maalesef ne varsa yedim et dersen 2 gündür sarma da kıyma vardı onu yedim ama tavuğu 1 haftadır ara ara yedim yoğurt yumurta ne varsa yiyordum aslında ben beden temiziği yapma kararını yeni aldım o nedenle beslenmem normal şeklindeydi. artık nasip bakalım neler yaşayacağız inşallah bu işten sağlıkla ayrılırım. ama bişey sorcam size daha önce yaptınız sonuçta:) sabah meyve sebze suyu öğlen sebze haşlaması bunu ben buharda yapcam akşam yemek yerine sadece salatamı yicez salataya ne koyucam mesela çiğ soğan yenilir mi az yemek gerekiyormuş ama ne kadar az ben yeşil salata çok severim az a elim gider mi bilmem ayrıca salatadan sonra yatana kadar bişey yemicez mi cevaplarsanız sevinirim
Evet aynen yazdigin gibi yenilcek canim...abartmadiktan sonra yiyebildigini cig yada az haslanmis olarak..Kolay gelsin...
Kizimin agzinda yaralar oldu sisti burda Les aphtes diyorlarmis cok sancisi vardi elhamdulillah simdi biraz daha iyi ama bu hafta cok zor gecti ...
Sayra yalnız değilsin ben de yapıyorum beden temizliği.
:) sevindim nasıl gidiyo beslenmen nasıl
14-21 Kasim 2010 Doneminde bende yapacagim.Yapan arkadaslar 1 haftada kac kilo gidiyor ve nasil koruyorlar bilgisini verebilir misiniz?
Ve 1 hafta oncesinden hayvansal beslenmememiz gerekiyor sanirim dogru mudur?
Gayet iyi gidiyor şu anda. Geçen defa yemek konusunda zorlanmıştım ne yesem diye. Bu defa öyle bir derdim yok çünkü sadece meyve ile besleniyorum. Sebze suyunu içemiyorum zaten midem kaldırmıyor.
Sen ne durumdasın peki?
14-21 Kasim 2010 Doneminde bende yapacagim.Yapan arkadaslar 1 haftada kac kilo gidiyor ve nasil koruyorlar bilgisini verebilir misiniz?
Ve 1 hafta oncesinden hayvansal beslenmememiz gerekiyor sanirim dogru mudur?
Sabah ki çiğ sebze suyundan bahsediyordum geçen defa pancar kokusundan tiksinmiştim o yüzden içmedim bu defa. Haşlanmış sebzeyi de sevmiyorum ben o yüzden sadece meyve yedim bu defa.canım sabah ki suyumu içemiyorsun yoksa öğlen haşladığın su mu?
Benim durumum gayet iyi sabah detoksumu yapıyorum 6 çeşit sebze meyve suyu:) aralarda ceviz, fındık ve kuru mürdüm eriği atıştırıyorum aklıma gelirse yeşi çay içiyorum 1 yada 2 bardak öğlen lahana ve karnabahrı buharda haşlayıp yiyorum buharda olduğu için suyunu içmiyorum. yanında da salata yiyorum( kıvırcık,havuç,turp; yağ,limon ,az tuz ve sirke) bazen gün içinde meyve yiyorum aklıma gelirse yani:) akşam lavmanı mı yapıyorum yarım saat sonra falanda yemek yiyorum tabi akşam bana sıkıntı oluyo ne yiyeceğimi bimiyorum salata ağırlıklı besleniyorum sebze çorbası için yazıyo ama nasıl yapcam bilmiyorum akşama ıspanağı soğanla kavurup yicem az suda koyarım tamam :) bu kadar. son gün rahat boşaltım olması için gündüz bişey yemeyin yazıyo maranki de ama nasıl dayanıcaz sen daha önce son gün ne yedin ayrıca ben lavmanı mı akşam yapıyorum cumartesi akşam değilde pazar sabahı yapsam olur mu? inşaallah yanlış bi uygulama yapmamışımdır aksi halde sinir olurum o kadar işkence çektim.
Sabah ki çiğ sebze suyundan bahsediyordum geçen defa pancar kokusundan tiksinmiştim o yüzden içmedim bu defa. Haşlanmış sebzeyi de sevmiyorum ben o yüzden sadece meyve yedim bu defa.
Eğer bu şekilde yaptıysan kesin sonuç alırsın Allah'ın izniyle. Ben geçen defa başarılı olmuştum. Sen lavmanı akşamları yapıyorsun ya normalde bugün de akşam zeytinyağı limon karışımını içmeden önce lavmanını yap. Ben sabahları yapıyorum lavmanı ama geçen defa zeytinyağı içmeden önce akşam da yapmıştım ki bağrsaklarımı tam boşaltmış olayım sabah neticesini daha net görürüm diye. Gerçekten de öyle oldu. Sabah bütün o görünen yeşil taş gibi olan şeyleri daha lavman yapmadan boşaltmıştım. Bugün o yüzden birşey yeme. Taze sıkılmış meyve suyu iç bol bol zaten o da tok tutuyor canım
kızlar benim temizlik çok şükür bitti yağ limon içtikten sonra egzersiz yaptım 10 gibi yattım uyuyamadım pek bulantım başladı ne varsa çıktı safra asiti sanırım mahfoldum yemek borusu yandı resmen sabah yaptım lavmanımı o yeşil şeyler çıktı bende ama sanırım tam boşaltım yapamadım hala karnım ağrıyo nasıl çıkcak bilmem detoksta yaptım bu kadar az önce az katmer yedim normal yemeğe yavaş geçin diyo ama ben tavuk özledim yaa aldım da hazır öğleye yapcam ekmeksiz yerim yanında da patates püresiiiii ohhhhhhh az da olsa yiyeyim değil mi amasenin nasıl geçti sahraikebir
Sen baya hizli giris yapmissin canim :)))) Gecmis olsun...Ben simdiden dusunmeye basladim o zeytinyagini nasil içicem diye..Gecen yabanci bir markanin has zeytinyagini almistim acayip kokusu tadi agirdi yarim bardagi zor içtim..Bu sefer kristalin aldim o daha hafif ilkini onunla icebilmistim...Hazirliklara basladim anlayacagin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?