Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

Evet aynen yazdigin gibi yenilcek canim...abartmadiktan sonra yiyebildigini cig yada az haslanmis olarak..Kolay gelsin...
Kizimin agzinda yaralar oldu sisti burda Les aphtes diyorlarmis cok sancisi vardi elhamdulillah simdi biraz daha iyi ama bu hafta cok zor gecti ...

tekrar geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.Benim de ik detoks günüm bitti çok şükür lavmanı akşam yaptım sabah lavman seti olmadığı için e akşam yapınca da sabah tekrar yapmadım bundan sonra akşamları yapıcam zaten çok zor oldu wc ye gir çık mahvoldum sende öyle miydi? zaten ilk yarım kiloda en fazla 2 dk dayandım diğerinde o kadar bile dayanamdım bu ne biçim bişeymiş yaa sana bişey sormak istiyorum akşam salata yedikten sonra mı lavman yapıyordun yani yemek işi 7 de bitiyordu lavmanı saat kaç gibi yapıyordun ayrıca sabah lavmanı ile akşamki farklı olur mu acaba yani inşallah aynı etkidedir.

sabah lahana,havuç,maydanoz,elma,pancar,patates ve ıspanak karışımını afiyetle içtim eşim ve oğlumada patates kızarttım yaa adil mi bu ben çiğ suyunu içiyorum eşim karşımda mayonezle kızarmış yiyo bi lokma bile yiyememek ne zor oruçlu gibi hissediyorum kendimi.maranki sitesinde ik 4 gün çavdar, kepek ekmeği yenilebnilir diyo tabii 1 dilim bende bugün alayımda öğlen haşlamamla yiyeyim bariiii:)

14-21 Kasim 2010 Doneminde bende yapacagim.Yapan arkadaslar 1 haftada kac kilo gidiyor ve nasil koruyorlar bilgisini verebilir misiniz?
Ve 1 hafta oncesinden hayvansal beslenmememiz gerekiyor sanirim dogru mudur?

:) sevindim nasıl gidiyo beslenmen nasıl

Gayet iyi gidiyor şu anda. Geçen defa yemek konusunda zorlanmıştım ne yesem diye. Bu defa öyle bir derdim yok çünkü sadece meyve ile besleniyorum. Sebze suyunu içemiyorum zaten midem kaldırmıyor.
Sen ne durumdasın peki?

14-21 Kasim 2010 Doneminde bende yapacagim.Yapan arkadaslar 1 haftada kac kilo gidiyor ve nasil koruyorlar bilgisini verebilir misiniz?

Öyle yapan arkadaşlar var ama şart da değil. Fazla kilo kaybı olmuyor hissedilen kilo kaybı bağrsakların boşalmasından kaynaklanıyor zaten belki ekstra bir kilo gidiyordur. Eğer kilo vermek amaçlı yapıyorsan elma diyetiyle beden temizliğini birleştirmeni öneririm. Yeşil elma aynı zamanda çok iyi karaciğer temizliyormuş. Hem ikisini birleştirirsen daha disiplinli bir şekilde uyarsın. Diyette kaçamak yapılıyor ama beden temizliğinde insan mecburen kendini kontrol ediyor. Böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş olursun

canım sabah ki suyumu içemiyorsun yoksa öğlen haşladığın su mu?
Benim durumum gayet iyi sabah detoksumu yapıyorum 6 çeşit sebze meyve suyu:) aralarda ceviz, fındık ve kuru mürdüm eriği atıştırıyorum aklıma gelirse yeşi çay içiyorum 1 yada 2 bardak öğlen lahana ve karnabahrı buharda haşlayıp yiyorum buharda olduğu için suyunu içmiyorum. yanında da salata yiyorum( kıvırcık,havuç,turp; yağ,limon ,az tuz ve sirke) bazen gün içinde meyve yiyorum aklıma gelirse yani:) akşam lavmanı mı yapıyorum yarım saat sonra falanda yemek yiyorum tabi akşam bana sıkıntı oluyo ne yiyeceğimi bimiyorum salata ağırlıklı besleniyorum sebze çorbası için yazıyo ama nasıl yapcam bilmiyorum akşama ıspanağı soğanla kavurup yicem az suda koyarım tamam :) bu kadar. son gün rahat boşaltım olması için gündüz bişey yemeyin yazıyo maranki de ama nasıl dayanıcaz sen daha önce son gün ne yedin ayrıca ben lavmanı mı akşam yapıyorum cumartesi akşam değilde pazar sabahı yapsam olur mu? inşaallah yanlış bi uygulama yapmamışımdır aksi halde sinir olurum o kadar işkence çektim.

canım ben hayvansal ne varsa yedim zira bilmiyordum öyle olacağını yani sen bilirsinöyle gerekiyorsa yeme .kilo konusunda da ben sanırım 1 kilo verdim bizim baskül yanlış tartmıyorsa :) ama ben kilo için yapmıyorum ha gitse 2 kilo fena olmaz ama ben sağlık için yapıyorum

Sabah ki çiğ sebze suyundan bahsediyordum geçen defa pancar kokusundan tiksinmiştim o yüzden içmedim bu defa. Haşlanmış sebzeyi de sevmiyorum ben o yüzden sadece meyve yedim bu defa.
Eğer bu şekilde yaptıysan kesin sonuç alırsın Allah'ın izniyle. Ben geçen defa başarılı olmuştum. Sen lavmanı akşamları yapıyorsun ya normalde bugün de akşam zeytinyağı limon karışımını içmeden önce lavmanını yap. Ben sabahları yapıyorum lavmanı ama geçen defa zeytinyağı içmeden önce akşam da yapmıştım ki bağrsaklarımı tam boşaltmış olayım sabah neticesini daha net görürüm diye. Gerçekten de öyle oldu. Sabah bütün o görünen yeşil taş gibi olan şeyleri daha lavman yapmadan boşaltmıştım. Bugün o yüzden birşey yeme. Taze sıkılmış meyve suyu iç bol bol zaten o da tok tutuyor canım

sağol canım öğlen sadece salata yedim bide bamya yemeği vardı ben sadece 4 tane falan bamya yedim susuz ama 5 gibi de mandalina yedim inşaallah bişey olmaz tamam lavmanımı yapayım yaa zaten askı yerinden koptu dün lavman seti ve ben tam bi komedi grubu olduk torba dolu e bi ucuda malum yerde dolanıyorum ben şimdi nereye koycam diye yani anlayacağın aksilik yaşadım Allah ım inşaallah yardım ederde rahat içerim yağı şimdi termoforla karın bölgemi ısıtıcam hayırlısı artık canım Allah sana da kolaylık versin amiiiin.

kızlar benim temizlik çok şükür bitti yağ limon içtikten sonra egzersiz yaptım 10 gibi yattım uyuyamadım pek bulantım başladı ne varsa çıktı safra asiti sanırım mahfoldum yemek borusu yandı resmen sabah yaptım lavmanımı o yeşil şeyler çıktı bende ama sanırım tam boşaltım yapamadım hala karnım ağrıyo nasıl çıkcak bilmem detoksta yaptım bu kadar az önce az katmer yedim normal yemeğe yavaş geçin diyo ama ben tavuk özledim yaa aldım da hazır öğleye yapcam ekmeksiz yerim yanında da patates püresiiiii ohhhhhhh az da olsa yiyeyim değil mi ama senin nasıl geçti sahraikebir

Son düzenleme:
benim öğlen ki menü iptal önceden yapanlırın yorumlarını okudum da salata sebze yeiyorlarmış yarın da lavman yapmam lazım bencede tam temizlenemedim zaten yarın yerim artık normal şeyler

Kizlar ben takip edemedim fazla burayi..Birdahaki aya yapmaya baslayinca takip ederim artik..Sebze suyunu içmeden nasil yaptin detoxu anlamadim ben canim ama yinede Allah sifasini versin insallah...
Bu arada gecen aksam burada tv de detox lavmani konustular lavman yaparken gosterdiler..Tabii gleismis aletlerle yapiyorlarmis oyle merkezlerde..Hafifi tazzikle iceriye suyu veriyorlarken bir yandanda hemsire sirt ustu yatan kadinin karnina masaj yapiyordu...Kadin yasinin olamsina ragmen cok faydasini gordugunu soyledi...
Bir kere daha ikan oldum yani ben...Birdahaki aya bende yapicam oncesinden (daha iyi sonuc alabilmek için en az bir hafta oncesinden )et sutu kesip sebze agirlikli beslenicem..Acaba diyorum sebze suyunuda icsem sabah sakincali olurmu ki? Yine denilen gunde zeytinyagini içerim ki ayin cekim gucunden faydalaniyim...

Sen baya hizli giris yapmissin canim :)))) Gecmis olsun...Ben simdiden dusunmeye basladim o zeytinyagini nasil içicem diye..Gecen yabanci bir markanin has zeytinyagini almistim acayip kokusu tadi agirdi yarim bardagi zor içtim..Bu sefer kristalin aldim o daha hafif ilkini onunla icebilmistim...Hazirliklara basladim anlayacagin...

Son düzenleme:

sebze suyunu ben her zaman içtim yani eğer bana dediysen canım üstelik elma hariç 5 çeşit bence çok lezzetli hergün keyifle içtim sadece öğlenleri buharda haşladığım için suyunu içmeye gerek kalmadı. ben komili sızma z.yağı kullandım limonla karışıınca içiliyo hızla karıştırıp hemen yudumladım ama ben 2 saat tutabildim bu arada burun egzesizi omurilik dik konumda yapılıyormuş ben bilmiyordum o anda oğlum yanımdaydı ben otursam o tat(yat) diyordu nerdeyse yatar konumdaydım ona rağmen boşaltım yapabildim yani yağ bayağı gezdi sanırım:) ben sabah lavman yapınca akşamda yaptım öğlen salata yemişştim ama hep bi gazım vardı hafif ağrılar şimdi daha rahatım daha yapsam yine çıkacak sürekli çıkıyo benden o yeşiller akşamda çıktı onlar ne acaba çok merak ediyorum mum gibi sanki yeşilin tonunu beğendim ama

onlar polip diye geciyor sanırım, gülhan bedemir denen dktor bana öyle demişti. o yeşiller vücudun hazmedemedigi ve atamadıgı atıkların bagırsak ceplerinde birikmesiyle oluşuyormuş.

merhaba arkadaşlar ben aralık detoksunu yapıyorum. pazar günü 69.3 ile başladım, bugün cuma ve sabah 66.7.. açlık hissetmiyorm ama çarşamba akşamı eşime öyle patladım ki kızım çok korkup ağladı yarım saat bi sinir krizi geçirdim herhalde açlıktan. çünkü 4-5 saatten fazla aç kalmamak gerekiyordu ben aç ve yorgundum.
aslında sabah içtiğim pancarlı su 5 saat beni sakince tutuyor. öğlen yemek değil sadece meyve yiyorum. akşamda salata veya haşlamalar. ama akşama 4 saat zor bekliyorum. arada yeşil çay ıhlamur falan içiyorum. ama aç kalmak bana zor geldi yeşil çaylarla kuruyemiş biraz tutuyor. ben lavman yapmıyorum. çünkü amip geçirmiştim yıllar önce bağırsaklarım kanamıştı. bağırsaklarıma güvenmiyorum yani. lavman seti de almadım o yüzden.
doktora gitmedim alerji testi falan yaptırmadım. ne bileyim öyle bilinçsiz cahil cahil yapıyom deyoksu.. bi kaç hafta ara verdikten sonra yani gelecek ay yine yapmayı düşünüyorum ama yine bi dolunay cinneti geçirmekten korkuyorum. eşimle zor barıştık rezil oldum o da cabası.. boğazım hala ağrıyor öyle bağırmışım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…