selam kızlar bende bugun basladım detoksa 2 yıl once de yapmıstım acayıp rahatlatmıstı ıyı gelmişti.ınsallah yıne ıyı olur..
Selam kızlar, ben ilk kez bu temizliği yapmaya başladım. 31 martta başladım, bugün 3.günüm. İlk gün sebze suyundan sonra çok baş ağrısı yaptı. Ama ikinci gün ağrı olmadı. Lavman da ilk gün zorlandım bugün daha rahat yaptım. Ben önce 500 ml lavman uyguluyorum daha sonrada 1 litre. Uygulama yapmadan önce baya bir araştırma yaptım. Maranki wep sitesinde bir çok video izledim.Telefonla da bilgi aldım. Sitede bulgur ve patates yiyen arkadaşların yazılarını gördüm. Maalesef her ikisi de yasak. Şimdiden kendimi daha dinç hissediyorum umarım sonuna kadar böyle devam eder. Hepimize Allah kolaylık versin arkadaşlar..
ben de 30 mart cuma günü başladım.. bugün 5. günüm. iyi gidiyor ama canım artık normal yemekler istemeye başladı:) pazar sabahı ve bu sabah lavman yapabildim. maranki com da her gün lavman yapmayanlar son gn zeytinyagı icmesin diyor? ben napayım sizce?
ben de 30 mart cuma günü başladım.. bugün 5. günüm. iyi gidiyor ama canım artık normal yemekler istemeye başladı:) pazar sabahı ve bu sabah lavman yapabildim. maranki com da her gün lavman yapmayanlar son gn zeytinyagı icmesin diyor? ben napayım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?