Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
selam kızlar bende bugun basladım detoksa 2 yıl once de yapmıstım acayıp rahatlatmıstı ıyı gelmişti.ınsallah yıne ıyı olur..

Slm herkese öncelikle bu sene de yapmayı düşünen var mı? Benim kilo sorunum yok ancak çok sık hastalanıyorum direncim düşük bu nedenle yapmayı düşünebilirim. Fakat zayıflamayı düşünmüyorum. Bir sorum olcak 10 günlük bir kür diyor ya illa 10 gün mü olması lazım ayrıca ekmek yasak diyorlar kepek ekmeği de olsa yesek olmaz mı? bu bahar da ne zaman kozmik beden temizliğine başlayabiliriz?

bugun 2. günüm kozmık beden temızlıgın..
başka yapan varmı ?
ablam 2 3 yıldır yapıyor ama lavman falan degıl sadece detoks
ve her defasında 3 4 kg verdı yengemde bakalım bende sonuclar nasıl olucak
baska yapanlar varsa bırbırımıze destek olalım ...

bu günmü başladı bende yapmayı düşünüyodum kaçırdımmı üzüldüm malzemeleri alıymda yarın başlıym bari

bende kaçırdım sanırım ama çarşamba başlıycam artık oldugu kadar napalım ama tam bir bilgim yok sebze ve meyve tüketilecek saabahları lavman ardından sebze meyve suyu hayırlısı bakalım

kolay gelsın kızlar ben karanlık dönemde yaptım lavmasız
umarım istediğiniz sonucu alırsınız

Selam kızlar, ben ilk kez bu temizliği yapmaya başladım. 31 martta başladım, bugün 3.günüm. İlk gün sebze suyundan sonra çok baş ağrısı yaptı. Ama ikinci gün ağrı olmadı. Lavman da ilk gün zorlandım bugün daha rahat yaptım. Ben önce 500 ml lavman uyguluyorum daha sonrada 1 litre. Uygulama yapmadan önce baya bir araştırma yaptım. Maranki wep sitesinde bir çok video izledim.Telefonla da bilgi aldım. Sitede bulgur ve patates yiyen arkadaşların yazılarını gördüm. Maalesef her ikisi de yasak. Şimdiden kendimi daha dinç hissediyorum umarım sonuna kadar böyle devam eder. Hepimize Allah kolaylık versin arkadaşlar..

ben de 30 mart cuma günü başladım.. bugün 5. günüm. iyi gidiyor ama canım artık normal yemekler istemeye başladı:) pazar sabahı ve bu sabah lavman yapabildim. maranki com da her gün lavman yapmayanlar son gn zeytinyagı icmesin diyor? ben napayım sizce?

ben lavman yapmadım ama hergun sabah aksam wc ( buyuk abdest ) cıktım zeytınyagı ıcılcek gece gherseyı aynen uyguladım sıcak su torbası yatıs falan
ama zeytınyağı lımon kucuk cay bardağı ile içtim..

Bende ilk gün lavmanı uygulayamadım. 500 ml uygulamasında boşaltım yapıldıktan sonra 1,500 ml uygulanıyor ama ben 1000 ml uyguluyorum. Yarından itibaren 500 den sonra 1.500 ml uygulamaya başlayacağım. Evet dediğiniz gibi maranki sitesinde lavman yapamayanların karışımı içmemesi konusunda uyarı var ama forumu incelediğimde düzenli lavman yapamamış olan bir çok kişinin karışımı içtiğini okudum. Diyeti düzgün bir şekilde uyguladıysanız ve bundan sonrada lavmanı düzenli ve düzgün bir şekilde yaparsanız bence karışımı içebilirsiniz. Ama isterseniz Ahmet Maranki sitesindeki telefon numaralarını arayıp daha güvenilir bilgiye ulaşabilirsiniz. Benimde canım arada normal yemekler istiyor ama ilk günlere nazaran çok daha iyiyim. Artık ekmeksiz ve renksiz olsa da sebze yemeklerinden tat almaya başladım. Sebze suları hariç tabi))

neden tuvalet düzeniniz varken doğal olmayan yöntemlere başvurduğunuzu anlamadım. özellikle lavman aynı zamanda yaralı ürünlrin emilimini de bozarken

neden tuvalet düzeniniz varken doğal olmayan yöntemlere başvurduğunuzu anlamadım. özellikle lavman aynı zamanda yaralı ürünlrin emilimini de bozarken

neden tuvalet düzeniniz varken doğal olmayan yöntemlere başvurduğunuzu anlamadım. özellikle lavman aynı zamanda yararlı ürünlerin emilimini de bozarken

neden tuvalet düzeniniz varken doğal olmayan yöntemlere başvurduğunuzu anlamadım. özellikle lavman aynı zamanda yararlı ürünlerin emilimini de bozarken

bu konuda aslında sizizn söylediğiniz kişiye göre değişir.ben teyzem 42 yaşında ve 42 senedir kronik kabız ne zaman bu uygulamayı yaptı yanı kozmik beden temizliğini şimdi çok daha iyi olduğunu hegün olmasada haftada 3 kere tuvalete çıktığını ve diğer başka rahatsızlıklarınında bununla beraber daha iyiye gittiğini aynı zamanda troit hastası birebir şahidiyim bağırsak florasının bozulması kimyasal olan bitakım şeyleri kullanmaktan olur bence sonuçta su ve iki kaşık sirke başkada bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…