Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kızlar 23 yasımdayım bende direncim yerine gelsin daha saglıklı olmak için bu uygulamayı denemek istiyorum fakat bu lavman kısmı biraz ürkütücü geliyor sizde bu yaşımda uygulamam dogrumu?

saçmalamayın kızlar sız bu yuzden kanser olup olenlerden ders almıomusunuz pankreas kanseri olursunuz yapmayın boyle detoksmus falan kendınıze gelinnnnnnnnnnnnnn

bu seneki tarihlerde acıklanmış 13 mart 20 mart ilk başlama tarifleri ben deniycemmm

beden temizliğ yapan kişiler btecrübelerini paylaşabilir mi? tavsiye eder misiniz? fayda gördünüz mü? emziren anneler yapabilir mi?

saçmalamayın kızlar sız bu yuzden kanser olup olenlerden ders almıomusunuz pankreas kanseri olursunuz yapmayın boyle detoksmus falan kendınıze gelinnnnnnnnnnnnnn

evet, örneğin ceyla gölcüklünün pankreas kanseri olmasını bu detoksa lavmana bağlayan doktorlar vardı. açıkçası böyle bir neden duyunca bu işlemleri yapmaya korkarım ben. bir doktora sormak gereki,r böyle tek başına ordan burdan duyulanlarla bu işlemler yapılmamalı diye düşünüyorum...

arkadaşlar ben yarın başlıyorum bana katılıcak yok mu? hatta bıraz once sabah yapılan meyve suyu karısımını yaptım cok guzeldı. lavmanıda dun denedım zorlandım ama oldugu kadar...

arkadaşlar ben yarın başlıyorum bana katılıcak yok mu? hatta bıraz once sabah yapılan meyve suyu karısımını yaptım cok guzeldı. lavmanıda dun denedım zorlandım ama oldugu kadar...

bende 2 gündür yapıyorum canım iyi gidiyor lavmanı dedikleri süre tutamıyorum sadece ama dediğin gibi oldugu kadar:)

abartılan kadar kötü değilmiş ...

arkadaşlar selam.. bende 26 martta başlamayı düşünüyorum sizce uygun mu? bide çalışıyorum hafta içi çalıştığım yerde bişe olur mu? wc ihtiyacı gibi ? lavman dediğiniz şeyin içinde ne var tam olarak? net bi tarif bulamadım.. sebze suyu derken havuç elma pancar ? başka sebzeler de yiyormuyuz yada sıkıyormuyuz? lavmanı sabah akşam mı yapmak lazım?

arkadaşlar siteyi byadır takip ediyorum tamam içilenler güzelde şu lavman berbat bişey ben yapamam asla benim kardeşim genel cerrah sakın yapma diyor bağarsaklarını patlatırsın diyor ve bu vakaylada karşılaşmış yakın zamanda ben yapmayın diyemem ama ne olur dikkatli olun hepinizin çoluk çocuğu var birde ben doğumdan en az 1 yıl sonra yapılmasını mantıklı buluyorum özellikle emziren anneler kesinlikle yapmayın ben doktor değilim bankacıyım ama kardeşimin biri anestezi uzmanı diğeri genel cerrah biraz kulaktan dolma bilgilerim var bende başlıcam bu gece ama lavman yapamam birde havuçlu pırasalı zeytinyağlı yemekler falanda yapcam onlardan da yiyicem hep sebze suyu nereye kadar dimi herkese başarılar

Kizlar ben basladim nisan ayindaki detoxa..LAvman demislerde bana gore lavman bisi degil ben sebze suyun icmekte cokk zorlaniyorum hatta yarim pancar 2 elma 2 havus bir avuc icinin aldigi ispanak lahana yarim patates koydum ama cokk zor tadini hiç begenmiyorum..Sizler neler ve ne kadar koyuyorsunuz ki tatli oluyor merak ediyorum????

merhaba arkadaşlar mayıs ayı kozmik beden temizliği yapan var mı aramızda?bugün 6.günüm benim. yaşadıklarımızı paylaşalım istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…