Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Allah Allah ben daha siprulina vb gibi bişeyler de okudum sanki...sadece lavman mı lazımmış.ama içimden parçalar düştü vb. gibi şeyler okudum sadece lavman mı yaptı bunu.bi de acaba ibs hastası da yapabilri mi bunu ben ibs hastasıyım (irritabl bagırsak sendromu)
suuları dediğin sadece sularını mı içicez bişey yemicez mi.

Son düzenleyen: Moderatör:
ahmet marankinin uygulattığı programın özeti bu linkin 3.sayfasında ekledim.
spirulina vs. mecbur değil.
beni endişelendiren her gün lavman yapılması...

Evet onlari ek yardimci olarak satiyorlar..Alirsaniz daha iyi olur diyorlar ama mecburiyet yok tabiiki...Sanirim biz 3. kisi bunu yapacagiz burdan..Ben gercekten kararliyim..Insallah bir aksilik olmazsa yapicam...Denemek istiyorum..Insallah dinclestirir..XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX..Ben yorgunkluk halsizlik kilo ve tansyok problemleri için olan kapsuller hakkinda bilgi istemistim.. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
bende yapmak istiyorum iyi anlayan arkadaşlar nasıl yapıcamızı yazarsa çok menmun kalırız hep beraber yapalım

Canim burda yapan yok sanirim bizlerde yapmak istedigimiz için bilgilenmeye calisiyoruz...Içerideki hucreleri 10 yil genclestirdiginide duyunca insan gercekten enterese oluyor....

Paylaştiğin için sana çok çok teşekkur ederim - zaten ettim de

Şimdi web sitesine bakiyorum,

Yazdığın alıntıyı okurken kendimle ilgili birşey farkettim...

Bir süredir hiçbirşey ve hiçkimse hakkinda kötü konuşmuyorum. Ne dedikodu yapıyorum ne tenkit ediyorum.. Hiçbirşey için olumsuz negatif hiçbir kelime sarf etmemeye çalışıyorum. Etmiyorum da... tam aksine ne kadar güzel bir kadın, ne kadar güzel bir yemek vs gibi cümleler sarfediyorum. Bunları inanarak söylüyorum elbette ki..Biri ya da birşey için iyi şeyler söylemek insanın kendisini de iyi hissettiriyor.

Ve şimdi farkettim ki ben bunu yapmaya başladiğimdan beri ağzımda hiç ama HİÇ yara çıkmadı. :uhm: Hakkaten acayip ilginç.

Kazayla dilimi ısırırım yara olurdu mesela... ya da bağışıklık sistemim zayıfladığında ağzımda yara çıkardı... Geçen gün dilimi iki defa ısırdım üst üste.. çok acıdı :) dedim ki kesin yara olacak.. ama olmadı hatta şimdi hatırladım..

Demekki kötü söz hakkaten sahibine aitmiş.

Başka site linki , adı , telefon numarası vs. paylaşımı yasaktır. Lütfen sadece tecrübelerimizi paylaşalım.

Saygılarımla..

Başka site linki , adı , telefon numarası vs. paylaşımı yasaktır. Lütfen sadece tecrübelerimizi paylaşalım.

Saygılarımla..

Canimcim ben zaten alinti yaptigim adresi vermistim..Reklam falan yapmak degil niyetim sadece ben buraya yazip dolduracagima ordan detayli okusunlar diyeydi...Telefon adres falan verdigimi hatirlamiyorum ama vardir demekki bir BILDIGINIZ.....

kızlar iyi akşamlar,
ben marankiy e mail attım. benim kilo ve romatizma problemim olduğu için sordum bana karışım bir ürün tavsiye ettmiş ve kozmik temizliğide sordum onun içinde ekim,kasım,aralık gibi yapabilirsin demiş.
sizlerinde sorusu varsa siz de mail atın.
mail adresi sitesinde var.

Bende bekliyorum onlar aya gore beden temizligi tarihini duyuruyorlar zaten..Valla lavmandan herkes cekiniyor tabiiki bende ama deniyicem...Hatta dun seti actim bir bakiyim dedim neymis nasil bisimis yavas yavas gozum alissin... :))))Yapan bir kiside cikmadi ya ona hayret ediyorum nasil yapiliyor lavman nasil yapilmali bilgilenemedik...Hep beraber ogrenicez sanirim...
Bende mail attim ama bana tlefonla ulasmami soylediler..sana cevap vermisler sansliymissin.. :)))

canım günaydın,

lavman setini nerden temin edebiliyoruz,ne kadara aldın ?

Eczaneden siparisle aliniyor canim..bende arkadaslarima getirttim..2.5milyonmus fiyati...2.5 litrelik lazim oldugundan ismarlamak gerekiyormus dediler....Kendim almadim yani...

Arkadaslar beden temizligi yarin basliyor yapmak isteyenlerin ilgilenenlerin haberi olsun....

lavman seti mi neler var içinde...

lavman ben kullandım arkadaşlar acil serviste.dr.2kutu verdi ama şükür 1.ci de kafi geldi.annem yapmıştı benim :$ ama siz kendinizde yapabilirsiniz hatta evde bi kutu var gerekirse diye benim.
aralıkta kolonoskopim var o zamanda yapıcam.

lavmanla ilgili ar mı bi sorun?

Cerence ilk once senin dedigin sey sanirim kucuk bir kutuda satiliyor..Biz ondan bahsetmiyoruz...Ve arkadaslar ben bugun basladim...Sabah pancar elma havuc suyuna 1 kasik katilmis zeytinyagi içtim..Oyle yaziyordu bedne oyle yaptim..Lavmana gelince onda pek basarili olamadim dogrusu...Belki zamanla ogrenirim daha onumde 6 gun var...Az oncede sadece yarim salatalik yedim...Belki biraz karnabahar haslarip yerim acikirsam daha sonra...Ben baya kararliydim ve insallah devam etmeye calisicam sonuna kadar..Insallahta sifa olur faydasini gorurum...

ya şu lavmanı yapanlar tek başına kendi kendine uygulanabilir mi ki.yani bir yardımcıya gerek yokmu?ben de başlamak isterim ama lavman olmadan tam olmaz gibime geliyor.yapılacaksa tam yapılmalı bence

Bende mail atmıştım derya ama bana da cevap gelmedi
Gerçekten şanslıymışsın

maranki kanal d'de şuan o konuştukça not etim;

-ilkbahar ve sonbahar zamanlarında,
-mart,nisan ve ekim,kasım aylarında,
-7gün boyunca.
-ay yarım oldugunda başla dolunayda bitir.ayın 14ünü 15e baglayan gece bitiyor.
-son günü;safrada-böbrekte-ciğerde-bagırsakta sorunu olanlar,hepatiti olanlar,kısrılık çekenler vb. 200gr.limon suyu-1bardak z.yağı gece yudum yudum iç,gene sabah lavmanda avuç avuç parazitleri döktügünü,kumları döktüğünü vb. görürsün.o gün gene hamam yap.
-kırmızı pancar-havuç-lahana-kırmızı elma (gençler kırmızı,yaşlılar yeşil elma) bunları katı meyve sıkacagında sık.2su bardağı sabahları vücut sıcaklıgında yudum yudum iç.mutlaka içine 1tatlı kaşıgı z.yağı koy.havuç vb. yağda çözülen vitaminlere sahptir ihmal etme.
-öğlen ve akşam gene sebze ve meyve salatalarını ye aç kalmak siye brşey yok.
-sabahları da sulu lavman seti..

o konuçtukça ben not ettim arkadaşlar.hemen bugün başlasanız 4gününüz var dedi.

sorman istediğim ekim-kasım (sonbahar) dediya kasım ayının gene bugünki ay zamanlarında başlayabilir miyim bende.çok merak ettim gerçekten de ama bunu kaçırdım malesef.

yapanlar nasıl gidiyor kaç kişi yapıyor bi tek alsebe mi?
nasılsın albese lavmanda zorlanıyorum demişsin ama yardım alabilecegin kimse var mı eş anne gibi..ben acilde mecburen anneme yaptırdım değil kendim yetişemezdim sanrım.
ellerinizi diz kapagınıza koyar gibi egiliyorsunuz ve şişeyi sıkarak uyguluyorsunuz gözünüz korkmasın.

bende bugün duydum gidip geldiğim halde tekrar pazara gittim kırmızı pancar ve lahanayı almaya.... bende uygulamak istiyorum ama lavman setini edinemdim bile varsa bana özelden tel numarası versin yapmışken tam yapmak istiyorum çünkü...
birde şu elma lahana pancar ve havuç karışımı sadece sabahlarımı yapılacak..
birde bu detoks günleri süresince hayvan eti süt ve ürünleri beyaz ekmek vee neyazıkki siyah çay içilmeyecekmiş benim hatırladığım bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…