Başka site linki , adı , telefon numarası vs. paylaşımı yasaktır. Lütfen sadece tecrübelerimizi paylaşalım.
Saygılarımla..
Bende bekliyorum onlar aya gore beden temizligi tarihini duyuruyorlar zaten..Valla lavmandan herkes cekiniyor tabiiki bende ama deniyicem...Hatta dun seti actim bir bakiyim dedim neymis nasil bisimis yavas yavas gozum alissin... :))))Yapan bir kiside cikmadi ya ona hayret ediyorum nasil yapiliyor lavman nasil yapilmali bilgilenemedik...Hep beraber ogrenicez sanirim...
Bende mail attim ama bana tlefonla ulasmami soylediler..sana cevap vermisler sansliymissin.. :)))
maranki kanal d'de şuan o konuştukça not etim;
-ilkbahar ve sonbahar zamanlarında,
-mart,nisan ve ekim,kasım aylarında,
-7gün boyunca.
-ay yarım oldugunda başla dolunayda bitir.ayın 14ünü 15e baglayan gece bitiyor.
-son günü;safrada-böbrekte-ciğerde-bagırsakta sorunu olanlar,hepatiti olanlar,kısrılık çekenler vb. 200gr.limon suyu-1bardak z.yağı gece yudum yudum iç,gene sabah lavmanda avuç avuç parazitleri döktügünü,kumları döktüğünü vb. görürsün.o gün gene hamam yap.
-kırmızı pancar-havuç-lahana-kırmızı elma (gençler kırmızı,yaşlılar yeşil elma) bunları katı meyve sıkacagında sık.2su bardağı sabahları vücut sıcaklıgında yudum yudum iç.mutlaka içine 1tatlı kaşıgı z.yağı koy.havuç vb. yağda çözülen vitaminlere sahptir ihmal etme.
-öğlen ve akşam gene sebze ve meyve salatalarını ye aç kalmak siye brşey yok.
-sabahları da sulu lavman seti..
o konuçtukça ben not ettim arkadaşlar.hemen bugün başlasanız 4gününüz var dedi.
sorman istediğim ekim-kasım (sonbahar) dediya kasım ayının gene bugünki ay zamanlarında başlayabilir miyim bende.çok merak ettim gerçekten de ama bunu kaçırdım malesef.
yapanlar nasıl gidiyor kaç kişi yapıyor bi tek alsebe mi?
nasılsın albese lavmanda zorlanıyorum demişsin ama yardım alabilecegin kimse var mı eş anne gibi..ben acilde mecburen anneme yaptırdım değil kendim yetişemezdim sanrım.
ellerinizi diz kapagınıza koyar gibi egiliyorsunuz ve şişeyi sıkarak uyguluyorsunuz gözünüz korkmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?