Arkadaslar ben birkac gundur pc deki sorun yuzunden giremedim konuya baya katki yapilmis..Ben beden temizligine gelecek olursam; maalesef basaramadim..Sabahlari pancar havuc elma zeytinyagi karismini içtim..Belkide yasam temposunu dusurmek gerekirken bu donemde benimki dahada hizlandi..Birsuru islerim cikti ve oglende sadece karnibahar haslayip yedim suyundanda ictim..Meyve sebze yemekle ilk gunumu atlattim..Evet lavman isi tek basina gercekten cok zor..Bende yanliz oldugumda yaptimla yapamadim arasi birsey oldu..Ikinci gunu sabah ben ayni karisimi içtim oglendede uzum yedim...Aksama dogruysa siddetli bas arisi oldu bende...Aklimada gelmedi tansoynuma falan bakmak..Benim tansyonum biraz yuksek belkide yorgunluktan oldu bilmiyorum..Sinuzitimde var bu bas agrisi belkide temizlendiginden oldu diye hala dusunuyorum..Ama 3. gunu esimin israriyla biraktim..Ayni gun mail attim boyle boyle (telefon numarasi bulamadim birturlu)..Iki gun sonra cevap gelmis bunun normal oldugunu vucudumdaki toksinlerin atilmaya basladigindan vucudun tepki verdigini yazmislar...Ama ben birakmis oldum..Sunuda soylemeliyimki iki gun yapmama ragmen kendimde bir hafiflik farkediyorum sabahlarida eskisindencok rahat kalkip islerimi yapabiliyorum..Iki hafta sonra malzemelerimde varken (yeni ay basladigindaaya gore yapildigi için) yeniden baslamayi dusunuyorum..Bu sefer fazla yorulmadan sakin bir sekilde gecirerek yapmayi dusunuyorum..Yapan larinda dusuncelerini paylasmalarini rica ediyorum.. Cerence ozelliklede senin cevabini merakla bekliyorum..Vucudundan soylenildigi gibi maddeler ciktimi ve son gunu limon zeytinyagi karisimini icmeyi basarabildinmi??
Evet canım vücut temizliği için şartmı bilemiyorum ama zayıflama için annem bu bede temizliğinin yanında da ilaçları da kullanmıştı.O ilaçlar tamamiyle bitkisel ilaçlar zayıflamak ve metobolizmayı çalıştırmak için annem baya kullandı.Kullanmanı tavsiye ederim.İnşallah faydasını görürsün.Hoşçakal.a.s.
babymom sanırım aynı sebepten dolayı yapıyoruz bu kürü inşallah faydasını görürüz:Saruboceq:arkadaslar gecen aksam tv de bizzat seyrettim marankiyi. bu 7-14 kasım arasındaki beden temizligini anlattı sonunda lavmandan bahsetmedi sadece dediki o son gun limonlu z.yaglı suyu ıcınce sabah wcye gidiorsunuz ve nevar ne yok vucutta atıyorsunuz dedi. ayrıca tup bebek tedavisi goren cocugu olmayan hanımlarda denesin zararı yok faydası var dedi, ilaclarınızı alın bunuda yapın dedi. bakalım bende yapmayı dusunuyorum ama lavman yapamam yani yapmıycam bukadarı bile temizlemeye yeter vucudu eminim. benide listeye ekleyin arkadaslar.
ben geçen dönem yaptım yani ramazandan hemen sonra uyguladım..ve kolay olmadı kızlar bir daha aslaa yapmam dedim amaaaaa bana getirdiği faydasını görünce evet dedim birdaha yapacağım.
mesela ramazandan sonra bir grip salgını oldu biliyorsunuz....ve ben bugüne kadar salgınların hiçbirini kaçırmazdımkaydirigubbakcemile3ama çok şükür hiç grip belirtisi bile yaşamadımüstelik evde kaloriferleer yanmaya baslamamıştı ve ben neredeyse aç gezdim çünkü bana göre sadece sebze ve meyve yemek doymak anlamına gelmiyordu.
özellikle ben son gün zeytinyağı ve limon karışımını gece içerken bir daha aslaaa yapmayacam dedim ama olsun hayatımızdan 7-8 gün sıkıntıda çeksek bunların bize sağladığı faydayı düşününce çekmeye değer diye düşünüyorum ben.
ALMESTİN canım peki bu detoksun çocuğu olmayanlar üzerinde de faydalı olduğuna şahit oldunmu.
ccerence arkadaşım annem yanlış hatırlamıyorsam 91 kilodan 86 kiloya düşmüştü,baya bi süzülmüştü,kürü uyguladı ama bu kür bittikten sonrada tekrardan eskiye dönmemek gerekli.Annem kür bittikten sonra bir süre daha yediğine içtiğine dikkat etti ama malesef bıraktı tabi.Şimdi yine doksanlarda,yani bu iş biraz da verilenleri uygulamak,biraz yeme içme konusunda prensipli olmaklada alakalı.a.s.
Umutlu benimde çocuğum bir buçuk yıl kadar olmadı.Şükür şimdi hamileyim,bana söylemişti kürü uygulamamı ve bitkisel haplarını kullanmamı,ben bu kürü uygulayamadım.Ama çocuğu olmayanlara da çok faydası olduğunu teyzem söylüyordu ki doğrudur çünkü bu kozmik beden temizliğinde vücutta ne kadar iltihap varsa safrada,yumurtalıklarda falan hepsi dışarı atılıyormuş.Kürün sonlarında yumurtalıklarda iltihap varsa yeşil sıvı akarmış ki ablamda böyle olmuştu.Eğer böyle bir durum varsa inşallah faydalı olur.
Arkadaşlar şu lavman yapma olayını bazı arkadaşlar yapmayacakmış ama oda çok önemli,kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim.Sağlık için sonuçta bu kadar sıkıntıyı çekipte bir lavmanımı yapmayacaksınız.O bağırsaktaki parazitlerin dışarı atılmasında yardımcı oluyormuş çok önemli yani.a.s
canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı ben ve benim gibi isteyenlerin başına:Saruboceq:bende yeşil sıvı akıntısı olmadı zate bende iltihabik durum yok şükürkürü uygulamadığını söyledin canım peki bitkisel hapları kullanabildinmi...geçen yaptığım kürde tek eksiğim o tabletleri kullanamamaktı çünkü çok pahalı geldi banabenneyaptımki ama onun dışında herşeyi yapmaya çalıştım.inşallah mükafatını alırım burada sizinle paylaşırım:Saruboceq:
sağol canım Allah razı olsun...bütün hapları kullandınmı yani kapari spirulina vs. canım 4 kutu ilaç kullanmamız gerekiyor oda toplamda 200ytl yapıyordu o yüzden bende alamadım.:1no2:Amin umutlu Allah herkese nasip etsin yarabbim,seninde yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.Senin problemin ne acaba öğrenebilirmiyim?Ben hapını kullandım,evet fiyatları yanlış bilmiyorsam 50 ytl civarı,ama baya gidiyor,aylarca kullanıyorsunuz.İnşallah herşey gönlünüzce olura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?