Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
lavman yapmak için şişeye konulacak karışım ne olacak,bir bilginiz var mı?ne hazırlayacağız

Lavman, eczaneden alınacak olan lavman seti ile yapılır. 2 lt su kaynatılır beden ısısında soğutulur, lavman setine doldurulur, 2 yemek kaşığı limon suyu , 2 yemek kaşığı elma sirkesi konulur veya her ikisi ayrı ayrı konularak yapılabilir. Yukarda anlatılan bu uygulama her sabah 0/5 ile 0/7 aralığında yapılmalıdır.Ayın 15. yani dolunay günü yine lavman yapılır, sebze meyve suları içilir, çaylar içilebilir ama yemek yenmez.Gündüz hamam veya saunaya gidilir.Hamamda beden bilhassa karaciğer bölgesi yani sağ taraf ısıtılır.Akşam saat 20.00-22.00 arasında termofor sıcak su ile doldurulur , sol tarafa yatılır, sağ tarafa karaciğerin üzerine termofor konularak, karaciğer ısıtılır bu esnada 150 gr (1 su bardağı ) sızma zeytin yağı 150 gr limon suyu sıkılır bir yudum zeytin yağı, bir yudum limon suyundan içilir, 2 saatte bu tüketilir.Sonra diz üstü oturulur, omurga dik olmak kaydıyla parmakla burnumuzun sol tarafı kapatılır., sağ taraftan derin nefes alınır, tutulur sonra burnun sol tarafından bırakılır.Aynı işlem diğer tarafla da sırayla yapılarak bu egzersiz yarım saat devam eder ve gece boyu da karaciğer ısıtılarak yatılır. Böylece alınan sıvının bağırsaklardan akmasıyla içerisinde yıllarca birikmiş olan maddelerde o gece atılır, safra taşları, karaciğerde biriken toksit maddelerde atılmış olur. O gece bedenimizden çıkanlara dikkat ederek nelerle yaşadığımızı görmemiz gerekir. Bu temizleme metodu, başta Uzakdoğu’dan olmak üzere, Batı’ da da son yıllarda rağbet görmüş bilhassa ABD’de kozmik şuurlu tıp doktorları ve diyetisyenlerce de kitaplaştırılarak, uygulama alanı bulmuştur. Kozmik yaşamın vazgeçilmez metodu olan bu uygulama sadece kalın bağırsak değil, vücudumuzu bütün hastalıklardan da temizlemiş oluruz

Dünyada bu uygulama 120 metotla uygulama alanı bulmuş, bedeni temizlemenin en etkili yolu olarak bu metot uygulanmaktadır.Siz de bu metodu eksiksiz ve sabırla uygularsanız farklı bir yaşam enerjisini yakalamış olursunuz.
Kalın bağırsak temizleme için her mevsim uygundur. En uygun İlk ve Sonbahar mevsimlerinin başlangıcındadır. Ay dolaşımının insan üzerindeki bioritiminin etkisine göre, Kalın bağırsak temizleme için en uygun zaman Yeni ay dolaşımın başlangıcından Dolunay oluncaya dek. Kalın bağırsak temizleme sabahları 05 – 07 saatleri arasında veya akşam güneşin batışından sonra en uygun olarak yapılabilir.
Kozmik beden temizliği gökteki ayın 8 - 15'i arası uygulanır. Yani miladi ayla da 5 - 13 Nisan arası yapılır. 12 Nisan akşamı yağ ve limon uygulaması yapılarak 13 nisan sabahı beden bir yıllık kirden lavmanla temizlenir. Bedeninizden çıkanlar dikkat ettiğinizde nelerle yaşadığınızı hayretle görürsünüz.
İnsanlara yaşam enerjilerini devam ettirebilmek için besleniyor ve nefes almaktalar. Maalesef günümüzde tükettiğimiz gıdalar ve soluduğumuz hava pek temiz değil. Aynı zamanda insanın hayat ritmine de sahiptir. Ritmimizi günlük yaşam içinde düzenleyemediğimiz için stresin etkisi altında kalıyoruz. Bu yüzden vücudun doğru metabolizma ritmi bozuluyor ve devamlı stresli olmamız yüzünden bir gerginlik ve yorgunluk taşımaktayız. Bu durum insan vücudunu psikolojik ve metabolik toksin içinde bırakıyor. Hastalanmamak veya hastalıklardan korunmak için insan mecbur kalıyor kendi vücudunu temizlemeye.
30 yaş sonrası temizleme ihtiyacı daha fazla artmaktadır. 30 yaş ve üzeri kişilerde hastalık, rahatsızlık ve diğer olumsuzlukların oluşma oranı daha sık ve kaçınılmazdır. Bunun başlıca sebebi koruma direncinin zayıflaması ve pasif olmasıdır. (Temizlemeye yetiştiremiyor) Bu sebeplerden dolayı insan vücudunu koruma ve tedavi için psikolojik ve metabolik olarak temizlemek gerekir.

Arkadaslar ben birkac gundur pc deki sorun yuzunden giremedim konuya baya katki yapilmis..Ben beden temizligine gelecek olursam; maalesef basaramadim..Sabahlari pancar havuc elma zeytinyagi karismini içtim..Belkide yasam temposunu dusurmek gerekirken bu donemde benimki dahada hizlandi..Birsuru islerim cikti ve oglende sadece karnibahar haslayip yedim suyundanda ictim..Meyve sebze yemekle ilk gunumu atlattim..Evet lavman isi tek basina gercekten cok zor..Bende yanliz oldugumda yaptimla yapamadim arasi birsey oldu..Ikinci gunu sabah ben ayni karisimi içtim oglendede uzum yedim...Aksama dogruysa siddetli bas arisi oldu bende...Aklimada gelmedi tansoynuma falan bakmak..Benim tansyonum biraz yuksek belkide yorgunluktan oldu bilmiyorum..Sinuzitimde var bu bas agrisi belkide temizlendiginden oldu diye hala dusunuyorum..Ama 3. gunu esimin israriyla biraktim..Ayni gun mail attim boyle boyle (telefon numarasi bulamadim birturlu)..Iki gun sonra cevap gelmis bunun normal oldugunu vucudumdaki toksinlerin atilmaya basladigindan vucudun tepki verdigini yazmislar...Ama ben birakmis oldum..Sunuda soylemeliyimki iki gun yapmama ragmen kendimde bir hafiflik farkediyorum sabahlarida eskisindencok rahat kalkip islerimi yapabiliyorum..Iki hafta sonra malzemelerimde varken (yeni ay basladigindaaya gore yapildigi için) yeniden baslamayi dusunuyorum..Bu sefer fazla yorulmadan sakin bir sekilde gecirerek yapmayi dusunuyorum..Yapan larinda dusuncelerini paylasmalarini rica ediyorum.. Cerence ozelliklede senin cevabini merakla bekliyorum..Vucudundan soylenildigi gibi maddeler ciktimi ve son gunu limon zeytinyagi karisimini icmeyi basarabildinmi??

ben yapmaya çalıştım bende de aşırı derecede ateş çıktı değişiklik olarak ama sadece vucutta bende uygulamaya başladığımdan beri hep gece 2 -3 gibi uykuma doymuş olarak uyanıyorum hatta ezan okundu zannediyorum meğer çok erken saatte uyanmışım ilk defa böyle şeyler yaşıyorum.sıvı yağ ve limon suyunu içtim ama hayatımda birdaha yapacağımı sanmıyorum içerken o kadar değildi ama içtikten 1 saat sonra midem bulanmaya başladı meğer burundan çok nefes almak gerekiyormuş ben onu yapmadım yağ vucudun hertarafına yayılsın diye...

Ben iki gun yapamama ragmen sabahlari iyi kalkiyorum..Aksam arastirdim kasimin 8 inde yeniden varmis bu sefer daha temkinli yapicam insallah. saat uykunun yetmesi demek benim için hergun 4 saat fazladan yasamak demek..Kaldiki bunun saglik tarafi daha onemli.. :).

kasım döneminde ben de yapacağım kısmetse.maranki'nin kendi grubu burda yani bursa'da inegöl ilçesinde yapacak kozmik beden temizliğini.oylat kaplıcalarında olacak fiatlarda sanırım kişi başı 1.650 ytl ama evde yapabileceğim şey için o kadar para veremem.eğer yapabilirsem ve sonuç alırsam paylaşırım

Evet evdede yapiliyor ama kolay degil diye dusunmeye basladim bende...Bende kasimi bekliyorum yeniden denemek için...

Arkadaşlar herkese merhaba,bu kozmik beden temizliği hakkında uzman olan Ahmet Maranki benim eniştem olur.Beden temizliğini ben yapamadım ama benim annem ve iki ablamda yaptılar.Annem kilolu bir insandır ve teyzem ve eniştemin tavsiyesiyle bu kozmik temizliği yaptı.Ben hayatımda ilk defa annemin kilo verdiğini ve haraketlerini daha rahat yaptığını gördüm.Ama bunun devamını getirmekte önemli.Kendim bizzat görmedim ama onların bu beden temizliği ve şifalı bitki uygulamaları sayesinde yürüyemeyen bir insanın el yürüteçi kullanarak yürüdüğünü biliyorum.Sakın yanlış anlaşılmasın amacım reklam yapmak değil 1.dereceden gören bir kişi olarak yardımcı olabilmek.Eğer sormak istediğiniz birşey olursa bilgilere ulaşır ulaşmaz yardımcı olabilirim.Umarım sizin için de faydalı olur.Sağlıcakla kalın,hoşçakalın...a.s.

canım bendede kilo problemi var ,ben maranki ye mail atmıştım zayıflama ile ilgili,bana soya alfa kapari pirenli bitkisel karışımını kullanmamı söylemişti bu ilaçlar şartmı?

ama marankinin kitaplarını okumak istiyorum.bir yayında karbonhidratlarla proteinleri aynı anda yemenin zararlı olduğunu söylemişti.bu konuyu açmasını isterim

Valla ben bu konuyu acali baya oldu ama kimse pek ilgilenmemisti..Guncellemeye calistim hep en azindan birilerinin ilgisini cektigini gormek guzel...
Ben ilk kitabini almistim..Radyoda dinledim kendisini ve ikna oldum...Iyi gelecegine eminim..Tabii yapmayi basarabilirsek...Kasimdaki temizligi bekliyorum yeniden denemek icin..Aslinda sormak istedigim bir suru sey varda su anda aklima gelmedi...

canım bendede kilo problemi var ,ben maranki ye mail atmıştım zayıflama ile ilgili,bana soya alfa kapari pirenli bitkisel karışımını kullanmamı söylemişti bu ilaçlar şartmı?

Evet canım vücut temizliği için şartmı bilemiyorum ama zayıflama için annem bu bede temizliğinin yanında da ilaçları da kullanmıştı.O ilaçlar tamamiyle bitkisel ilaçlar zayıflamak ve metobolizmayı çalıştırmak için annem baya kullandı.Kullanmanı tavsiye ederim.İnşallah faydasını görürsün.Hoşçakal.a.s.

Alsebe cim bu yöntem zor gibi gelebilir alışana kadar ama sonuçları güzel vücut dengeleniyormuş,güzel bir konu açmışsın ellerine sağlık umarım burdaki yapmak isteyen insanlar içinde bir şifa olur.Aklına gelen soruları sitesinden bulabilirsin ama bana sormak istediğin birşey varsa ben cevabını öğrenip sana yardımcı olabilirim.Emeğine sağlık hoşçakal...

Sagol tesekkur ederim sitesine mail gurubuna zaten uzun zamandir uyeyim ama bazen aklimiza takilanlari yada ayrintili bilgileri bulamiyoruz...Aklima takilanlari sorarim cok tesekkur ederim...

hemen ben bir soru sorayım.öğlenleri sebze yiyoruz tamam,şeker yasak onada tamam ama tuz konusunda yasak var mı

hemen ben bir soru sorayım.öğlenleri sebze yiyoruz tamam,şeker yasak onada tamam ama tuz konusunda yasak var mı

Tuzu mümkün olduğunca az öneriyorlar.Benim aklımda kalan önemli tavsiyeler,çaya hiç sıcak bakmadıkları bunun yarine yeşil çay içilmesi ve eğer şekerli içiliyorsa bir kaşık balla tatlandırılması,herşeyin özellikle ve özellikle mevsiminde tüketilmesi çok önemliymiş,et mümkün olduğunca az tüketilecek,hani derlerya üç beyaz un,tuz,şekeren uzak durulacak.Ekmek kepekli ekmek olacak.Özellikle bu kozmik beden temizliği dönemlerinde tamamiyle kurallara uyulması gerekiyormuş.Yani kısacası herşeyin doğalı ve yemeklerde özellikle sebze yemeklerinin tüketilmesi özellikle üstüne basa basa tavsiye ediliyor.a.s.

alsebe 7kasımda başlıcak mısın gene

7kasımda başlıcak olan var mı ben de düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…