kasım döneminde ben de yapacağım kısmetse.maranki'nin kendi grubu burda yani bursa'da inegöl ilçesinde yapacak kozmik beden temizliğini.oylat kaplıcalarında olacak fiatlarda sanırım kişi başı 1.650 ytl ama evde yapabileceğim şey için o kadar para veremem.eğer yapabilirsem ve sonuç alırsam paylaşırım
Arkadaşlar herkese merhaba,bu kozmik beden temizliği hakkında uzman olan Ahmet Maranki benim eniştem olur.Beden temizliğini ben yapamadım ama benim annem ve iki ablamda yaptılar.Annem kilolu bir insandır ve teyzem ve eniştemin tavsiyesiyle bu kozmik temizliği yaptı.Ben hayatımda ilk defa annemin kilo verdiğini ve haraketlerini daha rahat yaptığını gördüm.Ama bunun devamını getirmekte önemli.Kendim bizzat görmedim ama onların bu beden temizliği ve şifalı bitki uygulamaları sayesinde yürüyemeyen bir insanın el yürüteçi kullanarak yürüdüğünü biliyorum.Sakın yanlış anlaşılmasın amacım reklam yapmak değil 1.dereceden gören bir kişi olarak yardımcı olabilmek.Eğer sormak istediğiniz birşey olursa bilgilere ulaşır ulaşmaz yardımcı olabilirim.Umarım sizin için de faydalı olur.Sağlıcakla kalın,hoşçakalın...a.s.
canım bendede kilo problemi var ,ben maranki ye mail atmıştım zayıflama ile ilgili,bana soya alfa kapari pirenli bitkisel karışımını kullanmamı söylemişti bu ilaçlar şartmı?
Valla ben bu konuyu acali baya oldu ama kimse pek ilgilenmemisti..Guncellemeye calistim hep en azindan birilerinin ilgisini cektigini gormek guzel...
Ben ilk kitabini almistim..Radyoda dinledim kendisini ve ikna oldum...Iyi gelecegine eminim..Tabii yapmayi basarabilirsek...Kasimdaki temizligi bekliyorum yeniden denemek icin..Aslinda sormak istedigim bir suru sey varda su anda aklima gelmedi...
Alsebe cim bu yöntem zor gibi gelebilir alışana kadar ama sonuçları güzel vücut dengeleniyormuş,güzel bir konu açmışsın ellerine sağlık umarım burdaki yapmak isteyen insanlar içinde bir şifa olur.Aklına gelen soruları sitesinden bulabilirsin ama bana sormak istediğin birşey varsa ben cevabını öğrenip sana yardımcı olabilirim.Emeğine sağlık hoşçakal...
hemen ben bir soru sorayım.öğlenleri sebze yiyoruz tamam,şeker yasak onada tamam ama tuz konusunda yasak var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?