Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bonus
Merdiyet
eie
acigül

Sanırım bu kadarız. Başka yapıcak olan arkadaş varsa kopyalaıp kendi adını yazsın lütfen hihoyyyt

bende yapcam ama korkuyorum hala. bugun eşim eksikleri alacak. birde şunu sorcam zeytinyağı 1 sb. yazıyo marankide. :uhm: 1 çay bardağı içsek olmazmı o yağ çok değilmi vücut için. migren bendede var umarım yarım bırakmak zorunda kalmam. kızlar yarın hep beraber başlıyoruz. desteklerimize ihtiyacımız var. yalnız bırakmayalım birbirimizi :1hug: . inşallah kötü sonuçlanmaz. hadi bakalım kolay gelsin a.s.

Bizede çok geldi yani herkes zararı olabilir dedide yani bi bildikleri vardır ki o kadar demişlerdir diye düşünüyorum.

Kız sen daha ilk günden zeytinyağını düşünme kaydirigubbakcemile3

Ben doğru düzgün su bile içmemiştim bu sefer bol su ve yeşil çay içicem.
Haşlanmış sebze yiyemediğim için salata meyve yiycem bide vazgeçilmez öğünüm kıvırcıkla ceviz kaydirigubbakcemile3 süper oluyo
Besmele ile başlayalım arkadaşlar ve güzel dileklerde bulunalım. Ruhen ve bedenen arınmak için.

İyi pazarlar komikçiler sağ salim başlamışsınızdır inşallah :)
Bende başladım sabahki su midemi çok bulandırdı yine :bbo:

Az öncede biraz kıvırcık yedim ceviz yedim akşamada allah kerim

Ya ben yağı tam içemedimdi biliyon bide 5. günde migren çok fena yaptı dayanamdım o yüzden tekrar denemek istiyorum.
Sen gayet düzgün yapmıştın la öle hatırlıyom -tatlicadiarzu- ama burda olursan daha iyi olur benim açımdan :1rolleyes:
deli deliye muhtaçtır -tatlicadiarzu-
[/QUOTE]
evet hiç bozmadan yapmıştım cnm hatta fazla fazla -tatlicadiarzu-hiç bişey yiyememiştim haşlanmış sebze bööğkk çiğ sebzede aynen 7 gün sadece o suyla gezmiştim son 2 gün onuda içemedim ve 8. gün dizlerim titriyodu artık :1no2: o yüzden başlamadım cnm ama senin en büyük destekcinimmmmm alkisalkisalkis

bonus bonus bonussalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
İyi pazarlar komikçiler sağ salim başlamışsınızdır inşallah :)
Bende başladım sabahki su midemi çok bulandırdı yine :bbo:

Az öncede biraz kıvırcık yedim ceviz yedim akşamada allah kerim

kolay gelsin cnm Şeniz

bu sefer olcakkkkkdelikafadulden delikafadulden

şükür siteye girebildim o da zorla. naptınız bakalım ben bugün kalkamadım lavman yapmaya sabaha başlıycam

Günaydın kimse başlamadı sanırım sitedede sorun var bomboş kalmış burası :)

Yalnız kalmazsın canım biz zeytinyağını beraber içmiştik burda kaydirigubbakcemile3

Ya ben yağı tam içemedimdi biliyon bide 5. günde migren çok fena yaptı dayanamdım o yüzden tekrar denemek istiyorum.
Sen gayet düzgün yapmıştın la öle hatırlıyom -tatlicadiarzu- ama burda olursan daha iyi olur benim açımdan :1rolleyes:
deli deliye muhtaçtır -tatlicadiarzu-

başladınmı canım inş bu sefer tam yaparsınalkisalkisalkis
takip ediyorum bende sizikaydirigubbakcemile
ben inş sonbaharda tekrarlıycamdelikafadulden
bidaha yapmam dememe ragman:smiley-cool:

Bonus
Merdiyet
eie
acigül
seyma88
Bende varım kızlar.Sadece buraya yazmıyordum.
Lavman ve detoks aynı şey.Lavman yapılan işlemin adı detoksta yapılanın yani temizlenme! yerimseniben Zaten dikkat ederseniz lavman-detoks yazıyor lavman + detoks değil yani ayrı şeyler değil aynı şeyler.Umarım anlaşılmıştır.Eksik yaptığınızı sanmayın yani.Hepinize kolay gelsin a.s.

Bonus
Merdiyet
eie
acigül
seyma88

selamun aleykum kızlar,

Kaç gndür siteye giremiyordum. Benide ekleyin bende pazar günü başladım. İlk defa yapıyorum. İnş. hepimiz güzelce bu işin hakkından gelir. Sağlıpımıza bi nebzede olsa kavuşuruz. hihoyyyt

Bu arada kızlar benim eşimde yapıyor. Ama iki gündür baş ağrısı çekiyor şideetli. Sanırım siyah çay içmediği için başına vurdu. Ne yapıcamızı bilmiyoruz. Bırakır diye korkuyorumve bırakmasını hiç istemiyorum

Bu konu hakkında bilgii olan varsa paylaşabilirmi lütfn? fisfisfis

Bu arada kızlar benim eşimde yapıyor. Ama iki gündür baş ağrısı çekiyor şideetli. Sanırım siyah çay içmediği için başına vurdu. Ne yapıcamızı bilmiyoruz. Bırakır diye korkuyorumve bırakmasını hiç istemiyorum

Bu konu hakkında bilgii olan varsa paylaşabilirmi lütfn? fisfisfis

bizde annemle yaptığımızda ikimizde çok şiddetli baş ağrısı cemiştik 1 gün daha sonra olmadı başka arkadaşlarda yaşadı baş ağrısı yeşil çay zencefil cayı falan için iyi geliyor

Teşekkür ederim uyguluyoruz inş. geçer baş arılarımız.

Bu aradada bi yandan zeytinyağını düşünüyorum kara kara.

Zeytinyağını içip kusmadan bu işin hakkındanda gelen varmı? Varsa nasıl yaptınız hanımlar anlatabilirmsinz

Teşekkür ederim uyguluyoruz inş. geçer baş arılarımız.

Bu aradada bi yandan zeytinyağını düşünüyorum kara kara.

Zeytinyağını içip kusmadan bu işin hakkındanda gelen varmı? Varsa nasıl yaptınız hanımlar anlatabilirmsinz

Zeytin gözlü ve toprak arkadaşımız yapmışlardı bende içtim zeytinyağınıda bi aksilik oldu tam bitiremedim.
Karıştırdım ikisinide hızlı hızlı sonra bi arkadaş yazmıştı kamışla yudum yudum içiyom diye öyle yaptım bende.
Yaparsınız inşallah yerimseniben
Ben bırakıp bırakmamak arasındayım :sm_confused:

Ben devam etmicem kolay gelsin size kızlar sebze suyuyla falan uğraşıcak halim yok rahatsızım :delphin:

bende bıraktım kızlar şekerim düştü hastanelik oldum bugun bıraktım. neyapalım kısmet değilmiş. ben biliyordum aksilik olacağını korkarak başlamıştım zaten benneyaptımki hayırlısı.

Merdiyet
seyma88
rayiha23

Hımm 3 kişi kalmışız.Bakalım sonuna kadar kaç kişi götürebilecek.Merdiyetten haber yok devam ediyor mu acaba CADIARZU

Back
X