Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yapcam ama korkuyorum hala. bugun eşim eksikleri alacak. birde şunu sorcam zeytinyağı 1 sb. yazıyo marankide. :uhm: 1 çay bardağı içsek olmazmı o yağ çok değilmi vücut için. migren bendede var umarım yarım bırakmak zorunda kalmam. kızlar yarın hep beraber başlıyoruz. desteklerimize ihtiyacımız var. yalnız bırakmayalım birbirimizi :1hug: . inşallah kötü sonuçlanmaz. hadi bakalım kolay gelsin a.s.
İyi pazarlar komikçiler sağ salim başlamışsınızdır inşallah :)
Bende başladım sabahki su midemi çok bulandırdı yine :bbo:
Az öncede biraz kıvırcık yedim ceviz yedim akşamada allah kerim
Yalnız kalmazsın canım biz zeytinyağını beraber içmiştik burda kaydirigubbakcemile3
Ya ben yağı tam içemedimdi biliyon bide 5. günde migren çok fena yaptı dayanamdım o yüzden tekrar denemek istiyorum.
Sen gayet düzgün yapmıştın la öle hatırlıyom -tatlicadiarzu- ama burda olursan daha iyi olur benim açımdan :1rolleyes:
deli deliye muhtaçtır -tatlicadiarzu-
ya ben bugünde kalkamadım yarın son şans artık bi türlü motive olamadım
Bu arada kızlar benim eşimde yapıyor. Ama iki gündür baş ağrısı çekiyor şideetli. Sanırım siyah çay içmediği için başına vurdu. Ne yapıcamızı bilmiyoruz. Bırakır diye korkuyorumve bırakmasını hiç istemiyorum
Bu konu hakkında bilgii olan varsa paylaşabilirmi lütfn? fisfisfis
Teşekkür ederim uyguluyoruz inş. geçer baş arılarımız.
Bu aradada bi yandan zeytinyağını düşünüyorum kara kara.
Zeytinyağını içip kusmadan bu işin hakkındanda gelen varmı? Varsa nasıl yaptınız hanımlar anlatabilirmsinz