Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
valla ben bırakıcam sanırım..salça yasak,tuz yasak süt,yoğurt,kahvaltı yasak...keşke yasak olmayan yemek tariflerini verseymiş maranki daha pratik olurdu..başım çatlıycak,halsizlik,dalgınlık cabası...beni aşıcak bu temizlik işi sanırsam...sabah bi de pancardan mıdır bilmem dışkılamam beni korkuttu..kan sandım elim ayağım titredi tuvalette resmen..ilk günden içimden bi şey çıkarıcak değildir heralde diyorum bi taraftan,sonra dedim,içtiğim o sebze suyunun rengi böyle çamur gibi bi şeydi işte kızım korkma...ama bu yenilmeyecekler beni mahvetti bugün...az sonra kısır yapıp azcık yiycem..bulgur ve salata yasak değil nasıl olsa ..ama motivasyonum yerle bir oldu bugün...yapabilenleri valla alnından öpüyorum..

valla ben bırakıcam sanırım..salça yasak,tuz yasak süt,yoğurt,kahvaltı yasak...keşke yasak olmayan yemek tariflerini verseymiş maranki daha pratik olurdu..başım çatlıycak,halsizlik,dalgınlık cabası...beni aşıcak bu temizlik işi sanırsam...sabah bi de pancardan mıdır bilmem dışkılamam beni korkuttu..kan sandım elim ayağım titredi tuvalette resmen..ilk günden içimden bi şey çıkarıcak değildir heralde diyorum bi taraftan,sonra dedim,içtiğim o sebze suyunun rengi böyle çamur gibi bi şeydi işte kızım korkma...ama bu yenilmeyecekler beni mahvetti bugün...az sonra kısır yapıp azcık yiycem..bulgur ve salata yasak değil nasıl olsa ..ama motivasyonum yerle bir oldu bugün...yapabilenleri valla alnından öpüyorum..

sabret cnm hep böyle gidecek değil belli bir süre sonuç çok güzel olucak inş :lepi:

ben kozmik temizliği karaciğerimi temizlemek için yapmak istiyorum içtiğim bütün ilaçlar orada birikiyor da :(

Canim bol sivi al yesil cay iç basin agrimaz ac kaldigin içinde agriyor olabilir...Bendede biraz var ama idare ediyorum..O renk degisimi pancardan oluyor korkma..lavmanida yapiyorsundur umarim tek basina yapma sakin..

kolay gelsin kızlar
ikinci gün felaket başım arımıştı ama daha sonra olmadı sabredin
albese bebeğinde hayırlı olsun
ben sebze sularını pipetle içtim kokusunu duymayınca daha kolay gelmişti
kızlar bide aydınlık dolunay kara dolunay ne oluyor hangisinde yapsak daha etkili olurki

Canim bol sivi al yesil cay iç basin agrimaz ac kaldigin içinde agriyor olabilir...Bendede biraz var ama idare ediyorum..O renk degisimi pancardan oluyor korkma..lavmanida yapiyorsundur umarim tek basina yapma sakin..

lavmanı yapıyorum ama ben ebeyim hastanede hastalara 1000 cc yapıyoruz en fazla 1500..o yüzden kendime de 1000 cc uyguladım...2000 cc verebileceğimi hiç sanmıyorum ki sayfanın başlarında 2000 denmiş...renk değişimi hakkında kafamı rahatlattın sağol..yarın bakıcam artık duruma göre....çrş günü 24 saatlik nöbete gidicem,hastanede bunları uygulayamam ara vermiş olucam devam edersen...yani anlıyacağın tam anlamıyla yapamıyorum...bugün muz,kısır,bamya,patates salatası,ve çok açık çay şeklinde yapabildim...yarın da yaparsam karnıbahar yapıcam ama hala tam kararlı değilim,bugün cesaretimi kırdı biraz ama belki sabaha fikrim değişir...desteğin için teşekkürler...

lavmanı yapıyorum ama ben ebeyim hastanede hastalara 1000 cc yapıyoruz en fazla 1500..o yüzden kendime de 1000 cc uyguladım...2000 cc verebileceğimi hiç sanmıyorum ki sayfanın başlarında 2000 denmiş...renk değişimi hakkında kafamı rahatlattın sağol..yarın bakıcam artık duruma göre....çrş günü 24 saatlik nöbete gidicem,hastanede bunları uygulayamam ara vermiş olucam devam edersen...yani anlıyacağın tam anlamıyla yapamıyorum...bugün muz,kısır,bamya,patates salatası,ve çok açık çay şeklinde yapabildim...yarın da yaparsam karnıbahar yapıcam ama hala tam kararlı değilim,bugün cesaretimi kırdı biraz ama belki sabaha fikrim değişir...desteğin için teşekkürler...

Muz kesinlikle yasak benim bildigim..Ogutumu zor oldugu için...Masallah sende yasak ne varsa canin cekmis :)))Evet o 2 lt yi bir kerede vermiyorsun zaten once yarim lt yi verip bosaltim yapip sonra 1.5 litreyle yapiyorsun..Bence midemde sende alismis olursun yarin bu akdar dayanmissin bence bitir...Inan faydasini gorursun..Ben dogum yapali 29 gun oldu emziriyorum ve yapiyorum...Insan faydasini gorup iyi olunca herkes olsun istiyor iste....Yinede sifa Allahtan....

kolay gelsin kızlar
ikinci gün felaket başım arımıştı ama daha sonra olmadı sabredin
albese bebeğinde hayırlı olsun
ben sebze sularını pipetle içtim kokusunu duymayınca daha kolay gelmişti
kızlar bide aydınlık dolunay kara dolunay ne oluyor hangisinde yapsak daha etkili olurki

Canim cok sagol..Sen katilmiyormusun bize?
O aydinlik karanlik konusuna bende takilmistim ama aydinlik baslama karanlikta dolunay diye anladim ben..Zaten tam terihlerde ona gore dusuyor farkettiysen..Boyle daha karisik olmus...Gitgide daha anlasilir olup basitlestirecekerine dahada karmasik yapiyorlar...benneyaptımki benneyaptımki

Muz kesinlikle yasak benim bildigim..Ogutumu zor oldugu için...Masallah sende yasak ne varsa canin cekmis :)))Evet o 2 lt yi bir kerede vermiyorsun zaten once yarim lt yi verip bosaltim yapip sonra 1.5 litreyle yapiyorsun..Bence midemde sende alismis olursun yarin bu akdar dayanmissin bence bitir...Inan faydasini gorursun..Ben dogum yapali 29 gun oldu emziriyorum ve yapiyorum...Insan faydasini gorup iyi olunca herkes olsun istiyor iste....Yinede sifa Allahtan....

haklısın ..yasak ne varsa canım çekiyo...ben 1 lt ile devam edicem lavmana..tekrar katlanamıycam bu eziyete...seni çok tebrik ediyorum,bi de bebek varken yapıyosun..azmine hayran kaldım...ben çalışırken 24 saat nöbet tuttuğum için zaten çok bire bir uygulayamıycam bu düzeni...olduğu kadar olsun napiiim..bu arada başım biraz da adet olucam ondan ağrıyor sanırım...

Anannm bunlar başlamış yapıyolar :)))

11 Ekime başlıycam bende inşallah...2. olucak daha düzgün ve daha mantıklı yapmayı düşünüyorum..

Alsebecim kolay gelsin sana ayrıca bebeğinde var Şeniz

Rabbim şifasını göstersin inşallah :Saruboceq:

tşekkürler verdiğiniz bilgiler içina.s. ben de 3 ekimdekine katılmayı planlıyorum inşallah benimle beraber yapanlarda olur :)

Hepînize tsk ederim..Bugun kati meyve sikacagim bozuldu.Napicam bilmiyorum simdi.........Bebisle cikip aramak zor olucak...:1no2: :1no2:

Son düzenleme:
Hepînize tsk ederim..Bugun kati meyve sikacagim bozuldu.Napicam bilmiyorum simdi.........Bebisle cikip aramak zor olucak...:1no2: :1no2:

aynen canım
rendeleyip yiyorum ince tarafıyla rendeliyorum
sinbo alıcaktım bi modeli var güzel
onu da bi tek nette satıyorlar
gözüm kesmedi dısarı cıkmaya

kızlar sebze suyu zeytinyagından dolayı mıdenizi bulandırıyorsa yagı en sonkı 3 yuduma ekleyın
kokusu kotu degil ki
ben bayıla bayıla icerdim de benim sıkacak bile yok
haha rendeleyip yiyorum

kızlar lavman seti eczanede olmuyor
şu sitedeki hem ucuz hem de hemen gönderiyorlar
burdan 5 li almıstım
lütfen linki silmeyin arkadaslar kızlar lavman bulamıyor
Medikal-Market

Back
X