Anti-Aging Hastalıklara şifa kozmik beden temizliği

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Canim eylul ekim kasim da yapiliyor sen ne zaman istersen yaparsin bu liste bu ay temizlik yapacaklar için degil zaten sosyal gruplarda Kozmik grup acmak için...Orda yapanlarla temizlik zamaninda daha rahat konusup tanisip paylasmak için gruba uye olacaklari onceden belirlemek..Cunki kazenin grup acmasi için belli bir sayi lazimmis...

allah razı olsun bılgılendırdıgın ıcın .. ben pek takıp edemıyorum grup tamalandıgında gelısmelerı bana ozelden yazarsan sevınırrım benımde bu temızlıge ıhtıyaccım vara.s.

Tamam canımda şu an baladınmı pazartesimi başlıcan? hihoyyyt

Bende pazartesi başlıcam benide lisetey alıın :lepi:

ben 25 ekim pazar başlanacak diye biliyordum yanlış mı bir de siz bunu doktor kontrolünde mi yapacaksınız benim kullandığım her hangi bir ilaç yok önemli bir rahatsızlığım da yok ama doktor kotrolün de yapan var mı merak ediyorum

Öncelikle hosgeldin...Bu topikte ilk defa onlarin destekleyici ilaciyla temizligi sen yapacaksin yanlis hatirlamiyorsam..Senin tecrubelerinle birdahaki seferea lip almayacagimiza karar veririz bizde....Gerci ben yaza Turkiyeye gidince almayi dusunuyorum ama bakalim....Yapman için gerekli olan tek sey inan IRADE...... Lavman cok kolay hepimize zor gelen sebze suyu ve sonrasinda ne yiyecegimizi tam bilememek...Yani ne yesek te zarari olmasin diye..Gerci insanada yasak olunca hersey cazibeli geliyor orasida ayri konu...Bence korkmana gerek yok yaparsin,bak bizim listedede ikinciye belkide ucuncuye yapacaklar var herkes yaptigina gore sende yapabilirsin...Burda amac zaten birbirimize destek olmak...vereliniortak vereliniortak vereliniortak

tamam beni de listeye alın o zaman pazar günü başlıyoruz değil mi alkisalkisalkis

Bende 25 inde pazar gunu basliyicam insallah...

1-Alsebe
2-Livaza
3-Minikiz
4-merdiyet
5-Alarahan
6-Jayjay
7-Eie
8-Paprika
9-Whiteice67
10-Hatuze

Son düzenleme:
pazar mı başlıyoruz
yarın da yemeğe gidicem iyi denk geldi ertesi gün de diyet başlıyor demek

günaydın arkadaşlar

yarın başlıyorsunuz sanırım allah kolaylık versin inş başarılı olursunuz ve pisliklerden arınırsınız kolay değil gerçekten zor hemde çok zor ama içinden çıkanlara gördükçe insan çok mutlu oluyoo sonucu düşünün hep öle dirayet gösterin

bende yaptığımda kesinlikle diyodum kesinlikle bi daha yapmıcam ama şimdi gene düşünüyorum belki kasımda yaparım gözümde hiç yemiyoo ama :kedi:

ben 25 ekim pazar başlanacak diye biliyordum yanlış mı bir de siz bunu doktor kontrolünde mi yapacaksınız benim kullandığım her hangi bir ilaç yok önemli bir rahatsızlığım da yok ama doktor kotrolün de yapan var mı merak ediyorum

Yok ben ilkini üç arkadaşım bide eşimle dr kontrolünde yapmadık süper geçti. Ben kozmik ilaçlardanda almıştım var hala onlarıda kullancam.

İnş. güzel olur yağı düşünemiyorum iğreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnççç öööööööökafamçokkarıştı

Yaa kızlar bu tarihleri nerden öğrendiniz? marankinin sitesinde bulamadım yaa :1no2:

çarşıdan geldim kırmızı pancar lahana havuç elma pırasa karnıbahar aldım haa bir de katı meyve sıkacağı ben de yoktu onu da aldım kozmik beden temizliği setim de geldi hazırım yani

Evet daha dune kadar vardi tarihler bende baktim simdi yok...Ama gruba yolladiklari toplu mailde yaziyor 25 ekim diye...Evett sabah gorusuruz arkadaslar...:))) Ben aksamlari yapicam lavmani ve sebze suyunu belkide saha erken icemiyicem bebisle cocuklar yuzunden...Yinede bu sefer INSALLAH tamamliyicam...

Gunaydin herkese......Kimse yazmamis içildimi sebze sulari...? Ben dun arkadasima davetliydim malzemelerden eksik olan vardi ama olanlarla yapip içtim azimliyim bu sefer insallah yapicam tam olarak...

sabah 6 da lavman yaptım korktuğum kadar olmadı önce 500 ml yi 5 dk beklettim ama 2 litre yi 2 dakka zor tuttum acaba akşam yine mi yapsam sabah da sebze meyve suyumu içtim şimdi yeşil çay yapıyorum yanında biraz ceviz yesem mi ki öğlene kozmik pırasa yemeği pişirdim tarifi internetten aldım.şimdilik iyi gidiyor anlayacağıız. alkisalkisalkisalkis

yeşil çayımı da içtim yanında bir avuç cevizle birlikte daha önce de biraz çekirdeksiz yeşil üzüm yemiştim yaa çok mu yiyorum acaba

kozmik pırasamı da yedim siz ne yapıyorsunuz nerelerdesiniz yoksa yalnız mı kaldım:uhm:

Ben ancak sebze suyuyla durdum bir bardak nane cayi ictim balla....Simdide 4 tane kuru kayisi yedim...Alisveristen simdi geldim...Birazdan bisiler hazirliyicam..Toz yesil cayda aldim onu demleyicem bir bakiyim nasil yapmam lazim netten..Yanliz yine ispanagi unuttum almayi...Yarin arkadasim gelirken getirticem..Yarinda ispanaksiz icmek zorundayim sebze suyunu...Uffffffffffffffff..............

Ama kocaman lahana aldim sevmem ama artik lahanali yenilebilir bisiler bakip netten onu yiyicem bu hafta icinde...

Digerler yapanlardan ses yokmu???

ben de bugün başladım akşam lavmanı yapacağım gün batımında
sabah sebze sularını sıktım içtim
öğlen dışarda olduğum için birşey yemedim
ama akşamüstü salata yapıp içeceğim inş.

sizlere de kolay gelsin ;)

Back
X