Hastalıktan kurtulamama

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Herkese merhaba...
Bu yıl bana ne oldu bilmiyorum kış başladığından beri sık sık hasta oluyorum. Hatta şu anda da hastayım. Sabahları 5.30da kalkiyorum. Gidiş dönüş 4 saatim yolda geçiyor. Saat 8e kadar hava aydinlanmiyor, gün ışığına hasret kaldım resmen. Bunlar sanırım bagisikligimi kötü yönde etkiliyor.
Sizde de aynı durum var mı? Kendiniz için neler yapıyorsunuz?

Gecmiş olsun canım. Kendine dikkat et sıkı giyin üsütme.
Bol bol ellerini yıka. Bagisiklik sistemini guclendirecek besinler ye.
Hatta bence doktora git gerekirse d3 vitamini takviyesi al

Bagisiklign dusukse ve cok da yoruluyosan tek bir caresi var vitamin takviyesi. Meyve vs de ise yaramiyor pek.
Gecmis olsn

Gecmiş olsun canım. Kendine dikkat et sıkı giyin üsütme.
Bol bol ellerini yıka. Bagisiklik sistemini guclendirecek besinler ye.
Hatta bence doktora git gerekirse d3 vitamini takviyesi al
Yorumunuz için teşekkür ederim :) Dediklerinizi yapıyorum, hatta dün doktor beni bayağı bir fırçaladı

Bagisiklign dusukse ve cok da yoruluyosan tek bir caresi var vitamin takviyesi. Meyve vs de ise yaramiyor pek.
Gecmis olsn
Dün vitamin kullanmaya başladım. Meyve tüketmeye çalışıyorum ama dediğiniz gibi işe yaramıyor pek fazla. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Odanızı da havalandirmalisiniz. Carsaflari nevresim kiliflarini degistirin. Farkli giysilerle uyuyun.Sürekli ayni havayi solumak da iyilesememenize neden oluyor olabilir.
Evde yaşlı olduğu için evi havalandırmak sıkıntı oluyor bazen... Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…