Canım Allah öncellilkle hayırlı doğum versin tamamına erdirsin...
ben ilk doğumumu özel çapa millet hastanesinde yaptım ama doktorlarım klinilk doktoruydu yani kendi klinikleri vardı, doğumu o hastanede yaptırıyorlardı. klnikleride fındıkzadedeydi zaten. Celal Özben ve Bülent Özben. aileden jinekologlar.ama şu anda mecidiyeköyde klinikleri var, doğumuda balat hastanesinde yaptırıyorlarmış, biraz tuzlu olduğu için (bize göre tabii) onlara yaptıramıyorum ama mükemmel doktorlardır.her açıdan. sezeryan doğum yaptım,tık yok Allaha şükür, hiç de olmadı.
şu anda 35 haftalık hamileyim. Bahçelievler Yaşam Hastanesinde Mehtap Çiçek e gidiyorum. Çok tatlı bir bayan,çok ilgili ve bilgili. Gereksiz hiç bir şey yapmaz yaptırmaz. Özellikle bu haftalarda tam güvenimi kazandı. Sezeryan zordur çünkü, hele de ikinci gebelikete. Ve de Celal ile Bülent gibi iki harika insanı ve doktoru tanıdıktan ve onlar doğurttuktan sonra güvenmek zor oldu.Neyse Mehtap hanımı gerçekten öneririm sana. zaten orda çalışan biri bana ta gebeliğimin başında, bu kadını sakın bırakma,nereye giderse onunla git demişti.
Yani önerim bu. Maddi sebeplerden dolayı önceki doktorlarıma gidemiyorum ama sanırım bu kadın da şans benim için. ben biraz pimpirikliyimdirde. Hayırlısı bakalım.
A birde şu olmuyor bence, gebeliğimde şuna muayene olayımda doğumu başkasına yaptırırım. ı-ıhh olmaz yapamazsın.
Sevgiler...