- 28 Ocak 2016
- 4.066
- 2.780
- 83
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Boşverin yorulmayın pek anlayan çıkacağını sanmıyorumGünde 2000 hasta kanı alan çalışanın hakkı oymuş demek. Araştırma hastanesi yazdı.
Bebek cildi üf deyince bile morarır, ki normal kan alımı yapılmış.
Bebek mutlu olsun istiyorsanız, özele gideceksiniz, orda da ağlayacak.
Bu defa suçlu kim olacak?
Hayatına yeni başlayan, yavru Yen'i başka ortamı, başka eli yadırgar, ağlar, bağırır
Kedi, köpek, kuş yavrusu farklı mı sanki? Hepsi aynı tepkiyi veriyor.
Körpecik sen de mi? Bildigim mevcut aklli selim kk lılar birden geçimsiz aksi onyargili bilip bilmeden konuşan hasta yakını oldu cikti.Sonra saglik calisanlarina siddet var diye bas bas bagiriyorlar... Insanin biraz kendine de bakmasi lazim...
Gunde 2000 hastadan kan alip bu kadar rezillige sebep olmak zor zanaat olsa gerek.Günde 2000 hasta kanı alan çalışanın hakkı oymuş demek. Araştırma hastanesi yazdı.
Bebek cildi üf deyince bile morarır, ki normal kan alımı yapılmış.
Bebek mutlu olsun istiyorsanız, özele gideceksiniz, orda da ağlayacak.
Bu defa suçlu kim olacak?
Hayatına yeni başlayan, yavru Yen'i başka ortamı, başka eli yadırgar, ağlar, bağırır
Kedi, köpek, kuş yavrusu farklı mı sanki? Hepsi aynı tepkiyi veriyor.
Bebek iğnesi yaa.Simdi sırda susup bayilacamBenek iğnesinden iyi kan gelmez çok matah birşey değil hem öyle çok da farklı değil kakimlik olarak.Sana show yapmış.bashemliğe gidin . hastane personeliyim hamileyken benden bile bebek iğne si ile kan aldılar.
Konuya gore yorum yaptim. Cocuk senin cocugun olsa ay saglik calisani cok yoruluyor diyecegini sanmam.Körpecik sen de mi? Bildigim mevcut aklli selim kk lılar birden geçimsiz aksi onyargili bilip bilmeden konuşan hasta yakını oldu cikti.
en azından daha az acıtıyor.Bebek iğnesi yaa.Simdi sırda susup bayilacamBenek iğnesinden iyi kan gelmez çok matah birşey değil hem öyle çok da farklı değil kakimlik olarak.Sana show yapmış.
Konuşması kolay tabi.100 taneyi bir kerede alirsin bir tane fire verirsin.Ki yetiskin acilse cok normal.Gunde 2000 hastadan kan alip bu kadar rezillige sebep olmak zor zanaat olsa gerek.
Onla alınmaz normalde.Genis iğne numune acısından daha iyidir.Pihti olusmamasi acisindan ve daha kolay aspire etmesi acisindan.Hep böyle yapilir.Orda onemli olan nununenin saglikli alinmasidir.Niye yetişkin iğnesiyle yaptı diye suçlayamazsınız.en azından daha az acıtıyor.
Hata payi her zaman var saglik sektorunde ama o yuz ornekten biri sayi degil INSAN. Tipki saglik calisanlari gibi. Ve elbette sonuclari olacak. Bunyesine zor gelen de baska bir is arasin.Konuşması kolay tabi.100 taneyi bir kerede alirsin bir tane fire verirsin.Ki yetiskin acilse cok normal.
Bugun nolmus bu kk ya şaştım kaldım.
Canım ya çok geçmiş olsunAyni sey on gun kadar once benim basima geldi ... ben birbucuk yasinda evladini kaybetmis bi anneyim simdi kizim tam birbucuk yasnda tavuk yedigi aksami kusmaya basladi sabahta kusma devam efince yakinimizdaki devlet hastanesi aciline goturdum 6 da idrar testi filan verildi cocuk 7 saat yapmadi utrasyon kan istedi foktor perisan olduk hastane koselerindesonra kan alirken ayni anlattiginiz gb kan aldilar ben titremeye basladim zaten kotuydum o gunlerde tipki zeynebimin yasinda diye bide hasta olunca korkudan olcem sandim esim de yktu yanimda orucluydumda agliyorum diye tip tip bakmalar alamadolar bi turlu damla damla tup dolduruyolar sıkiyolar kolunu benim jafa gitti buyun vucudumdan ter fiskiriyo agliyorum cocuk aglarken bole perisan kucahimda gucum kalmadi birakin dedim biraktilar bi hava alin gelin yetmez bu kan dedilr cocukla kendimi emzirme odasina attim sarildim optum sakinlestirmeye calistim mecbur yine gittim devam ettiler ayni sekil olcektim o kadar perisan okdum cocuk bitince kollarimda aglamaktan sizdi da o zamandir uyku yok surekli agliyo uykusunda tahliller temiz cikti ama dvlet hastanedine gityigime perisan oldum pisman oldum... o gece kurdesan doktum daha yeni geciyo kasintilarim butun vucudum kabardi ari sokmus gb sisti kizardi allahim cok kotuydu
Aynen katılıyorum.Kimseyi zorla çalıştırmıyorlar..Hata payi her zaman var saglik sektorunde ama o yuz ornekten biri sayi degil INSAN. Tipki saglik calisanlari gibi. Ve elbette sonuclari olacak. Bunyesine zor gelen de baska bir is arasin.
Empati de cok güzel yaparım ben .Bu işleri bildiğim için normal karşılarım.Bebegim olsa ben alırım zaten.Bilmiyorsam da bilene birakirim.Onyargilisiniz burda tüp atıp tutanlar.Sikayet edilecek yadırganacak şey var yardirganmayacak şey var.Damar yolun iyidir yaparım diye düşünürsün çoğu zaman kotu damarlari da bir kerede girersin nadiren de bir kerede giremediğin olur ama girmek zorundasın sonuçta.En başta çalışma arkadaşları tolere etmez size gelene kadar.Konuya gore yorum yaptim. Cocuk senin cocugun olsa ay saglik calisani cok yoruluyor diyecegini sanmam.
Ya tamam bana işimi öğretme kısmına yeniden dönmek istemiyorum.Ya ne alakası var allah aşkına nerden nereye oh çekmeler flaan konuyu saptırmayın ayrıca bana işimi siz öğretecek değilsiniz şikayet etmişsiniz Zaten neyin tantanasını yapıyorsunuz yok şöyle Yok böyle sen işinde mükemmelmisin siz şikayet edersiniz onlarda savunmasını yazar bu kadar basit illa sinirinizin geçmesi için İnsanlarla kavga gürültü etmeniz mi gerekiyor
Biz bilmiyoruz sanki bunları.Iyiki söylediniz.Biz bilerek yapıyoruz zaten.Hosumuza gidiyor.Zevk aliyoruz.Sizler insansiniz biz değiliz.Onun insan olduğunu bilmiyoruz.Ay kiyamam dersen bu meslegi asil ozaman yapamazsınAynen katılıyorum.Kimseyi zorla çalıştırmıyorlar..
Tamam bi dahaki sefere ben yaparım ya da hastaneye getirmem. Hiç şaşırmadım su cevaba çok normal geliyor artık.Ooo yine kendi kafasında kuran kendi kendini doluran bir üye (hasta yakini) ve daha beter yorumlar yapan iyice dolduran bir güruh.
Bir tek verelee de hak vermem ama acil yoğunluğunda insanin beyni kaynıyor.sikayetinizde çok abartmışsınız.Bebek damarı zor bulunur.Bazen bir kerede bazen üç kerede bulursun.Kelebek takmaya gerek duyulmayabilir serum takilmayacaksa.Cunku sarı renkli kelebekten iyi kan gelmez.Oyuzden en rahat damlatılarak alınır.Hep öyle alırız.Kan olabiliyor bazen kan iyi gelmiyor akıtmaya çalışırken olabiliyor.Kapagin rengini hemşire bilir.Siz ondan iyi bilecek değilsiniz.Su sikayetinizde hak vermediğim tek şey yorgunlukla düşünmeden demiş olabileceği :bakelee.
Digerleri olagan!
Keşke iade-i itibar davası da açılsa hasta yakinina böyle olduk olmadik herşeye şikayet oldukça.Cunku bunlar çalışanı çok yıpratıyor işinden soğutuyor.Aksi hasta yakınlarından birisiniz gözümde.Kiyamiyorsaniz kendiniz yapın.Yada getirmeyin.Oyle şikayete böyle cevap.
Kimbilir daha neler söylendi..Ilk iki yorumda gerim gerim gerildim anlayissizliginiz karsisinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?