- 14 Ağustos 2018
- 20.494
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.094
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Senin ailen bu psikolojik problemlerinin farkında değil mi seni gerekirse kolundan tutup götürsünler doktoraasla birlikte olamayacağımızı biliyorum ama hayalini kurmak bile güzel asla bir doktor hastasıyla olmaz.gittiği kongrelerden fotoğraflarını topluyorum bakıyorum hep
ama kellerin boyu uzun ve kafa şekli güzelse çok karizma oluyorlar. bir de kellik testesteron fazlalığı demek yaaaniiiiHem kel hem fodul mu dedin sen Vanessanın doktor civarına?
Aman açıl gitsin o zaman hayallerde yaşamagören herkes aşırı çirkin diyor ama bana çok tatlı geldi
aşırı bilgili ve işkolik
ama kellerin boyu uzun ve kafa şekli güzelse çok karizma oluyorlar. bir de kellik testesteron fazlalığı demek yaaaniiii
hic sevmem kel erkek yaaama kellerin boyu uzun ve kafa şekli güzelse çok karizma oluyorlar. bir de kellik testesteron fazlalığı demek yaaaniiii
daim olsun tatlım. bazen de ne yi istemezsek onunla beraber oluruz. senınkı oyle olmus ama benim dediğim bilimsel bir çıkarım. deneye tabi tutulmalıhic sevmem kel erkek yaaömrümde bir tane ünlü olsun, cevremden olsun sacsiz adam beğenmedim.
amma ve lakin hayatimin aski sac konusunda fukara. yazin tanismistik, kasket takiyordu. aci gercekle karsilastigimda cok gecti, coktan asik olmustum
kız bu Jonyden bahsediyor ya3 ay önce sonuç göstermeye gittim çokk tatlı bir asistan doktordu o gün bugündür stalklamadık platform bırakmadım.Dahiliyeci kendisi.
130 kg boyu 2 metre kel bir adam ama çok seviyorum napayım.uzmanlığını alınca başka şehre gider bence
uzun süredir bu kadar maskülen kaba sert birini görmemiştim nolur yardım edin yaşı da 30
Püükız bu Jonyden bahsediyor ya
Klasik vanesaPüüfantezilerini burayamı döküyor
yemin ederim i hatta soyadı da i di miBaş harfi İ mi?
Eğer oysa uzak dur, sinirlenince kapı, masa kırıp döküyor.
Seviyorsan git konuş bence giz3 ay önce sonuç göstermeye gittim çokk tatlı bir asistan doktordu o gün bugündür stalklamadık platform bırakmadım
130 kg boyu 2 metre kel bir adam ama çok seviyorum napayım.uzmanlığını alınca başka şehre gider bence
uzun süredir bu kadar maskülen kaba sert birini görmemiştim nolur yardım edin yaşı da 30
ama kellerin boyu uzun ve kafa şekli güzelse çok karizma oluyorlar. bir de kellik testesteron fazlalığı demek yaaaniiii
olmaz komple açılmış olacakA aaa edep ayol edep... (Önlerden açılmış olması yeterli olur mu yoksa komple mi kel olmalı?)
ölyoprum aşkımdaannnn
bir daha göremeceğimi biliyorum
Ilık olmayan di mi .. premses erkek dolu ortalık sanki uzun zamandırKalıplı bir vücudu olan, endamı yerinde, aurası ile döven, her yerinden testosteron akan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?