- 17 Aralık 2015
- 27.002
- 49.320
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Sert ama neyi sert mesela, eğer farklı konular sert ise bisey diyemem görmemış olabilirUzun süredir bu kadar kaba ve sert birini görmemiş. Ulan aynı ülkede yaşamıyor muyuz ya ortalık kaba ve sert erkek dolu.
Sırf seni evde besleyip kendisine sadece kemirilecek duvar birakacagin icin bile söylemez.yemin ederim i hatta soyadı da i di mi
çok ponçik duruyor çok mu seviliyor nolu anlat
kulun köpeğin olurum abla
ne istersen yaparım detay ver azıcık
beni evde besleyebilirsin evcil hayvanın bile olurum ne olur düşünmekten beynim patladı
Benim perinatologumu görse ne yapar acabaGeçen bende az daha bir doktora aşık oluyordum, bir yakışıklı, bir karizmatik, kırsaçlar o biçimbaşka birine muayne olup çıktım, anaaa günler sonra aklıma geldi. Unutmuşum kapıdan çıkar çıkmaz nefret ediyorum hepsinden
Yok soyadı farklıyemin ederim i hatta soyadı da i di mi
çok ponçik duruyor çok mu seviliyor nolu anlat
kulun köpeğin olurum abla
ne istersen yaparım detay ver azıcık
beni evde besleyebilirsin evcil hayvanın bile olurum ne olur düşünmekten beynim patladı
Somer şef. HhahahahajahahhahahaahqhquqjqhhajahajajajYani 2 metre,kel,130kg diyince aklıma somer şef geliyokapısında kuyruk yoktur yani
Tam olarak nasıl bir hayal kuruyorsunuz? Adam hangi hayallere meze oluyorasla birlikte olamayacağımızı biliyorum ama hayalini kurmak bile güzel asla bir doktor hastasıyla olmaz.gittiği kongrelerden fotoğraflarını topluyorum bakıyorum hep
abla dün geceden beri hayal kuruyorumYok soyadı farklı
O hangi baslıktakı konu bakayımsevgilin yok muydu senin vanessa?
çok seviyordun hani?
ağzıma ver diye yalvarıyordun?
hastalar hakkında ne düşünüyorlar genel olarak merak ediyorumKocam da gastroda ama Allah tan 130 kg ve kel değil. Günde 100 120 hasta bakiyorlar inan bana sana bakmamistir bile bu aşktan vazgeç
Tanıdıklar gidiyor bazen yanina soruyorum şu gelecekti bu gelecekti. Ben o kargaşada kimin kim olduğuna bakamıyorum diyorhastalar hakkında ne düşünüyorlar genel olarak merak ediyorum
Hastalar hakkında bir şey düşünmemek için yapay zekaya geçmeye çalışıyorlarhastalar hakkında ne düşünüyorlar genel olarak merak ediyorum
Bu gerçek valla. Drum ameliyattan sonra bana vaka deyince çok kırıldım.Kocam da gastroda ama Allah tan 130 kg ve kel değil. Günde 100 120 hasta bakiyorlar inan bana sana bakmamistir bile bu aşktan vazgeç
Venessa bizi trolluyor musun3 ay önce sonuç göstermeye gittim çokk tatlı bir asistan doktordu o gün bugündür stalklamadık platform bırakmadım
130 kg boyu 2 metre kel bir adam ama çok seviyorum napayım.uzmanlığını alınca başka şehre gider bence
uzun süredir bu kadar maskülen kaba sert birini görmemiştim nolur yardım edin yaşı da 30
Empati mi? Herkesi x hanım x bey diye kodlayacak halleri yok. Ya apandisit vakası diyecek, ya da yaşlıysa amca teyze der geçerBu gerçek valla. Drum ameliyattan sonra bana vaka deyince çok kırıldım.
Hiç empati yapmıyorlar.
Önlük giyiyor mu kız telefon numaranı yaz bi kağıda facebook adresini falan cebine koy adamın öyle yapanları duymuştum hahaha arkadaşımın kocasına yapmışlardı.benim hiçbir şansım yok bunu biliyorum.
aşkımı içimde yaşayıp sonra da unutup giderim.
Ama yani şimdi metalastirilmak biraz gücüme gittiEmpati mi? Herkesi x hanım x bey diye kodlayacak halleri yok. Ya apandisit vakası diyecek, ya da yaşlıysa amca teyze der geçer300bin tane işin arasında ne empatisi
Oda sevimli sempatik aslındaSomer şef. Hhahahahajahahhahahaahqhquqjqhhajahajajaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?