- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Kanamalı hemoroid başladı, gidip gitmemekte kararsız kaldım.gidiyorum, gidiyoruz ailecek. biraz detay verseniz hangi hastalık mesela?
iki kat maskenizi takın gidin bence. istiyorsanız eldiven vs de takın.Kanamalı hemoroid başladı, gidip gitmemekte kararsız kaldım.
Kanamalı hemoroid başladı, gidip gitmemekte kararsız kaldım.
Haftada 2 kere hemde gebelikten dolayı ve cok KalabalikMerhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Gidiyorum çocuğumu da götürüyorumMerhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Çok teşekkür ediyorumGidin lütfen. Önleminizi alin. Corona hastalari genelde ayri bölümde tutuluyor zaten. Sadece tedaviyi fazla geciktirmeyin daha kötü olmamasi icin. Gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?