- Konu Sahibi Vazelin005
-
Kizimin doktoru en az 1 sene bu sekilde tedbirlerle devam edecegiz artik hix biseyyi ertelemek yok tedbir alarak normal hayatimiza donmemiz gerekiyor demisti. O yuzden sizde zorunlu durumdaysaniz cift maske siperlik alarak gidebilirsiniz.Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Biz hiç gitmediğiniz kadar gittikMerhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Pandeminin Basindan ' beri gidiyorumMerhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Virüs kapmayalım diye diğer hastalıkları göz ardı etmemek gerekiyor. Sonuçta öyle veya böyle birileriyle temas halindeyiz. Ben maskemi takıp dezenfektanımı alarak gidiyorum gerektikçe, dikkat ettiğiniz sürece bir sorun olmaz. Ki çoğu hastanede covid polikliniği var, yani aynı ortamda bulunmuyorsunuz. Ha enfekte olduğunu bilmeyenlerle aynı ortamda bulunurum belki derseniz, şu an çoğu kişi farketmese de enfekte zaten. Virüse yakalanmayalım derken gerekli kontrol ve randevular aksatmak da riskli bir durum.Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
öncelikli sağlık sorunu ise gidiyorum. mesela bugün dişçiye gideceğim aylardır erteliyordum ama geçen hafta çürük 20 lik apse yaptı ağrısı acısı çok kötüydü ve diş artık bitmiş durumda çekilecek uzatırım yandaki dişlerde gidecek o nedenle bugün gidip halledeceğim. pandemi döneminde gözüm iltihap kaptı yine gittim doktora 1 ay kadar kontrolum vardı. eşim ameliyat oldu yanında kaldım vs vs. yani sağlık en önemli şey bence önemli bir sorununuz varsa ertelemeyin her hastaneye gidende corona olmuyor yanınıza alın dezenfektan dokunmayın bir yere ve kimseye sıkıntı olmaz.Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
Gitmedim gitmedim ama dün elimi baya baya doğrayınca,sağlık ocağıda acile yönlendirince mecbur gittim. İnanılmaz sakindi hastane, yani mecbur diyorsunuz, sağlık bu ertelemeye gelmez. Önleminizi alıp gidin derim.Merhaba herkese. Bu sıralar kafam çok karışık, bir rahatsızlığım var hastaneye gitmem gerek ama virüs bulaşma riskinden dolayı gidemiyorum. 1 seneden fazla gitmem gereken kontrollerim var onlara da gitmedim. Ne yapsam, gitmesem sıkıntı gitsem sıkıntı. Belki de bu illet senelerce sürecek. Siz gidiyor musunuz hastaneye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?