Hastaneye gidebiliyor musunuz?

Daha yeni hastaneden geldim, herkes cok dikkat ediyor. Çift maske takın. Bir yerlere dokunmamaya dikkat edin

Yüksek riskli kronik hastalığıma rağmen aylarca annemin yanında refakatçi olarak kaldım. Bir kaç gün önce eve geldik çok şükür.

Haftanın 3 günü neredeyse hastahanedeyiz.
pandemiden beri de aylardır hastahanelerdeyiz.

Maske,mesafe, hijyen kuralına son derece dikkat ediyoruz. Eve geldiğimizde üstümüzü baştan aşağı çıkarıp makinaya atıyoruz. Korona bulaşsaydı bize bulaşırdı demek ki güZel koruyoruz kendimizi.

koronadan korkanken kendi rahatsızlığınızı unutuyorsunuz. kaş yapayım derken göz çıkarmak bu olsa gerek.

Yarın gidicem gastroental rahatsızlığımdan dolayı ayrıca cuma da aşılama tedavim için gidicem. Bir aydır haftada en az bir kere gidiyorum mecburen. Gerekliyse gerçekten gidin sosyal mesafe maske ve el temizliği çok önemli.

Kendim için olabildiğince gitmiyorum. Boynum tutulduğunda ya da ilaçlarımı yazdırmaya mecbur aile sağlığı merkezine gittim. Bulunduğum şehirde doktorlar pencereden konuşuyor, merkezin içine girmiyorsunuz enjeksiyon vs yoksa. O kullanışlı oldu.

Kadın hastalıkları genel kontrol zamanım geldi aslında. Bacağımda et beni çıkmıştı. Tipinden şüphelendim korktum, ben özele gideyim diye düşünürken kendiliğinden düştü. Rutin kontroller dışında hastanelik bir işim olmadı neyse ki. O yüzden gitmiyorum şu aşamada. Olabildiğince aile hekimi ile idare ediyorum.

normal hastalıklar için gidiyorum. Ama mesela mayıs ayından beri 20lik var iki tane çıkmaya çalışan aslında gitsem belki çekerler ama ağız olduğu için özele de devlete de güvenip gitmiyorum. Diğer bölümlere gidiyorum elbette önlem alarak. Korumalık kullanıyorum + maske.

Ben ufak bir operasyon için gittim geçen hafta kendimi korudum hiçbirşeyde olmadı.Her hastane pandemi hastanesi değil ki covid dolu olsun.Dışarıda ne kadar tehlikedeyseniz orada da o tehlike aynı seviyede.

Bir kere oğlum için bir kerede kendim için gittim ...

Merak etmeyin tüm doktorlar barkodu ddahi almayıp uzaktan muayene ediyorlar

Sanirim çocuk doktoru hariç ...

Çünkü benim muayenelerim uzaktan oldu cocuk doktoru elle muayene yaptı

Dis muayenelri başladı mı

Şubat ayında pandemi hastanelerindeydim Ankara'da. Onun dışında da sürekli gidiyorum. Maske, dezenfektan, eve dönünce her şeyi yıka/sil, duş al tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…