- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
sende konu acmak için hergün sacma sapan konular acıyorsun...
Sık konu acan biri olarak, limit yoksa danışmak istedigi bi konu olması gayet normal bencesende konu acmak için hergün sacma sapan konular acıyorsun...
kusura bakma ama sacma sapan soru olmuş. tabiki herkes konu acabilir ama sıf yazışmak içinde hergün yeni bir konu bulup yazmaya gerek yok. mantıksız sorular ...Konu açmak parayla değil ki arkadaşım. Sanki sen konu başına vergi ödüyorsun. Kafama takıldı sorun yaptım açtım. Bence yanlis bir sey yapmiyorum. Teşekkürler yinede.
Yooo
Ama daha birlikte yatmaya alışamamış olabilir ya da cidden sana da bulaşmasın diyedir
Yalnız eşim her grip olduğumda gel seni tedavi edeyim der sabaha bir şeyim kalmaz tavsiye ederim
bunuda anlamadı1 gecede nasil tedavi ediyorsun merak ettim canim :)
kusura bakma ama sacma sapan soru olmuş. tabiki herkes konu acabilir ama sıf yazışmak içinde hergün yeni bir konu bulup yazmaya gerek yok. mantıksız sorular ...
öyle yapcam muhtemelenSanada saygi duyuyorum. Benim profilime girip beni göz ardı edebilirsin. Iyi geceler.
Valla ya ne çok konu açıyosun hergun fiks
Nasil nasilYooo
Ama daha birlikte yatmaya alışamamış olabilir ya da cidden sana da bulaşmasın diyedir
Yalnız eşim her grip olduğumda gel seni tedavi edeyim der sabaha bir şeyim kalmaz tavsiye ederim
Yooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?