Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.

Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.

Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.

sende konu acmak için hergün sacma sapan konular acıyorsun...

Konu açmak parayla değil ki arkadaşım. Sanki sen konu başına vergi ödüyorsun. Kafama takıldı sorun yaptım açtım. Bence yanlis bir sey yapmiyorum. Teşekkürler yinede.

sende konu acmak için hergün sacma sapan konular acıyorsun...
Sık konu acan biri olarak, limit yoksa danışmak istedigi bi konu olması gayet normal bence

Hayır hastayken ayrı yatmayiz. Yarin da ucakta yanyana ucacaksiniz bi hapsursa yine her türlü bulaşır. Bence mantıksız.

Konu açmak parayla değil ki arkadaşım. Sanki sen konu başına vergi ödüyorsun. Kafama takıldı sorun yaptım açtım. Bence yanlis bir sey yapmiyorum. Teşekkürler yinede.
kusura bakma ama sacma sapan soru olmuş. tabiki herkes konu acabilir ama sıf yazışmak içinde hergün yeni bir konu bulup yazmaya gerek yok. mantıksız sorular ...

Yooo

Ama daha birlikte yatmaya alışamamış olabilir ya da cidden sana da bulaşmasın diyedir

Yalnız eşim her grip olduğumda gel seni tedavi edeyim der sabaha bir şeyim kalmaz tavsiye ederim

1 gecede nasil tedavi ediyorsun merak ettim canim :)

kusura bakma ama sacma sapan soru olmuş. tabiki herkes konu acabilir ama sıf yazışmak içinde hergün yeni bir konu bulup yazmaya gerek yok. mantıksız sorular ...

Sanada saygi duyuyorum. Benim profilime girip beni göz ardı edebilirsin. Iyi geceler.

Cok zor iyilestigim icin grip olan kocam olsa selami sabahi kesesim geliyo. Bunyen kuvvetliyse uyu bence, daha yeni evlisiniz. Ama Almanya olayiniz var bi de. Yok ya adam hakli, gereksiz risk alma.

Bunda üzülecek ne var yahu git yat yanına sen de madem o kadar içinden tuttu. Grip aynı evdeyseniz birlikte yatmasanız bile illa ki bulaşır zaten.

Bu zamana kadar ayırmazdık ama şimdi bebik yanımızda yatıyor ona bulaşmasın deyip koltukta yattı..

Yooo

Ama daha birlikte yatmaya alışamamış olabilir ya da cidden sana da bulaşmasın diyedir

Yalnız eşim her grip olduğumda gel seni tedavi edeyim der sabaha bir şeyim kalmaz tavsiye ederim

Gripkennn çekilecek dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…