- 20 Ocak 2010
- 48.867
- 189.308
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Kimseyi gözardı etmiyorum benSende mi libidolu :) Gerçekten göz ardı edebilirsiniz kökten çözüm.
Kızlar yine ben sizden baska dertlescek kimsem yok her şeyde size koşuyorum zevkle.
Sorum grip tarzi bulaşıcı hastalik yaşadığınız dönemler eşinizle aynı yatakta uyuyor musunuz ?
Ben annem ve babamdan hep gördüğüm hic yatak ayirmamalari.
Eşim işinden dolayi gümrükte beklemisti bir kac gun neyse hasta olmuş grip. Evlilik telaşı derken iyice kotulesti. Bu gece yaticaz aldi yastigi koltuga geciyor. Yaninda yatmiyim bulasmasin gider ayak dedi. Oteldeyiz biz yeni evlendik evimiz burada kurulmadi ondan.
Bende gel buraya dedim küçücük yerde nasil yatican. Bir türlü istemiyor. Hamile olsam felan anlarim da şimdi bu sacma değil mi ?
Ben hasta olsam o zaman sen kaçıcan yanimdan dedim hayir kesinlikle diyor. Almanya'ya gider ayak hasta olma diyor.
Sinir olduum kizlar gelmiyor bir türlü simdi kalkti sicak suyun altina giriyim dedi gitti duşa uyuyamiyor da.
Üzüldüm baya size sormak istedim.
Evli değilim ama evli olsam ayrı yatmazdım ben ya
Gidin ben sensiz uyuyamıyorum diyip yanına kıvrılın. Geri çevireceğini sanmıyorum.
ahahaha bu sogukda hasta hasta disarda mi bekledi kocanKoltuk cok küçük. Buraya gel diyorum gelmiyor. Sigara icmeye çıkıyor balkona gittim arkasindan yakalicam seni dedim kendini balkona kilitledi yarim saat zor ikna ettim girdi içeri. Hayır sacma sapan hareketler yapıyor. Sanki istemiyor sandım.
Koltuk cok küçük. Buraya gel diyorum gelmiyor. Sigara icmeye çıkıyor balkona gittim arkasindan yakalicam seni dedim kendini balkona kilitledi yarim saat zor ikna ettim girdi içeri. Hayır sacma sapan hareketler yapıyor. Sanki istemiyor sandım.
Hastayken sigara nasil iciyor? Ben grip filan olunca mumkun degil sigara icemiyorum. Burun filan tikali oluyor, boğazın acıyor icmeye calissanda icemiyorsun. Sigara icebilecek durumdaysa cok kotu hasta degildir iki tiksirdi diyede köşe bucak kaçmanın alemi yok.
Ikimizden biri hasta oldugunda yatak ayirmadik biz hiç.
ahahaha bu sogukda hasta hasta disarda mi bekledi kocan
az daha takip et aklin dan zoru var gibi sankiim :)
Ama sırf yanıma yat dedim diye kendini balkona kilitledi. Benim havlumu kullanmiyor 2 saat banyo havlusu aradı. Bu hasta olduğu icin mi yoksa benimle mi ilgili sorunu var acaba. Cok abartili davraniyor ben merak ettim.Adam ne güzel düşünceli işte. Daha ne istiyorsun?
okb falan mikiZaten peşindeyim bugün. Az önce sıcak suyun altına gireyim dedi gitti baktim su sesi gelmiyor hiç. Kalktım bakayim dedim bu ne yapıyor yine diye bavul karistiyor. Senin havlun varmış banyoda şimdi hastalik geçmesin kendi havlumu arıyorum diyor.
Hayır yani gercekten hastalik mi düşünüyor. Yoksa benimle ilgili mi sorunu var bilemedim.
Sanmıyorum ben knu uzun yillar tanıyorum beraberdik. Ayni evde de cok kaldık ama hastaligina denk gelmedi öyle. Kendisi başak burcu ama bilemiyorum. Hic böyle huylari yoktu. Bende endişe ettim simdi bune diye.okb falan miki
Koltuk cok küçük. Buraya gel diyorum gelmiyor. Sigara icmeye çıkıyor balkona gittim arkasindan yakalicam seni dedim kendini balkona kilitledi yarim saat zor ikna ettim girdi içeri. Hayır sacma sapan hareketler yapıyor. Sanki istemiyor sandım.
ne tuhaf yeni evli ciftsiniz kkdan cıkmıyorsun maşallah. sen yoksa hayalindemi evlendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?