Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

Mune abla musahitsen sana bu konu üzerinden soru sormak istiyorum.
Burada site kurallarına uyuldugu sürece her gun konu açmak yasak mi acaba.
Yoksa bazi üyeler konuya polemik yaratmak için mi tepki gösteriyor.
Ben site Kurallarini okudum ve konu açma sınırlaması diye madde göremedim.
Insanlar konulara yorum yapmak okumak zorunda degil diye biliyorum.
Acaba ben mi siteyi anlamadim yoksa arkadaşlar benim her açtığım konunun vergisini mi ödüyor.
Lütfen cevaplarsan sevinirim ben yazıyorum ama anlamak istemiyor kimse nedeense belki yetkili olarak sen söyleyince yazmak ve okumak zorunda olmadiklarini anlarlar.
Teşekkürler.

avatariniza istinaden yazmak istedim.
'yuce' sifatli bir ese 'babasinin kizi' olan bir es yarasir.
babadan gordugunu yapan-bekleyen bir evlatsiniz.
esinizin -size bir sey olur kiyamamasi- yuceliginin farkinda olun. gonul koymayin.

Ay o burun tikanikligi nefes alamama
Siril siril akan burun mendil yetistirememe
Agzi acik uyuyup bogazin tahrisi ustune mis gibi oksuruk agriyan vuct
Ben bir maske takar yastigi eline verir direk isaret parmagimla koltugu isaret ederdim

Saka bir yana gider ayak sorun skinti yasamayin diye sizi dusunmus dert etmeyin eskiyince sen koltukta yatsana diye kendi der bence

Evli değilim ama evli olsam ayrı yatmazdım ben ya

Gidin ben sensiz uyuyamıyorum diyip yanına kıvrılın. Geri çevireceğini sanmıyorum.

Koltuk cok küçük. Buraya gel diyorum gelmiyor. Sigara icmeye çıkıyor balkona gittim arkasindan yakalicam seni dedim kendini balkona kilitledi yarim saat zor ikna ettim girdi içeri. Hayır sacma sapan hareketler yapıyor. Sanki istemiyor sandım.

ahahaha bu sogukda hasta hasta disarda mi bekledi kocan
az daha takip et aklin dan zoru var gibi sankiim :)

Hastayken sigara nasil iciyor? Ben grip filan olunca mumkun degil sigara icemiyorum. Burun filan tikali oluyor, boğazın acıyor icmeye calissanda icemiyorsun. Sigara icebilecek durumdaysa cok kotu hasta degildir iki tiksirdi diyede köşe bucak kaçmanın alemi yok.
Ikimizden biri hasta oldugunda yatak ayirmadik biz hiç.

Valla ben sigara içmiyorum. O yüzden bilemiyorum. Aslinda baya hasta ateşi var Boğazlar şiş gözler burun dökülüyor ama işte sacma sapan hareketler yapıyor. Kac saattir uğraşıyorum yatakta yat arkani dön diyorum yok. En son kendini balkona kilitleyince biraktim zaten.

ahahaha bu sogukda hasta hasta disarda mi bekledi kocan
az daha takip et aklin dan zoru var gibi sankiim :)

Zaten peşindeyim bugün. Az önce sıcak suyun altına gireyim dedi gitti baktim su sesi gelmiyor hiç. Kalktım bakayim dedim bu ne yapıyor yine diye bavul karistiyor. Senin havlun varmış banyoda şimdi hastalik geçmesin kendi havlumu arıyorum diyor.
Hayır yani gercekten hastalik mi düşünüyor. Yoksa benimle ilgili mi sorunu var bilemedim.

Adam ne güzel düşünceli işte. Daha ne istiyorsun?
Ama sırf yanıma yat dedim diye kendini balkona kilitledi. Benim havlumu kullanmiyor 2 saat banyo havlusu aradı. Bu hasta olduğu icin mi yoksa benimle mi ilgili sorunu var acaba. Cok abartili davraniyor ben merak ettim.

okb falan miki

Ne var ki bunda.. ne kadar düşünceli eşiniz. . Bence çık tatlı br hareket. . Hasta haliyle bile sizi düşünüyor. .

Tuhaf yani resmen istemiyor gibi davranıyor. Bence bırak artık yatsın koltukta. Sabah her yeri tutulunca pişman olur zaten. Elinden geleni yapmışsın istemiyorsa da zorlamanın alemi yok. Bakarsın gece yanına kaçar.

Ben seninle uyumak istiyorum sümüklü kocacuğum de git koltuğa sığmaya çalış yanına
Bulaşırsa da bulaşsın benim bedenim benim kararım de

ne tuhaf yeni evli ciftsiniz kkdan cıkmıyorsun maşallah. sen yoksa hayalindemi evlendin

Bütün gun koşturmaca geçti. Gündüz yoktum buralarda. Akşam da nette takılıyorum. Sosyal hesap yok burasi iyi geliyor. Burada cok evli kadin var bir tek ben değilim ki yazan.
Yeni evli olmak bir sey degistirmiyor bence bekarda olsan yine oturuyorsun.

Asiri abartmis sizin bir rahatsizliginiz olur grip olmamaniz lazimdir falan anlarimda yoksa boyle bir durum garip neticede grip ayni mekanda bulunsaniz bile gecer illa opup sarilip ayni yatakta yatmaniza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…