Hastayken Eşinizle Yatıyor Musunuz ?

Tuhaf yani resmen istemiyor gibi davranıyor. Bence bırak artık yatsın koltukta. Sabah her yeri tutulunca pişman olur zaten. Elinden geleni yapmışsın istemiyorsa da zorlamanın alemi yok. Bakarsın gece yanına kaçar.
Takmicam zaten bende uyurum artık naparsa yapsın. Sagol canim.

balkona kilitlemekmi bildiğin saçmalamış adam hemde öyle böyle değil çok saçma ve enteresan geldi bana

Müsaitim ablacım, site kurallarına uyan, kendini tekrarlamayan, devam niteliği olmayan konular açılabilir, yazdığım kriterlere uyulduğu sürece her gün konu açabilirsiniz sitede.
Bir üye günde şu kadar konu açabilir kısıtlaması yok, bu konun sana ait başka bir konunun devamı, tekrarı değilse, bdvye de uygunsa sıkıntı olmaz

Konu açmak parayla değil ki arkadaşım. Sanki sen konu başına vergi ödüyorsun. Kafama takıldı sorun yaptım açtım. Bence yanlis bir sey yapmiyorum. Teşekkürler yinede.
Hanımlar,
kız daha yeni evli, cicim ayında eşi koltukta yatınca garipsemiş sormuş, hoşgörün biraz

Ablacım, gripse sana bulaşmasın diye ayrı yatmasında sorun yok, bizde de birimiz grip olunca diğerlerinden köşe bucak kaçılır bulaşmasın diye, eşin ince düşünmüş demek ki

Mune ablacim vakit ayırdığın cevap verdigin icin gerçekten cok teşekkür ederim. Insan yazinca rahatliyor sanki. Seni daha fazla mesgul etmiyim islerin vardır ♡

Mune ablacim vakit ayırdığın cevap verdigin icin gerçekten cok teşekkür ederim. Insan yazinca rahatliyor sanki. Seni daha fazla mesgul etmiyim islerin vardır ♡
Site ne için var değil mi
Sende eşinin yaptığını kafana takma, bizde de ben eşimden kaçarım hasta olduğumda, eşim hastalık konusunda çok narindir üstünüze afiyet, biraz da nazlıdır, aman o hasta olup son nefesini veriyor gibi davranmasında ne olursa olsun deyip köşe kapmaca oynarım kendisiyle

Tam olarak anladığım şekilde cvp vereyim hastayken heralde adet dönemini sordun? Evet ama hayır gibi bir cevap yani yatiyoruz ama tabiki de o dönemde ilişki olmuyor

Gerçekten cok hoş kadinsin Mune abla. Güldürdün gece gece. Tecrubelerin aklimda kalicak hep ☆

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…