- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Takmicam zaten bende uyurum artık naparsa yapsın. Sagol canim.Tuhaf yani resmen istemiyor gibi davranıyor. Bence bırak artık yatsın koltukta. Sabah her yeri tutulunca pişman olur zaten. Elinden geleni yapmışsın istemiyorsa da zorlamanın alemi yok. Bakarsın gece yanına kaçar.
Koltuk cok küçük. Buraya gel diyorum gelmiyor. Sigara icmeye çıkıyor balkona gittim arkasindan yakalicam seni dedim kendini balkona kilitledi yarim saat zor ikna ettim girdi içeri. Hayır sacma sapan hareketler yapıyor. Sanki istemiyor sandım.
Müsaitim ablacım, site kurallarına uyan, kendini tekrarlamayan, devam niteliği olmayan konular açılabilir, yazdığım kriterlere uyulduğu sürece her gün konu açabilirsiniz sitede.Mune abla musahitsen sana bu konu üzerinden soru sormak istiyorum.
Burada site kurallarına uyuldugu sürece her gun konu açmak yasak mi acaba.
Yoksa bazi üyeler konuya polemik yaratmak için mi tepki gösteriyor.
Ben site Kurallarini okudum ve konu açma sınırlaması diye madde göremedim.
Insanlar konulara yorum yapmak okumak zorunda degil diye biliyorum.
Acaba ben mi siteyi anlamadim yoksa arkadaşlar benim her açtığım konunun vergisini mi ödüyor.
Lütfen cevaplarsan sevinirim ben yazıyorum ama anlamak istemiyor kimse nedeense belki yetkili olarak sen söyleyince yazmak ve okumak zorunda olmadiklarini anlarlar.
Teşekkürler.
Hanımlar,Konu açmak parayla değil ki arkadaşım. Sanki sen konu başına vergi ödüyorsun. Kafama takıldı sorun yaptım açtım. Bence yanlis bir sey yapmiyorum. Teşekkürler yinede.
Site ne için var değil miMune ablacim vakit ayırdığın cevap verdigin icin gerçekten cok teşekkür ederim. Insan yazinca rahatliyor sanki. Seni daha fazla mesgul etmiyim islerin vardır ♡
Aynısını benim eşim de yapıyorYooo
Ama daha birlikte yatmaya alışamamış olabilir ya da cidden sana da bulaşmasın diyedir
Yalnız eşim her grip olduğumda gel seni tedavi edeyim der sabaha bir şeyim kalmaz tavsiye ederim
Gerçekten cok hoş kadinsin Mune abla. Güldürdün gece gece. Tecrubelerin aklimda kalicak hep ☆Site ne için var değil mi
Sende eşinin yaptığını kafana takma, bizde de ben eşimden kaçarım hasta olduğumda, eşim hastalık konusunda çok narindir üstünüze afiyet, biraz da nazlıdır, aman o hasta olup son nefesini veriyor gibi davranmasında ne olursa olsun deyip köşe kapmaca oynarım kendisiyle
Ben anlamadim desem :)Tam olarak anladığım şekilde cvp vereyimhastayken heralde adet dönemini sordun? Evet ama hayır gibi bir cevap yani yatiyoruz ama tabiki de o dönemde ilişki olmuyor
Esleriniz benim anladigim seyi mi yapıyor yoksa ben konuyu farkli mi algiliyorum :)Aynısını benim eşim de yapıyor
Evet evet aynen o. Kendi tedavi yöntemini uyguluyorEsleriniz benim anladigim seyi mi yapıyor yoksa ben konuyu farkli mi algiliyorum :)
Konuyu anladığım gibi cevapladim Merve napiym:) hastalık derken grip,nezleden mi bahsediyorsunBen anlamadim desem :)
Sanırım arkadaş sadece başlığı okuyup hastalığı da kendince regl olarak yorumlayıp öyle yazmış.Ben anlamadim desem :)
Evet canim grip nezle tarzi.Konuyu anladığım gibi cevapladim Merve napiym:) hastalık derken grip,nezleden mi bahsediyorsun
Eşlerin 1 gün bile ayrı yatmasi günah bu yüzden ayrı yatmaya da gerek yok :)Evet canim grip nezle tarzi.
Günah mı?Eşlerin 1 gün bile ayrı yatmasi günah bu yüzden ayrı yatmaya da gerek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?