- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi prettywoman89
'O zaman al bir kurutma makinesi bir kaç saat içinde kurutup kaldırayım' deseydin. Çamaşır makinesinin kilidi mi var siz hastayken o iyiymiş baksaydı ev işlerine.
Nasıl başlarsanız öyle gider zaten ne diyelim. Siz sessiz sedasız yapmaya devam edin...
Yapmayin bisey. Kirlileri makineye atip, calistirmak 2dk, islak camasirlari asmak max 15dk.
Erkek arkadasim coraplarini kirli sepetine atmak yerine, yerlere atiyordu. 1 ay boyunca sadece sepetteki kirlileri yikadim ve beraber astık. Birimiz evi supurur digerimiz sileriz. Egilip yerden bir corap bile kaldirmadim yerleri silerken coraplari kenara ittirdim, o da supururken kenara ittirirdi. Temiz corabi kalmayinca kendisi topladi, yikadi, astı ve bana tek kelime bile etmedi cunku temizlik sadece kadinin gorevi degil
Kalkip alamayacak kadar kotu durumda degilse hic bir akil sagligi yerinde olan ergin bireyin corbasini vitaminini vermeyin.
Bu bilimsel bir calismadir. Esiniz hazira alisiyor sonra corabin hesabini sormayi kendine hak biliyor. Gitgide siz olmadan en ufak isi beceremez halledemez veya umursamayan ne de olsa prettywoman halleder diyen bir hale geliyor. (Kedimin suyunu mamasini verdim demek gibi geliyor bana. Esiniz sizin evcil hayvaniniz veya cocugunuz degil. Oyleyse annelik veya sahiplik yapmayin)
Yari felcli anneanneme bile ilacini vermiyoruz ki vucudu tembellesmesin...
Belki dengeyi biraz bozdunuz cunku biriniz calisiyor biriniz calismiyorsunuz. Bence corbayi yapin ama sunmayin. Hele ki vitaminini hic vermeyin. Cok kotu durumdaysa zaten doktora gidilir. Ne gerekirse yapilir. Ama kendiniz de hasta yorgun uykusuzken???
Ben insanlar hastayken fazla merhametli davranıyorum, sadece eşim için de değil herkes için aslında. Ama kendi hastalığımda aynı şefkati ve duyarlılığı görmüyorum, üzüldüğüm nokta bu. Birgün yataktan kalkamayacak kadar üşütmüştüm suyumu dahi alamıyorum, kardeşimden istediğimde kalk kendin al demişti, yattığım yerde ağladığımı hatırlıyorum kalkamadım da suyu da içemedim. Bilmiyorum merhametli olmakla fazla fedakar olmayı karıştırıyorum belki de.