- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Aslında başkasını seviyor diye cehenneme gitse iyi olmaz mıydıIyi de panpa sen bu herifi sevmiyorsun zaten sana ne ne b.k yerse yesin .
Herif seni sevmiyor baskasina gonlu kaydı diye cehenneme mi gitsin ..... neyse.
Sosyal medyayı ben de inandırıcı bulmadım
Ben onlarla ilgili değilim aslında.öyle hep bakıyo değilim.arada bakıyorum.kıyas durumu yok ki boşandığıma hiç pişman olmadım çok mutlu oldum hayatımda verdiğim en doğru karardıBunu geçen boşanan bir arkadaşa daha söylemiştim;eğer mutlu olmak istiyorsanız, hayatınızdan çıkan insanın mutluluğu da evliliğide dahil; hiç kimseyle kendinizi veya evliliğinizi mukayese etmeyin!
Çıksın artık yoksa bunalıma az kaldıbelli olmaz bu isler boyle mutlu gorunurler birkac sene sonra omur boyu cehennem azabı siz onlara bakmayın herkes yaptıgının bedelini oduyor bir sekilde siz kurtulmussunuz karsınıza mutlaka cıkacaktır daha iyi birisi ama bazı seylerin zamanı var
Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızımIyi de panpa sen bu herifi sevmiyorsun zaten sana ne ne b.k yerse yesin .
Herif seni sevmiyor baskasina gonlu kaydı diye cehenneme mi gitsin ..... neyse.
Sosyal medyayı ben de inandırıcı bulmadım
bende bekarken cok aldatıldım her manada her cıkanda boyleydi umudumu kaybetmedim:)) yani neticede mutlaka iyisi vardır yasananlar hep tecrube daha guclenirsin en sonunda buldummu buldum oyuzden diyorum zamanı vardır diye bunalım yapma hayatına bak hayırlısı gelir bulur seniÇıksın artık yoksa bunalıma az kaldı
Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım
Ben yalnızlığında, mutluluk getirebildiğini yaşadım, sonra sıkıldım, sonra aşık oldum ve 2. kez evlendim....Geriye dönüp bakıyorum sadece kendime değer vermemişim!Artık değer verdiğim için de mutluyum!Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım
Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?