Hata bende miydi de göremedim mi ki ben

Bişey çok föz önündeyse iyibile olsa nazar değiyor bozuluyor buna inanıyorum ben ama sıkıntı şu ki ben bunu değil kendimde mi sıkıntı var bunu dert ediyorum

Bişey çok föz önündeyse iyibile olsa nazar değiyor bozuluyor buna inanıyorum ben ama sıkıntı şu ki ben bunu değil kendimde mi sıkıntı var bunu dert ediyorum
Sizde ne sıkıntı olabilirki
Aldatılan tarafın suçlu yetersiz veya eksik olduğundan mı aldatıldığını düşünüyorsunuz gerçekten ?
Bu aldatan kişinin kişilik meselesi inanın bana

Oy oy bilmiyorum
Emin olun öyle hatta şimdi sizin için baktım yine netten psikoloji sayfasından davranış ve kişilik bozukluğu olan kişiler aldatır yazıyor.çok doğru
Normal adam niye aldatsın ki seviyorsa zaten aldatmaz, sevmiyorsa zaten ayrılır iki türlü de aldatmaz yani..

Buna benzer bir sey yasadi arkadasim. Eski esi aldattigi kadinla evlendi. Kadin kocasiyla sosyal medyada mutlyluk pozlari veriyordu. Hatta daha bosanma davalari bitmeden bir de hamile kaldi. Simdi sanirim o da terk edilmis facebooktan feryat figan ediyor. Sozler paylasiyor. Sadece zaman....Kimse yasattigini yasamadan olmezmis. Sen sadece takibi birak artik. Kendine odaklan.

Çok takip ettiğim söylenemez,ben mutlu olabilsem hiç takip etmem heralde

Hiç boşandığıma üzülmedim zaten bence de hastaydı sadece aldatmak değil başka şeyler de vardı

Aldatilanda bir eksiklik oldugu icin olmuyor bunlar. Sorun aldatanda.
Sen de sorun oldugunu dusunme.ayran gonullu bir adam icin kendini suclama.
Sosyal medyadaki mutluluk pozlarina inanma. Bosanirken her gun agliyordum oysa sisyal medyadaki fotograflarim hic de oyle degil.
Karsima biri cikmadi diye de uzulme. Vakti gelmemis demek ki. Bazen yalnizlik da guzeldir. Aslinda bu donemi kendinle ilgilenerek, kendini mutlu edecek seyleri yaparak gecirmen en guzeli.

Öyle yaptım,yapıyorum zaten

Ayyy lutfen bu kadar iyi niyetli olmayîn
Insallah o kadin da gun gelir kendi evinde , yataginda bir baska Kadinîn tokasini bulur
O yiktigi yuvanin bedelini ayni sekilde odesîn
Yasattiklarinin aynisini yasasin

Ayyy lutfen bu kadar iyi niyetli olmayîn
Insallah o kadin da gun gelir kendi evinde , yataginda bir baska Kadinîn tokasini bulur
O yiktigi yuvanin bedelini ayni sekilde odesîn
Yasattiklarinin aynisini yasasin
İyi niyetten değil,ilgilenmiyorum açıkçası bulmuş,bulmamış benim için ifade ettiği bişey yok.

Benimkide beni aldattigi hatunla evlendi. Yillar sonra 2 defa facebook üzerinden benimle iletisime girmeye calisti, bende son yazdigi msjin fotosunu cekip karisina yolladim faceden; lutfen esinizi uyarin benden uzak dursun. bu 2 etti 3cusu olmasin diye:))) Sonuc bosandilar

O da benimle iki defa iletişime geçmeye çalıştı ben hiçbir tepki vermedim,vazgeçti.ne olumlu ne olumsuz tepki vermedim.uzak dursun diye gerçekten istemedim onu yok olsun istedim.

Emin ol mutlu değiller öyle gösteriyolar.özellikle kadın yapiyo bak nasıl aldım der gibi.eden bulur boşver layığını bulmuş bugün onun yatağında yarın kim bilir kimin....

Emin ol mutlu değiller öyle gösteriyolar.özellikle kadın yapiyo bak nasıl aldım der gibi.eden bulur boşver layığını bulmuş bugün onun yatağında yarın kim bilir kimin....
Aman bana ne ben mutlu olayım ben niye y a lnızım işte sıkıntı o.onlarıacaba ben hatalıyım,herkes benden gidiyor adam da gitmekte haklıydı da ben ondan mı yalnızımdır ki diye anlattım

Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım

Yahu sen gecmise bunca saplantili kalirsan nasil ilerleyeceksin, hala ex ine nispet yapma pesindesin. yani simdi sen aldatildin ayrildin diye neden kendinde bir suc yada hata ariyorsun anlamadim.
ayrilali ne kadar oldu, herhangi bir sosyal cevren varmi ? yeni bir iliskiye hazirmisin, tekrar evlenecekmisin bu hirsla onune ilk gelenin boynuna atilacakmissin gibi geliyor bana. psikolojin hic saglikli degil bence

Sen niye eski kocanı facebookta izliyorsun Sonra böyle kendini sorgular durursun.
Hiç sağlıklı bir ruh hali değil. Lütfen hemen çık bu hissiyattan. Kendin için ikisini de hemen engelle ve bir daha da izleme hiçbir şekilde.. Hiç olacak iş mi bu canım.. Herkes biriyle beraber olacak diye bir mecburiyet, olmayanlar sorunlu diye bir genelleme olabilir mi hiç? Daha yeni yeni geçer zaten yaşananların etkisi, elbet sen de biriyle tanışırsın. Zaten böyle aceleci olursan benzer şeyler yaşatacak adamı gider bulursun söyleyeyim. Aman lütfen kendine biraz kıymet ver de sil şunları, medeni olmak zorunda değilsin, engellemiş durumuna düşmekten çekiniyorsan. Takip etmek de zaten başka bir şey, çok gereksiz..

Belki sizin için bu durum daha hayırlıdır. Belki de beklemeniz gerekiyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…