- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Bişey çok föz önündeyse iyibile olsa nazar değiyor bozuluyor buna inanıyorum ben ama sıkıntı şu ki ben bunu değil kendimde mi sıkıntı var bunu dert ediyorumBir arkadaşım vardı
Sevgilisi olan bir erkekten hoşlandı bi şekilde de oldu araları
Kızdan ayrıldı arkadaşımla oldu çocuk
şimdi boy boy facete instagramda resimler herkese müthiş ilişkileri olduğunu söylüyor
Ama o kadar gerçekten mutlular herşey mükemmel modunda gerçekten öyleler mi bilmiyorum ben artık samimi bulmamaya başladım çocuk evlenmek istemiyor evlilik korkusu olduğunu öne sürüyormuş geçen gün laf arasında söyledi o kadar seviyorsa kızı kaçırmıcam diyr koşa koşa evlenirdi bence
Ne bileyim bazen bazı insanlar sadece herşeyi olumlu yanlarıyla gösteriyor gibi geliyor sosyal medyada
Sizde ne sıkıntı olabilirkiBişey çok föz önündeyse iyibile olsa nazar değiyor bozuluyor buna inanıyorum ben ama sıkıntı şu ki ben bunu değil kendimde mi sıkıntı var bunu dert ediyorum
Oy oy bilmiyorumSizde ne sıkıntı olabilirki
Aldatılan tarafın suçlu yetersiz veya eksik olduğundan mı aldatıldığını düşünüyorsunuz gerçekten ?
Bu aldatan kişinin kişilik meselesi inanın bana
Emin olun öyle hatta şimdi sizin için baktım yine netten psikoloji sayfasından davranış ve kişilik bozukluğu olan kişiler aldatır yazıyor.çok doğruOy oy bilmiyorum
Çok takip ettiğim söylenemez,ben mutlu olabilsem hiç takip etmem heraldeBuna benzer bir sey yasadi arkadasim. Eski esi aldattigi kadinla evlendi. Kadin kocasiyla sosyal medyada mutlyluk pozlari veriyordu. Hatta daha bosanma davalari bitmeden bir de hamile kaldi. Simdi sanirim o da terk edilmis facebooktan feryat figan ediyor. Sozler paylasiyor. Sadece zaman....Kimse yasattigini yasamadan olmezmis. Sen sadece takibi birak artik. Kendine odaklan.
Hiç boşandığıma üzülmedim zaten bence de hastaydı sadece aldatmak değil başka şeyler de vardıEmin olun öyle hatta şimdi sizin için baktım yine netten psikoloji sayfasından davranış ve kişilik bozukluğu olan kişiler aldatır yazıyor.çok doğru
Normal adam niye aldatsın ki seviyorsa zaten aldatmaz, sevmiyorsa zaten ayrılır iki türlü de aldatmaz yani..
Öyle yaptım,yapıyorum zatenAldatilanda bir eksiklik oldugu icin olmuyor bunlar. Sorun aldatanda.
Sen de sorun oldugunu dusunme.ayran gonullu bir adam icin kendini suclama.
Sosyal medyadaki mutluluk pozlarina inanma. Bosanirken her gun agliyordum oysa sisyal medyadaki fotograflarim hic de oyle degil.
Karsima biri cikmadi diye de uzulme. Vakti gelmemis demek ki. Bazen yalnizlik da guzeldir. Aslinda bu donemi kendinle ilgilenerek, kendini mutlu edecek seyleri yaparak gecirmen en guzeli.
Ayyy lutfen bu kadar iyi niyetli olmayînAdamda sıkıntı varmış . Doğru düzgün adam karısı annesindeyken eve kadın getirmez .Kadında yani yakalayasın diye yatak altına toka atıyor . İnşallah ileride kendi yatağının altından tokalar bulmaz . Sonuçta ne ekersen onu biçersin dünyası .
İyi niyetten değil,ilgilenmiyorum açıkçası bulmuş,bulmamış benim için ifade ettiği bişey yok.Ayyy lutfen bu kadar iyi niyetli olmayîn
Insallah o kadin da gun gelir kendi evinde , yataginda bir baska Kadinîn tokasini bulur
O yiktigi yuvanin bedelini ayni sekilde odesîn
Yasattiklarinin aynisini yasasin
O da benimle iki defa iletişime geçmeye çalıştı ben hiçbir tepki vermedim,vazgeçti.ne olumlu ne olumsuz tepki vermedim.uzak dursun diye gerçekten istemedim onu yok olsun istedim.Benimkide beni aldattigi hatunla evlendi. Yillar sonra 2 defa facebook üzerinden benimle iletisime girmeye calisti, bende son yazdigi msjin fotosunu cekip karisina yolladim faceden; lutfen esinizi uyarin benden uzak dursun. bu 2 etti 3cusu olmasin diye:))) Sonuc bosandilar
O da benimle iki defa iletişime geçmeye çalıştı ben hiçbir tepki vermedim,vazgeçti.ne olumlu ne olumsuz tepki vermedim.uzak dursun diye gerçekten istemedim onu yok olsun istedim.
Ya kadın resimlerde çökmüş zaten: ) bu aynı duruyo hiç bişiy olmamışBen elimi bulastirmadim hic, karisi yok etti
Aman bana ne ben mutlu olayım ben niye y a lnızım işte sıkıntı o.onlarıacaba ben hatalıyım,herkes benden gidiyor adam da gitmekte haklıydı da ben ondan mı yalnızımdır ki diye anlattımEmin ol mutlu değiller öyle gösteriyolar.özellikle kadın yapiyo bak nasıl aldım der gibi.eden bulur boşver layığını bulmuş bugün onun yatağında yarın kim bilir kimin....
Beni sevmeyen,ilgilenmeyen evle alakası olmayan bir adamdan boşandım.iki yıl oldu.hemen arkamdan evlendi.beni aldattığı kadınla.o kadının evimde tokasını bulmuştum ben annemdeyken gelip yatağımda yatmış bi kadın.evlenirken benim eski eşyalarımı kullanmış bir kadın.mutlular.mutsuz olmalarını istemiyorum zaten inanmayacaksınız ama mutlu olsunlar ya da olmasınlar bana ne...sadece ben niye yalnızım?
Acaba bende sıkıntı mı var? Adam ona gitmekte haklı mıydı? Facebook da sürekli mutluluk pozları beraber.
ALLAH IM SÖZ VERİYORUM BİRİNİ BULURSAM SOSYAL MEDYADA NİSPET YAPMAYACAĞIM SÖzsonuç ben yalnız onlar mutlu.haksızlığa uğrayan ben uğratanlar onlar bi yerde hata yok mu kızlar
Sorun şu anlatamadım adam gitmekte haklı mıydı ki bende sıkıntı mı vardı da bunları yaptı.çünkü ben hala yalnızım
Sen niye eski kocanı facebookta izliyorsunBeni sevmeyen,ilgilenmeyen evle alakası olmayan bir adamdan boşandım.iki yıl oldu.hemen arkamdan evlendi.beni aldattığı kadınla.o kadının evimde tokasını bulmuştum ben annemdeyken gelip yatağımda yatmış bi kadın.evlenirken benim eski eşyalarımı kullanmış bir kadın.mutlular.mutsuz olmalarını istemiyorum zaten inanmayacaksınız ama mutlu olsunlar ya da olmasınlar bana ne...sadece ben niye yalnızım?
Acaba bende sıkıntı mı var? Adam ona gitmekte haklı mıydı? Facebook da sürekli mutluluk pozları beraber.
ALLAH IM SÖZ VERİYORUM BİRİNİ BULURSAM SOSYAL MEDYADA NİSPET YAPMAYACAĞIM SÖzsonuç ben yalnız onlar mutlu.haksızlığa uğrayan ben uğratanlar onlar bi yerde hata yok mu kızlar
Belki sizin için bu durum daha hayırlıdır. Belki de beklemeniz gerekiyordur. Hakkınızda hayırlısı olsun.Beni sevmeyen,ilgilenmeyen evle alakası olmayan bir adamdan boşandım.iki yıl oldu.hemen arkamdan evlendi.beni aldattığı kadınla.o kadının evimde tokasını bulmuştum ben annemdeyken gelip yatağımda yatmış bi kadın.evlenirken benim eski eşyalarımı kullanmış bir kadın.mutlular.mutsuz olmalarını istemiyorum zaten inanmayacaksınız ama mutlu olsunlar ya da olmasınlar bana ne...sadece ben niye yalnızım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?