- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Yanlış anlaşılmasın kötü olsunlar istemiyorum.ben yalnızım ya acaba bende mi sıkıntı var yalnızım,giden gidene...Walla canım sosyal medyaya pek güvenme. 10 yıldır gorusmediğim insanlar bile sevgilimle mutkuluğumuzu tebrik etti. İnşallah boyle gidersiniz hep dedi. Hiç beklemediğim insanlar massalah size diye mesaj attı. Oyle mutku gorunuyoruz demekki. Ama gel bide bana sor nekadar mutluydum.
Kötüye bişiy olmaz düşüncesindeyimAdamda sıkıntı varmış . Doğru düzgün adam karısı annesindeyken eve kadın getirmez .Kadında yani yakalayasın diye yatak altına toka atıyor . İnşallah ileride kendi yatağının altından tokalar bulmaz . Sonuçta ne ekersen onu biçersin dünyası .
İşte bende şu an sıkılma evresindeyimBen yalnızlığında, mutluluk getirebildiğini yaşadım, sonra sıkıldım, sonra aşık oldum ve 2. kez evlendim....Geriye dönüp bakıyorum sadece kendime değer vermemişim!Artık değer verdiğim için de mutluyum!
Yok ben seni cok iyi anladım. Demek istediğim yalnızsın fakat belkide daha mutlusun bilemezsin.Yanlış anlaşılmasın kötü olsunlar istemiyorum.ben yalnızım ya acaba bende mi sıkıntı var yalnızım,giden gidene...
Mutluyum çok şükür ama biri olsun artık illa evlenelim de demiyorumYok ben seni cok iyi anladım. Demek istediğim yalnızsın fakat belkide daha mutlusun bilemezsin.
Ayrıca kendini suclama bunun için sende niye hata olsun. Bekki gercekten mutlulardır 2 karaktersiz birbirini buldupu için.
Algılar açık mı peki?İşte bende şu an sıkılma evresindeyim
Kısmet canım. Gecen gün birinin yorumunda okumustum cok hosuma gitti diyordu ki hala yalnızsam belkide allah beni birilerinden koruyor. Gec olsun güc olmasınMutluyum çok şükür ama biri olsun artık illa evlenelim de demiyorum
bende inanmadım nispet yapMAMA sözüneIyi de panpa sen bu herifi sevmiyorsun zaten sana ne ne b.k yerse yesin .
Herif seni sevmiyor baskasina gonlu kaydı diye cehenneme mi gitsin ..... neyse.
Sosyal medyayı ben de inandırıcı bulmadım
Aslında başkasını seviyor diye cehenneme gitse iyi olmaz mıydı
Algı açık ama aday yokAlgılar açık mı peki?
Amin teşekkürlerKısmet canım. Gecen gün birinin yorumunda okumustum cok hosuma gitti diyordu ki hala yalnızsam belkide allah beni birilerinden koruyor. Gec olsun güc olmasın
Aşk yakındır öyleyse....Algı açık ama aday yok
Bekliyoruz o zaman: )Aşk yakındır öyleyse....
Amin inşallah çıkarNe insanlar gorduk gosteris meraklisi, normalde mutsuz hayatlar sosyal medyada mutluluk pozlari. Sizinde karsiniza size deger veren biri cikar elbette.
Ben mutlu olmak istiyorum,onların mutsuzluğunu seyretmek değilMutluluk pozu verenleri samimi bulmuyorum ben.gercekten olan biseyi ne bileyim orada payaslamaya gerek duymam ben.ama oyle yansitmak istiyorsa insan baska :) siz gercekten inaniyorsaniz hakli oldugunuza bence arkaniza yaslanin seyredin.yuva yikanin yuvasi olmaz.ilahi adalet gecikir belki ama asla şaşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?