yani iğnelemeden yorum yapılmıyor mu burada?böyle mini mini şeyler için kavga etmeyi nasıl başariyorsunuz ? alt tarafı görmüş sende söylemişsin ne var bunda. pirens ve pirenses
Beyfendinin eski sevgilisine gülüp geçiyorsun, ama seninki olunca paşam olay çıkarıyor. Bu çifte standardı sorgulayacaksın tabi.İyi akşamlar, çok üzgünüm öncelikle. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum. Birbirimizin geçmişiyle ilgili meseleleri konuştuk kapattık. Bugun onun geçmişindeki bir kızdan konu açıldı(kız benim işyerime geldi bir bahaneyle maksat beni görmekti sanırım) güldük geçtik. Bende bunu konuşunca benim eski sevgilim bizi yolda gördü onu söyledim. Biliyorum ki çok saçma. O an boş bulundum resmen ve böyle saçma birşey söyledim.
Kıyamet koptu. Özür diledim. Senin için önemsizse neden söyledin durduk yere dedi. Bir sebebi var falan dedi. Bende böyle demesine sinirlendim bağrıştık biraz.
Ne yapmalıyım bilmiyorum şu an. Çok üzgünüm.
İğnelemeden anlaşılmıyor demekki ben iğnelemedim amayani iğnelemeden yorum yapılmıyor mu burada?
Yok gördü bende gördüğünü söyledimEski sevgiliniz sizi görmediği halde mi oyle dediniz tam anlayamadım?
Görmeye geldiğini de ben söyledim, o da ben bu konuları açmıyorum sen açıyorsun diyip sinirlendiEskileri konuşmak baştan gereksiz ama nişanlinizin eski sevgilisinin sizi görmeye geldiğini konuşup bujuny üzerine gülebiliyorsunuz da neden sizin eski sevgilinizi sadece görmüş olduğunu söylediniz diye kıyamet kopuyor? Üstüne özür diliyorsunuz
Benim bunu ona söylemem kavga sebebi olduEskı sevgililer aynı ilcede ise birbirini hep gorur.
Bunun neresi kavga sebebi? Veya ozur sebebı?
Hastanede yolda sahilde markette okulda sokakta sanayi de bile onumuze cikabilirler.
Bunları sen açıyorsun diye sinirlenmiş ya. Senin kendi eski sevgilini soylemenden sonra mi Dedi yoksa onun eski sevgilisini görmenden sonra miGörmeye geldiğini de ben söyledim, o da ben bu konuları açmıyorum sen açıyorsun diyip sinirlendi
Benimkinden sonraBunları sen açıyorsun diye sinirlenmiş ya. Senin endi eski sevgilini soylemenden sonra mi Dedi yoksa onun eski sevgilisini görmenden sonra mi
Soyle ona cabuk yaslanır Bukadar takarsa.Benim bunu ona söylemem kavga sebebi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?