yasadığım hersey bir kabus gibi..geçtiğimz 24 kasımda yanş öğretmenler günümün sabahında anne yarım olan 63 yasındaki anaanemı kaybettim..pskolojık olarak zaten çökmüştüm...
birde bu olay...
geçer elbet sadece üzerimde bıraktığı hasarlar ömür boyu canımı yakacak..
çok taze hersey...
anneme anlattım...
bittğini söyledim..
artık bende kabullendim..
bu kadar basit bir seklde bttğini kabullenen kendsnde hiç bi seklde düzeltme cabası olmayan,hala kendini haklı gören biriyle bi ömür yola çıkılmazdı..
çok şanslıyımki ailem hep yanımda..
ama akrabalarım uzun süre beni konusacak..
ailemide üzecekler..
anlayıssz çoğu..
kanus gibi bu yasadıklarım tek istedğim zamnın bian önce geçmesi....zamanla yaralarımın sarılması..
canım ,sen de pat diye bitti deyip, ailene falan açıklamışsın..
velveleye vermeden karşılıklı konuşsaydın ya..
birkez daha gördüm hayatta 2 gün içinde insanın basına neler geleblcegini 2 günde neler değişti hayatımda...
nişanlım belki gerçekten saçmaladı,belki gerçekten pişman oldu söylediklerine yada olmadı..onu hiç deinlemeden sabah bitirdiğimi söyledim..
o laflar ağzından çıkmıştı..
yazan arkadaşlar için diyorum bu cümleyi ben asla ona benım borcumu ode demedim...kendi çalştgmla kapatıcam bi kısmnı dedim..
ve nişanlım aylardır benden sakladıgı rend-gini ortaya ççıkardı..
biliyorum pişman olacagnı,biliyorum çok yıpranacağını benı deliler gibide sevdiğine o kadar inanıyorumkı..
tamam dedi oda madem bu kadar kararlısın bitsin dedi..
sonr da bana 'ayal dunyasında yasıyosun yazıklar olsun sana 'dedi..
bu cümlede belki çok şeyler anlattı ama biten bitti işte....
ve henüz ailme bişey söylemedim..önce anneye sonra babayaikardeşlere akrabalara..
herkese ayrı ayrı açıklamalar..
inanılmaz zor gunler benı beklıyor...
nişanlımın dün söyediklerini aklıma getirp onunla mutlu olamayacagmı düşünüp sabrediyorum..
kızlar mahvolmuş durumdayım...
bitti tüm yasanan güzellikler..
evimizi dizmiştik,esyalarımızın buyuk kısmını almıştık...
hayallerim gitti..
umutlarım yıkıldı...
ben ne yapacağımı bu günlerin nasıl geçiceğini hiç ama hiç bilmiyorum...
yasadığım hersey bir kabus gibi..geçtiğimz 24 kasımda yanş öğretmenler günümün sabahında anne yarım olan 63 yasındaki anaanemı kaybettim..pskolojık olarak zaten çökmüştüm...
birde bu olay...
geçer elbet sadece üzerimde bıraktığı hasarlar ömür boyu canımı yakacak..
çok taze hersey...
anneme anlattım...
bittğini söyledim..
artık bende kabullendim..
bu kadar basit bir seklde bttğini kabullenen kendsnde hiç bi seklde düzeltme cabası olmayan,hala kendini haklı gören biriyle bi ömür yola çıkılmazdı..
çok şanslıyımki ailem hep yanımda..
ama akrabalarım uzun süre beni konusacak..
ailemide üzecekler..
anlayıssz çoğu..
kanus gibi bu yasadıklarım tek istedğim zamnın bian önce geçmesi....zamanla yaralarımın sarılması..
canim hakkinda hayirlisi olsun ama bence acele etmissin gibime geldi keske bi karsilikli konussaydin bir kac gun bekleseydin...dünden bu yana yanımda olan ilgi gösteren cevap yazan herkese teşekkür ederim..
ben odada annemle konusurken babam geldi..osa bitsin dedi..
sende yine bi haller var,bir kısmını duydum anlat dedi..
ağlaya ağlaya anlattım..
babam çok tuhaf oldu..
herseyi bu kadar basit görüyosa bitsin ben seni yerdemi buldum dedi..sakın ağlama güçlü ol kızım..birde ne olursa olsun ama ne olursa olsun ararsa karsına çıkarsa asla cevap verme dedi..
babasını aradı sonra,birdaha oğlun kızım etrafında dönerse,buralara adımını atarsa çok fena olur..ben kızımn bu gözyaslarını dünyaya değişmem..babasıda ben oğlumla konusup arıcam sizi dedmiş..
4 saat sonra eski nişanlım aramaya başladı açmadım ,baya aradı..sonra babamı aradı babamda açmadı..sonra abim geldi,ablam kardeşlerim...
hepsi benim yanımda oldu fakat abim hemen silinip atılmaması gerektğini,bu dönemlerin olableceğini,nişanlımın iyi biri oldgndan bahsetti..sadece kafasını karsıtgnı iyi düşünmem gerektğini söyledi..
kızlar suan için kararım net..
bitti..
çok şükürki herdaim yanımda olan harika bi ailem var..
yinede zor günler geçireceğim..
yarın neler olcak bilmiyorum
canim hakkinda hayirlisi olsun ama bence acele etmissin gibime geldi keske bi karsilikli konussaydin bir kac gun bekleseydin...
simdi butun gemileri yaktin aileler girdi araya keske boyle olmasaydi tabiki karar yine senin kararin ama yuva kurmak kolay degil ama yikmak cok kolay...
dün gece çok düşündüm bu lafları hazmdemeyecgmn kanaatntne vardım..yani hep şunun için şöyle demiştir gibi ihtimalleri göz önune almaya çalıştım ama yaptğı hatanın mazeretini bulamadım ne yazıkki..
rengni belli etti o...
şuan kararım net..
ilersni bilemem...
sadece onu uzun süre görmek istemedğimi biliyorum
iste direk bitirmek yerine biraz zaman isteseydiniz birbirnizden:44::44:
bence de direk eyleme geçmiş..
fakat düzelicek gibi geliyor..
Kesinlikle geri dönme bence...
Harika bir ailen var.. Bu harika aileye layık bir damat seçebileceğine inanıyorum..
Güzel bir işin, iyi bir gelirin var...
Üçün beşin hesabını daha nişanlılık döneminde annesinin ağzına bakarak yapan bir karakter, sizin sessiz durmanız ya da tavır koymanızla ancak bir hafta değişme gösterebilir... Yıpratıcı, sorunlu bir evlilik yerine, sıkıntılı bir nişan atma olayını tercih ederim..
Hiçbir şey olmuyor.. Ben de nişan attım...
Evlenip ayrılmaktansa, nişanı atmak en hayırlısı...
Belki fazla net yazdım..
Ama cahil bir anneyi dinleyen aşık bir nişanlı hayali canlanamadı gözümde...
Çok seven, çok sever... her durumda, her halükarda...
dün gece hem nişanlım hem kayınpederim defalarca aradılar açmadık..
bugün ben işteyken aramış yine kayınpederim,babama ben gelinimi kaybedemem,siz ne dersenz diyin,onu çok seviyorum,oğulumun annesi kafasını karıştırmış,aklını yıkamış,eşim cahil ne olur kestirp atmayın..
konuşucam oğlumla,o böyle biri değil,annesi çok etkilemiş,cahilce işler yapmış..
babamda çok güveviyordum oğluna,ayıp değlmi onun bu laflar...kızımı bezdirmiş laflarıyla ben artık istemiyorum herseyden önce..gözyaşı döksün diye geitmedim,büyütmedim bu güne kadar...
vs baya uzun bi konuşma geçmiş..
benimlede konusmak istemiş kayınpederim...belki birazdan arar,belkide yarın bilemiyorum..
anlatıcam onada herseyi..
ama tüm olanlar olurken nişanlım dün geceki aramalrı dışında kılını kıpırtdatmadı...
ne mesaj,ne arama hiçbirsey yok..
eğer gerçekten doldurşa geldğni anlarsa,ilk zamanlardaki gibi adam olursa,kadın işlerine karışmazsa ve ailmin güvenini tekrar kazınrse tekrar çıkarım onla bu yola..
ama zaten sevmiyorsa anne emri altında yasayan birinide ben istemem..
o evde beni nişanlımın ezdirmemesi gerekirlken kayınpederim ezdirmedi..
işe bakın...
adamcağız dünden beri uyumamış...
kalbi sızlayıp durmuş..
nişanlıma karşı sessiz durmaya devam edersem hatasını anlarmı sizce?
yoksa onun içinde hersey bitmiş durumdamı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?