negatif youmlarada cevap verdim ama sizin yorumunuza cevap vermeme nedenim birnin dirdi varken,o konyla ilgili kalbi kırıkken nispet yapar gibi benim eşim böyle aa bak seninkisi bunu yamış gibi şeyler yazmana ne cevap verebilirmki...
hemen kestir at gibi cümleler kumussun elbetteki çocuk oyuncağı değil bu..sevgilide değiliz nişanlıyız elbette hemen kestrip atamam..
siz eşinizle buna benzer bi durum yasasaydınız eğer sizdemi hemen kestirip atabildinz..
bana yapılan bazı yorumlar acımasız geliyor..
zaten kalbim kırık..
hayal kırıklığı yasıyorum..
ama neden bilmiyorum bazen insanr yanlış konusabilr..hatada yapabilir..yada doldurşa gelebilir..
ben inanmak istediğime inanmıyorum ihtimallerden bahsediyorum..
belki sizin yorumunuzda doğru çıkabilir..
ama göz ardı ettğiniz birşey var..
arada sevgi var..
aşk var..
daha nazik yorum yapabilseniz keşke..
ben buraya nişanlımı kötülleyemez de demiyorum kimseye sadece birazda onun açısından düşünülse diyorum..
neden hiç bu ihtimal değerlendirilmez..
bakın şöyle yazabilrisnz'canım nişanlın streslı zor günler yasıyoolablr,bazı olaylardan etkelenmiş olabilr ama eğer bu ihtimaller yoksa nişanlın gerçekten çok bencil'
yazsanız bende geri dönerdim size...
blusis sen kararını vermişsin zaten canım..sadece burdan seninle aynı fikirde olan 3 5 arkadas,düşüncelerini söylesin rahatlayayım demişsin gibi düşündürdün beni..benden sonra yazanlara bile alıntı yapıp cevap vermişsin öyle olunca bende bekledim ama benm yazdıklarım pek hoşuna gitmedi sanırım.zaten negatif düşünce olan kimseye bişe yazmamıssın hep ii düşünenlere teşekkür etmişsin.neyse insallah iyi olur hersey senin için..2-3 sene sonra buraya evli ve sıkıntılı bir kadın olarak yazmazsın..
hadi sana iyi geceler
konulari karistirdin galiba burda yarismaya katilan kimse yok
yorumun için teşekkür ederim..
bunun için romantik şarkılar dinletmedi canım...buna eminim..
ailein durumu onun ailesine göre iyi çok şükür..
maddi beklentileri yok diye anladım bugüne kadar..
cebibe zorla harçlık veren biri düşünün..bana istemiysan çalışma diyen biri..
bi defasında babam ona yardım amaçlı çok sıkışrsan benden yardım iste zordur yuva yapmak demişti..
babacım lütfen söylemeyın bidaha böyle şeyler dedi
sonra bana çok ezildiğini söyledi..ailme beni ne kadar rahat ettrdğini ısspatlayacağını söyledi...asla bu kadar ezik olmam azic olmam senin ailenden asla almam baban neden böyle söyledi vs cümleler kumuştu..
bi yarışma programına katılma durumum var...geçen hafta aradılar,bende bu para gelirse en iyi eşyları alabilicez en iyi düğünü yapabilcezivs hayaller kuruyordum işte ona söylüyodum...istedğin kadar para al o senin dedmşti sakın ama sakın böyle cümleler kurma,herseyi ben yapıcam,düğünüde eşyayıda sakın asla bidaha böyle şeyler söyleme..
ailenin bi kısım borcu vardı onlara destek ol..onlar seni bugüne getirdi hakları çok demişti...
hep böyleydi bu zaman kadar..şimdi ne değişti anlam veremıyorum.....?saçmaladığını fark edermi acaba?
yorumun için teşekkür ederim..
bunun için romantik şarkılar dinletmedi canım...buna eminim..
ailein durumu onun ailesine göre iyi çok şükür..
maddi beklentileri yok diye anladım bugüne kadar..
cebibe zorla harçlık veren biri düşünün..bana istemiysan çalışma diyen biri..
bi defasında babam ona yardım amaçlı çok sıkışrsan benden yardım iste zordur yuva yapmak demişti..
babacım lütfen söylemeyın bidaha böyle şeyler dedi
sonra bana çok ezildiğini söyledi..ailme beni ne kadar rahat ettrdğini ısspatlayacağını söyledi...asla bu kadar ezik olmam azic olmam senin ailenden asla almam baban neden böyle söyledi vs cümleler kumuştu..
bi yarışma programına katılma durumum var...geçen hafta aradılar,bende bu para gelirse en iyi eşyları alabilicez en iyi düğünü yapabilcezivs hayaller kuruyordum işte ona söylüyodum...
istedğin kadar para al o senin dedmşti sakın ama sakın böyle cümleler kurma,herseyi ben yapıcam,düğünüde eşyayıda sakın asla bidaha böyle şeyler söyleme..
ailenin bi kısım borcu vardı onlara destek ol..onlar seni bugüne getirdi hakları çok demişti...
hep böyleydi bu zaman kadar..şimdi ne değişti anlam veremıyorum.....?saçmaladığını fark edermi acaba?
birkez daha gördüm hayatta 2 gün içinde insanın basına neler geleblcegini 2 günde neler değişti hayatımda...
nişanlım belki gerçekten saçmaladı,belki gerçekten pişman oldu söylediklerine yada olmadı..onu hiç deinlemeden sabah bitirdiğimi söyledim..
o laflar ağzından çıkmıştı..
yazan arkadaşlar için diyorum bu cümleyi ben asla ona benım borcumu ode demedim...kendi çalştgmla kapatıcam bi kısmnı dedim..
ve nişanlım aylardır benden sakladıgı rend-gini ortaya ççıkardı..
biliyorum pişman olacagnı,biliyorum çok yıpranacağını benı deliler gibide sevdiğine o kadar inanıyorumkı..
tamam dedi oda madem bu kadar kararlısın bitsin dedi..
sonr da bana 'ayal dunyasında yasıyosun yazıklar olsun sana 'dedi..
bu cümlede belki çok şeyler anlattı ama biten bitti işte....
ve henüz ailme bişey söylemedim..önce anneye sonra babayaikardeşlere akrabalara..
herkese ayrı ayrı açıklamalar..
inanılmaz zor gunler benı beklıyor...
nişanlımın dün söyediklerini aklıma getirp onunla mutlu olamayacagmı düşünüp sabrediyorum..
kızlar mahvolmuş durumdayım...
bitti tüm yasanan güzellikler..
evimizi dizmiştik,esyalarımızın buyuk kısmını almıştık...
hayallerim gitti..
umutlarım yıkıldı...
ben ne yapacağımı bu günlerin nasıl geçiceğini hiç ama hiç bilmiyorum...
onun niyeti belliymiş cnm. bu kadar küçük bir şeyi dev ahline get,ren adamdan koca olmaz. yarın bir gün keşke o zaman bitirseydim dersin. bunun lami cimi yok cnm . sen bir kere bayansın çalışmaya zorunluluğun yok ama nişanlının tepkisine bakılırsa sen ömür boyu calışma zorundasın. zor ama geçicek inan
yasadığım hersey bir kabus gibi..geçtiğimz 24 kasımda yanş öğretmenler günümün sabahında anne yarım olan 63 yasındaki anaanemı kaybettim..pskolojık olarak zaten çökmüştüm...
birde bu olay...
geçer elbet sadece üzerimde bıraktığı hasarlar ömür boyu canımı yakacak..
çok taze hersey...
anneme anlattım...
bittğini söyledim..
artık bende kabullendim..
bu kadar basit bir seklde bttğini kabullenen kendsnde hiç bi seklde düzeltme cabası olmayan,hala kendini haklı gören biriyle bi ömür yola çıkılmazdı..
çok şanslıyımki ailem hep yanımda..
ama akrabalarım uzun süre beni konusacak..
ailemide üzecekler..
anlayıssz çoğu..
kanus gibi bu yasadıklarım tek istedğim zamnın bian önce geçmesi....zamanla yaralarımın sarılması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?