• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

yan tutuş şimdi :19: senin ki kimbilir nerede ne yapıyor??
hep kadınlara düşüyor dert peşinde koşmak valla :20:

cnm evet ben kendi yandığımı söyleyebilirim ama erkek arkadaşımı aradım o da ben dikkat ettim öyle birşey olmaz nerden çıkartıyorsun sen kilolusun dedi. ama eğerki böyle birşey varsa ikimiz yaptık ikimiz bakacağız çaresine dedi. evlenmeyi zaten 4-5 ay sonra düşünüyoruz tabi ailem izimn verirse.

evet hamileliğin nher döneminde çift çizgi çıkıpp çıkmadığı benim sorum buda cvp olmuş tez vakitte yaptıracağım kesin sonuç çıkıyor değil mi illaki kan testide şartmı

hayır sen eczaneden ıdrar testı al varsa ondadan cıkar annem gec kalma, hemen al yaptır

hamıle degılsende bı doktora gıt o sıskınlık nedenmıs dıye

korkman endıse etmen normal ama sakın olmaya calısarak buna cozum bulabılırsın telasın bellı olacak bak etrafından. sakın ol lutfen. evet keske yasamasaydın keske yasamasaydık. keskelerı dusunme sımdı. yargıları dusunme. sakın bır sekılde su testı alıp bırance sonuca bakmaya calıs. kendıne kızıp durma. olan oldu. ayrıca sen halen bakıresın tıbben. herkese takılma tamam mı. aıle yanında rahat olmadıgı ıcın yuz kızdan seksenı yasamaz. dını ınanısı tam uygulayan dını tam dogru yasayan bayanlara zaten lafım yok. ama sırf ozgur ortamı olmayıp kendını esıne saklayan opusmeyen bıle bayanlar var emınım su an burda yazan. onların ahlak bekcılıgı yapmasına gerek yok herkes kendıne kendı kızkardesıne ve kızına sahıp cıksın. sen cozum sormussun cozum soylemek ıstemıyorlarsa bence yazmasınlar.

annem ZATEN ŞÜPHELENDİ BENİM HAREKETLERİMDEN ben çok panik olurum böyle gizli saklı iş konuusnda. o yüzden gidemiyorum bir yere.. oda çok kötü annem yani. sen benim bütün güvenimi sarsıyorsun dedi.

evet, çünkü glükoz içerir (glükoz basit bir şeker - veya monosakkarit - olan glukoz (veya glikoz veya glükoz) yaşam için en önemli karbonhidratlardan biridir)

hatta aklıma bişi geldi
tıp fakültesinde profesör ders veriyo : sperm yüksek miktarda glükoz içeriyor diyor
sınıftan bi kız soruyo : yüksek oranda glikoz içeriyorsa neden tatlı değil?

sınıf yıkılıyo

glukoz değil fruktoz içeriyo :)

bnm bildiğim früktöz meyvelerdedir

ya sperm kilo yapar diye duymuştum:) ama bna da saçma gelmişti yemiyorumki sonuçta:)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: şunlara
gülmekten konuyu okuyamadım söylemeden de geçemedim..

tamam konu dışıydı pardon ama bi alemsinz hepns yaaaaa :27:

Herşeyden önce sevdiğin bir insanla bir birliktelik yaşamayı niye ayıp veya çok kötü birşey olarak görüyosun bunu anlamadım. Her önüne gelenle bunu yaşıyosan evet bu namussuzluktur ama birbirini seven iki insanın cinselliği de paylaşması kötü birşey değildir. Daha hala bu forumda kızlık zarı yırtılmasa da hamile kalınabileceğini bilmeyecek kadar cahil insanlar var. Nasıl cinsel ilişkşye girmeyi biliyosan git bir test al demeyi kendilerine hak gören insanlar var. Yuh diyorum ya elinizin altındaki interneti bekar insanları cinsel ilişki yaşadı diye ayıplayacağınıza kınayacağınıza daha faydalı bilgiler için kullanın.

bence de hamıle değilsin. butün bu yapmadıkların psikolojik. Korunmadığımızı sandığım aylar bende adetime yakın havalara giriyorum karnımın şişdiğini hissediyorum
midem falan bulanıyo hamileyim sanıyorum seviniyorum falan ama bünyenin verdiği bi tepki bu ilişkiye girmesen bile cinsel açıdan hormonların harekete geçiyor bir müddet sonrada
hamilelik için hazıroluyor vücut ve seni kandırıyor bedebnın korkma aldığım hamilelik testlerinin haddi hesabı yok. ama maşallah benım sevgili kocam baba olmamak için ipleri sıkı tutuyor :)

sıkma canını

Canım, spermler vajinaya değmediyse hamile kalmazsın.. Haa vajinaya değmek derken içine girmesi anlamında söylüyorum. Üstüne geldiyse bir şey olmaz, evet spermler hareketli ama ben vajinaya kadar gidebileceklerini sanmıyorum.. İlk önce biraz sakinleş, ya gaz problemin vardır ya da strestten şişmiştir karnın. Yıllık izin filan dediğine göre yaşında büyüktür tahminimce, sen karar vermişsin yapmışsın oturupta seni yargılayamayız, herkesin çoluk çocuğu kardeşi var ne olucak bilemeyiz.. Kendini sıkma, iznin bitince hemen bir test al ve yap o seni tatmin etmezse kan tesi yaptırırsın.. Daha ne kadar annenlerin yanındasın?

Canım, spermler vajinaya değmediyse hamile kalmazsın.. Haa vajinaya değmek derken içine girmesi anlamında söylüyorum. Üstüne geldiyse bir şey olmaz, evet spermler hareketli ama ben vajinaya kadar gidebileceklerini sanmıyorum.. İlk önce biraz sakinleş, ya gaz problemin vardır ya da strestten şişmiştir karnın. Yıllık izin filan dediğine göre yaşında büyüktür tahminimce, sen karar vermişsin yapmışsın oturupta seni yargılayamayız, herkesin çoluk çocuğu kardeşi var ne olucak bilemeyiz.. Kendini sıkma, iznin bitince hemen bir test al ve yap o seni tatmin etmezse kan tesi yaptırırsın.. Daha ne kadar annenlerin yanındasın?

2 ay ailemin yanında kalacağım yani uzun bir süre çalıştığım yerde olsaydım şimdiye kadar 10 kez tahlil yaptırır ultrasyona bile girerdim. ama elim kolum bağlı inşallh şu testi alabilisem hemen yapacağımda önemli olan o testi alabilmek.. ben uzman tv de izledim spermler hareketli oluyo boşalmadan önce gelen sıvıyla bile kolayca hamile kalınır diyordu doktor.. o yüzden dahada kötü oldum.

Kadın kadının kurdur bence, her önüne gelenle yatan adamı aklayıp paklıyor ama sevgilisi ile ileri gitmiş bekar bir kızı yerden yere vuruyorsunuz, dinde de ahlakta da çifte standart yok.. Burda bana ve inancıma ters diyen kadınların hangisinin eşi bakirdi ? Neden eşlerine günahkar gözü ile bakmıyorlar?

ya canım sıkılma sen merak etme hamile değilsindir
hamile kalmak o kadarda kolay olmuyor
test yapman şart tabiki ama endişe etme
sen yinede birdaha benzer bi durum yaşamamya dikkat et bence

2 ay ailemin yanında kalacağım yani uzun bir süre çalıştığım yerde olsaydım şimdiye kadar 10 kez tahlil yaptırır ultrasyona bile girerdim. ama elim kolum bağlı inşallh şu testi alabilisem hemen yapacağımda önemli olan o testi alabilmek.. ben uzman tv de izledim spermler hareketli oluyo boşalmadan önce gelen sıvıyla bile kolayca hamile kalınır diyordu doktor.. o yüzden dahada kötü oldum.

Peki en son ne zaman birlikte oldunuz? (Kusura bakma başka bir şey bulamadım)..

Yani 2 ay daha ordasın ya ondan soruyorum..

En güzeli gizliden ailenin tanımadığı bir eczaneye gidip hemen test alman ve ev dışında bir yerde uygulaman.. Gittiğin yer neresi bilmiyorum ama avm filan varsa onun tuvaletini gidip yap, kesinlikle evde yapma..

yalancı hamilelik olabilir mi psikolojik olarak karın şişiyor sonra inebiliyor böylesi ile ben gerçek hayatta karşılaştım. evli kadın kocası çocuk istemiyor kendisi istiyordu bazen karnı şişer sonra iner gene şişer falan böyle idi. hem de 6-7 aylık hamile denilecek kadar şişmişti karnı

Kadın kadının kurdur bence, her önüne gelenle yatan adamı aklayıp paklıyor ama sevgilisi ile ileri gitmiş bekar bir kızı yerden yere vuruyorsunuz, dinde de ahlakta da çifte standart yok.. Burda bana ve inancıma ters diyen kadınların hangisinin eşi bakirdi ? Neden eşlerine günahkar gözü ile bakmıyorlar?
k

konuyu yazan muhattap olduğu için olabilr mi? eğer sevgilisi yazar ise inanın şahşımın yaklaşımı aynı olurdu. herşeyi normalleştirmeyin. bu yorumu yazmamın nedeni de bu tarz konularda yapanı uyaran bir yaklaşım içerisinde olmamdandolayıdır..

Peki en son ne zaman birlikte oldunuz? (Kusura bakma başka bir şey bulamadım)..

Yani 2 ay daha ordasın ya ondan soruyorum..

En güzeli gizliden ailenin tanımadığı bir eczaneye gidip hemen test alman ve ev dışında bir yerde uygulaman.. Gittiğin yer neresi bilmiyorum ama avm filan varsa onun tuvaletini gidip yap, kesinlikle evde yapma..

en son 1 ay önce seviştik o boşaldı ama kendi üzerine sonra sildi öyle yani...

en son 1 ay önce seviştik o boşaldı ama kendi üzerine sonra sildi öyle yani...

Ben hiç zannetmiyorum hamile olduğunu canım, kesinlikle psikolojik bir olay bu.. Ama senin için rahat etsin test yaptır, hamile değilsen arkadaşın dediği gibi bir doktora git ve karnındaki şişliğin sebebini öğren..

şimdi gerçekten kızdım sana
yaşadıysan yaşadın kime ne diye hata olarak görüyorsun
sen kendi hayatını kendi başına idam ettirebilen kimse bi gebeliği olmayan başka bi şehirde hayatına devam eden birisin
hayatını nasıl kendi başına yaşıyorsan cinsellik yaşamakta hakkın bence
ailelrin kaygılarını olmasıda tamamen toplumsal baskıdan kaynaklanıyor.

sen böyle düşünürsen, böyle çocuk yetiştirisen diğer hem cinslerimiz böyle yargılamalara girip böyle çocuk yetiştirilirse

bizzim kızlarımızında hiç bir zaman sağlıklı cinselliği olmaz
ya vajinismus olur. ya bekeratim bozulmasın diye saçma sapan ilişkiler yaşar
ya berkereti bozulup gidip diktirir diktirecek parayı bulucam diye saçma sapan şeyler yapar
bu liste uzar gider
cinselik tü kaka ayıp ve hata değildir. :20::20:

şahsen ben yaşarken çok zevk alıyorum :1::1:
neredeysen tüm kadınların(genl bir çoğunluğun;) benimle aynı fikirde olduğuna inanıyorum

ben kilo alan biyim ama hep basenlerden alırım ailece öyleyiz ilk kez şaşılacak düzeyde göbek oldu bende ben bile inanamıyorum her gören ne oldu ya ne bu göbek diyorlar bende anlamyıroum kilo diyorum böyle olmazdı ama bende hiç 71 kilo olmadım

Herşeyden önce sevdiğin bir insanla bir birliktelik yaşamayı niye ayıp veya çok kötü birşey olarak görüyosun bunu anlamadım. Her önüne gelenle bunu yaşıyosan evet bu namussuzluktur ama birbirini seven iki insanın cinselliği de paylaşması kötü birşey değildir. Daha hala bu forumda kızlık zarı yırtılmasa da hamile kalınabileceğini bilmeyecek kadar cahil insanlar var. Nasıl cinsel ilişkşye girmeyi biliyosan git bir test al demeyi kendilerine hak gören insanlar var. Yuh diyorum ya elinizin altındaki interneti bekar insanları cinsel ilişki yaşadı diye ayıplayacağınıza kınayacağınıza daha faydalı bilgiler için kullanın.

yalnız mahalle baskısı sanalda bile müthiş derecede.
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

aylardır sevişirken vicdan azabı duymadın sırf zevk aldın ve hamile olma ihtimali olunca sevişmeden ötürü vicdan azabı duyuyorsun hamile kaldığını düşünmeseydin belki bir okadar aylarca devam edecektin nasıl pişmanlıksa

Back
X