Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence unutulmaması gerek zaten..
Unutursam kendimi yok saymış olurum..
Bana yapılanları,döktüğüm yaşları hiçe saymış olurum..
Evet affetmek Allahıma mahsus zaten o yüzden yüce olan o..
Ben yok sayardım sanırım...Kendimi değil...Ama...
Ama.... derken Zeynom???
Sana yapılanları unutmak kendini yok saymak değil midir?
Aff ederim....her insan ikinci bir sansi hak ediyor bana göre...:hulya:
Tabiki bu hatanin boyutunada bagli...Ihanet, Siddet, cok büyük bir Yalan olmadiktan sonra herseyi aff edebilirim.....
Hatta bazen aff etmek en büyük intikamdir....Iyilerin intikami![]()
bana yapılanı unutmak neden kendimi yok saymak olsun ki. insanız ya,herkes hata yapar...önemli olan hayati bir hata olmasın. ben affettim arkadaşımı,kendimimi yok saydım. hayır..özür diledi,bir dahada aynı hatayı yıllardır yapmadı. beynimden sildim o olayı. insandır şaşar, şaşabilir. bizler çok mu dört dörtlüğüz. bizler hiç mi hata yapmıyoruz. affedemiyoruz ya . peki bizide affedemeyenler yokmu.vardır elbette... istemez miyiz o hatalarımızın telafi etmeyi. ha hayat boyu kimseyi kırmadım hata yapmadım diyorsanız,bu bana çokta inanddırıcı gelmez. onuda eklemeden duramayacağım..
..şu var ben asla affettiğim için gocunmadım. kinci olmadım.
yapı meselesi. demekki ,herkes farklı
İnsanın bir de kendi kendine yaptığı hatalar vardır,
sanır ki,sadece kendim etkilenirim sonucundan,
halbuki,yakın çevremizi de etkiler bu durum,
işte o zaman bizler de affedilmeyi bekleriz,
sizler o durumda ne düşünürsünüz...?
hata vardır HATA vardır.
kırılmak vardır bir de paramparça olmak vardır.
mesela arkadaşım kocasına kızmıştır bana çatmıştır kırılırım hata mıdır hatadır; es geçirlir mi geçilir..
ama olmadık bir şey yüzünden saçma sapan tripler yapıp, akla ziyan şeyler söylerse buna da kırılırım; hata mıdır hatadır; es geçilir mi benim nezdimde geçilmez.
hayatının hatasını yapmak farklı, günlük ufak tefek hatalar yapmak farklıdır.
kimse kimseyi o benim saçımı çekti; el misketlerimi ver bebeklerimi diye silmez sonuçta..
ben en büyük kötülüğü kendime yaptıysam ve bundan dolayı başkalarına da zarar verdiysem eğer;
başkalarının beni affetmemesinin sonucu çekeceğim acı; benim kendi kendime çekeceğim vicdan azabının yanında hafif kalır.
ben kendimi affetmem ki af beklemeye yüzüm olsun..