- 13 Nisan 2007
- 33.529
- 102.033
- 1.123
- 46
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fırtına öncesi sessizlik...
hata vardır HATA vardır.
kırılmak vardır bir de paramparça olmak vardır.
mesela arkadaşım kocasına kızmıştır bana çatmıştır kırılırım hata mıdır hatadır; es geçirlir mi geçilir..
ama olmadık bir şey yüzünden saçma sapan tripler yapıp, akla ziyan şeyler söylerse buna da kırılırım; hata mıdır hatadır; es geçilir mi benim nezdimde geçilmez.
hayatının hatasını yapmak farklı, günlük ufak tefek hatalar yapmak farklıdır.
kimse kimseyi o benim saçımı çekti; el misketlerimi ver bebeklerimi diye silmez sonuçta..
[QUOTE=çirkin betty;9388947]aldatma olayında da erkek çok büyük kötülük yaptım demez değil mi?
çok büyük hata yaptım der...planlıdır, zorlamaz kimse onu...ama adı hatadır...işte aynen bunun gibi...
ben şu arkadaşımın aklına uyarak senin hakkında yanlış düşündüm, yanlış yorumladım ve sana kötü davrandım,yanlış konuştum...hatalıyım...bu da bir örnek...
istemeden büyük hata olmaz okypete...olmaz...akıl vermiş Allah hepimize...kendini suçsuz gösterme yolu bulunur her zaman...hatta o adam kendini haklı bile çıkarır...
kaç tane yorum okuduk burda sen kendine bakmıyorsan, sen kocanla ilgilenmiyorsan bakar da aldatır da anlamına gelen...okumadık mı...bak haklı bulanlar da çıkar işte...
ıkinciye gelince, ki sessizliği bozmak için yazmıyorum Kazen; kocaman insanların başkalarının laflarıyla hareket etmesini anlayamam ben...bunu da hata olarak görmem...göremiyorum elimde değil...özür dilemek büyük şeydir doğru, ama her hata özürle affedilmez ki...sen dersin ki hata yaptım bir an boş bulundum affet, ben derim ki o anlık bana hissettirdiğin şey çok canımı acıttı...işte senin gerekçen beni telafi etmez...e o zaman...
aldatmada affediliyo bence,affeden oluyo yani.demekki affedilemez bi hata değil.
affedilemez şeyler herkese göre değişiyo,kişilik meselesi,
bazısı küçücük denilen şeyi affedemez,bazısı çok büyük hata denileni affeder.
ben bunun neresindeyim bilmiyorum gerçekten.
[/COLOR]
bu yüzden unutulmuyor zaten betişim