- 13 Ocak 2017
- 381
- 205
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Hayatınızdan tamamen çıkartın ve unutun. Unutmak her şeyin ilacıdır. Bu kadar yıpranacak üzülecek bir konu değil hayatta daha büyük acılar var ölüm gibi... Olaylara verdiğiniz tepkiler verdiğiniz değerle alakalı değerleri indirdiğiniz zaman üzülmeyeceksiniz. Dersinizi alın önünüze bakın...
Burası günah çıkarma yeri değil evet ama adı üstünde Bdv bölümü herkez buraya kurallar gereğince tabiki herşeyi yazmak danışmak anlatmak ister sizi kimse okuyup yorum yapma zorundalığında tutmuyor değilmi Şu hayatta katiiller ve tecavüzcüler haricindeki herkez masumdur benim gözümde tabiki bu sizin için göreceli bi kavram olabilir size çok görmüyorum özgür bireysiniz yorum hakkınızı kullandınız. Ama sakın yargılı davranmayın sonuçta burda herşeyi dibine kadar anlatmıyoruz tanınmamak için bilmediğiniz çok şey var.VİCDANLI OLUN[/QUOT
Sizi tanimiyorum konu acarken yazdiklariniza bakin isterseniz masum degilsiniz demedim sadece magduru oynamaniza gerek yok. Eksik bilgi verip insanlarin duygularini somurmeyin. Daha cok yorum yapilsin diye boyle yapiliyor artik emin oldum..
Adam evli mi?Aynı şirketteyiz İster istemez karşılaşıyoruz.Karşılaştığımızda gözünün içine bakıyorum beni görsün anlasın bitmesin diye
Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Güldürdün beni yahu ,komiksin :) iyi ki bir konu açtık ,herşey ortaya döküldü ,diyorsun :) ne sanıyordun? Senin de söylediğin gibi burası bdv, hicbirsey gizli kalmaz ,yazdığını da silemezsin. .Pampa :) iyiki bir konu açtık tüm herşey döküldü konuya açıklık getiriyorum hemen nceleri yaşanmış ve süregelen şeyler bunlar eskide yaşadığım ama hala acısını çektiğim bir durumdayım evet 23 yaşındayım eşimden ayrıldım bu arada dava sonuçlandı yeterlimi @lavantakokulusandik
Klasik eril erkek kafası işte. Esas fahişe olan onun gibilerin zihniyetleri. Kurban olsunlar bize biz onların şeyi olmadan pek ala yaşarız. Ama onlar yaşayamaz. Bok çuvalları...Elimde olan birşey değilki ben fahişe gibi hissetmesem bile sağolsun o tavırlarıyla hissettirdi.
Biraz dümdüz ve sert bir yorum olacak kırmak istemiyorum ama başka türlü açıklayamıyorum
Birlikte olduğunuz mahlukat tipik Ortadoğu kültürünün bir yansıması. Boşanmak üzere olan bir kadın bu kültürün içinde elde edilmeye en müsait kişi olarak düşünülüyor. %100 eminim yarın öte gün evlenmek istediğinde karşısındakine bakire misin diye soracak bit ayıdan bahsediyoruz. Yanlış anlamayın sizi elde ettikten sonra evlenmeyi düşünmüyorum demesi tamamen cinsel odaklı yaklaştığının bir göstergesi. Ha Eğer toplumu biraz analiz edebilmişsem bu vatandaş bir zaman sonra tekrar size yaklaşacak tekrar kur yapacak ve aynı senaryo tekrar yazılacak. Yegane tavsiyem kati surette uzak durmanız çünkü bu odunsu bitki sizinle asla evlenmeyecek. Derdi tamamen içgüdülerini tatmin etmek. Ha bir de içimden geldi söylemeden duramicam bu adamın abv !
Yalvardi yakardi demissin daha once, sozler verdi pesimden kostu vs, sozunde durmamış, yine cinsellik niyetiyle yaklasmis, sonrasinda da resmen sırt dönmüş, adamin gozune bakıyorum demissin ya hani, iste onu yapma lutfen artik, kendine saygin olsun..Konuşmuyoruz hiç bir şekilde direk bitti adam ben buyum evlenmeyi düşünmüyorum dedi ben nasıl kabul ederim bunu canı isterse gelicek isterse gidecek tamam kimse evlenmek için birlikte olmaz ama bunuda böyle direk söylemek zoruma gitti bende zaten bende seninle evlenmem dedim daha fazla karşısında rencide olmamak için baştan hataydı
Pampa derken?Pampa :) iyiki bir konu açtık tüm herşey döküldü konuya açıklık getiriyorum hemen nceleri yaşanmış ve süregelen şeyler bunlar eskide yaşadığım ama hala acısını çektiğim bir durumdayım evet 23 yaşındayım eşimden ayrıldım bu arada dava sonuçlandı yeterlimi @lavantakokulusandik
Şahsen bekar bi erkek olsam bi sebeple benle ilişkiye giren kadınla evlenmeyi tercih etmezdim hiç özeli adabı kalmamıs ilk gün heyecanı onun önemi nedir yaşayacak olmamanız çok üzücü . ALLAH yardımcınız olsun.
Bazı kadınlar kendilerini erkeklere sunulacak varlıklar olarak görüyorlar galiba. Yazık görüyorsunuz dime kafalar ne kadar hastalıklı çalışıyor.bu durumda ilk gün heyecanını yaşadıktan sonra da boşanmak lazım, artık hiçbir özeli adabı kalmamış, heyacan da yaşanmış bitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?