hatalarım pişmanım çok pişman

İnanın çok büyük ders aldım. Dediğiniz gibi rabbim daha büyük acılar vermesin

kişi kendi yaptığını başkasından bilirmiş demekki siz daha çok yorum yapılsın diye konu açıyorsunuz.Ben tüm hayatımı burda sizin ağzınıza etiket edemem k.bakmayın ama gördüğünüz gibi hemen konu açıldığında eski konulara bakılıp aaa sen şunu yaptın şöylesin böylesin deniliyo değilmi bunu baz alaraktan söylüyorum

Adam evlenelim sözcüğünü dahi kullanmadan birlikte olmuşsun hep söylerim kadınlar narin yaratılmıştır diye erkekte bu böyle değil , sanırım yetişkin bir kadınsın
önceden düşünecektin olan olmuş adam istediğini alınca gerçek yüzünü göstermiş , sen kendi yoluna devam edeceksin ve her seviyorum diyen erkeğe güvenmeyeceksin

Sen hayatı nerde yapmışsın biliyo musun
Bi insan ciddiyse önce adını koyar evlenir evlendikten sonra birlikte olur.
Ciddi düşünen bir insan neden böyle bir sıralama hatası yapsın akıl var mantık var..
Besbelli seni saf bulmuş duygularından faydalanmış işini halletmiş keyfine bakmış..
Şimdi senin yapman gereken yaptığı bu pisliği temizlemesini söylemen..
Eğer hala dönmüyorsa kendi hayatına bakman ve hayatına kim girerse girsin bakire olmadığını bir hata yaptığını söylemendir sakin kimseyi kandırma oranı diktirip miktirip herkes yaptıklarından meshuldur bu arada kendin istemişsin sonuçta hayatına girecek insanı aslaa ama aslaa kandırmaya hakkın yok.

Şahsen bekar bi erkek olsam bi sebeple benle ilişkiye giren kadınla evlenmeyi tercih etmezdim hiç özeli adabı kalmamıs ilk gün heyecanı onun önemi nedir yaşayacak olmamanız çok üzücü . ALLAH yardımcınız olsun.

Güldürdün beni yahu ,komiksin :) iyi ki bir konu açtık ,herşey ortaya döküldü ,diyorsun :) ne sanıyordun? Senin de söylediğin gibi burası bdv, hicbirsey gizli kalmaz ,yazdığını da silemezsin. .

Ben de diğer üyeler gibi 18-20 yaşlarında tecrübesiz bir genç kız sanmıştım seni ,kandırıldım diyince ..bir ilişkiden çıkıp diğerine bodoslama dalmak cesaret işi ..kutlarım! İnsan önce bi kendini dinler , toparlanır, salim kafayla düşünüp ,yanlissiz bir ilişkiye sakin adımlarla ilerler ..eskisinden ne gördün ki yenisine bu kadar acele ettin (bosanacagin için söylüyorum) ? Kendine değer ver ..

Kullanılmış falan da değilsin ..sen de onu kullandın ..sana pis pis baktı mi sen de ona bak ! Hatta iş değiştir ,be işin var öyle bir mahlukla aynı ortamda ? Banane aman :) sen bilirsin ..var mı başka dökülecek birseyin :) bdv inzibatlari iş başında

Biraz dümdüz ve sert bir yorum olacak kırmak istemiyorum ama başka türlü açıklayamıyorum
Birlikte olduğunuz mahlukat tipik Ortadoğu kültürünün bir yansıması. Boşanmak üzere olan bir kadın bu kültürün içinde elde edilmeye en müsait kişi olarak düşünülüyor. %100 eminim yarın öte gün evlenmek istediğinde karşısındakine bakire misin diye soracak bit ayıdan bahsediyoruz. Yanlış anlamayın sizi elde ettikten sonra evlenmeyi düşünmüyorum demesi tamamen cinsel odaklı yaklaştığının bir göstergesi. Ha Eğer toplumu biraz analiz edebilmişsem bu vatandaş bir zaman sonra tekrar size yaklaşacak tekrar kur yapacak ve aynı senaryo tekrar yazılacak. Yegane tavsiyem kati surette uzak durmanız çünkü bu odunsu bitki sizinle asla evlenmeyecek. Derdi tamamen içgüdülerini tatmin etmek. Ha bir de içimden geldi söylemeden duramicam bu adamın abv !

evlilik bu kadar önemli ise evlenmeden tutuverecektin şeyini(nefsini) , demek ki önemli değilmiş. yaşamak istemiş ve yaşamışsın. illa birini suçlamak zorunda değilsin. önüne bak bundan sonra..

Valla içim şişti şöyle konulardan .
Benim bildiğim namussuzluk hırsızlık ne bileyim dolandiricilik tecavuz bu gibi şeyler yüz kizarticidir.
Böyle şeyler yaparsanız ailenizin yüzüne bakamazsiniz.
Ikı reşit insan olarak birbirinizi beğenmiş sevismissiniz iste ay ne bu dram yahu hof şu kafaları bi bırakın artık.

Elimde olan birşey değilki ben fahişe gibi hissetmesem bile sağolsun o tavırlarıyla hissettirdi.
Klasik eril erkek kafası işte. Esas fahişe olan onun gibilerin zihniyetleri. Kurban olsunlar bize biz onların şeyi olmadan pek ala yaşarız. Ama onlar yaşayamaz. Bok çuvalları...

Yooo söylediklerinizle tamamen haklısınız sırf duygularıma tekrar yenik düşmemek için iş değiştirmeye karar verdim.

Yalvardi yakardi demissin daha once, sozler verdi pesimden kostu vs, sozunde durmamış, yine cinsellik niyetiyle yaklasmis, sonrasinda da resmen sırt dönmüş, adamin gozune bakıyorum demissin ya hani, iste onu yapma lutfen artik, kendine saygin olsun..

Pampa derken? afedersin cok mu gizliydi actigin konular? Neden rahatsiz oldun bu kadar? Mantik hatasi gorup sordugumuz icin biz sucluyuz sanirim?
Bi kere "ilkimdi" demissin, bosanmayla alakali konularini hatirlayanlarin en basta burda kafasi karisir, sorulmasi da cok cok olağan.. Dogru duzgun anlatirsan millet sorularla olayı anlamak icin cabalamaz ve daha fazla yardimci olabilir..

yahu altı üstü seks yapmışsınız, bütün dünya her gün yapıyor bunu, türün devamı için bile gerekli ve doğal bir uygulama. reşit iki insan tarafında sevişirken yapılabilecek tek hata korunmayı atlayıp hamile kalmaktır.

bu durumda ilk gün heyecanını yaşadıktan sonra da boşanmak lazım, artık hiçbir özeli adabı kalmamış, heyacan da yaşanmış bitmiş.

bu durumda ilk gün heyecanını yaşadıktan sonra da boşanmak lazım, artık hiçbir özeli adabı kalmamış, heyacan da yaşanmış bitmiş.
Bazı kadınlar kendilerini erkeklere sunulacak varlıklar olarak görüyorlar galiba. Yazık görüyorsunuz dime kafalar ne kadar hastalıklı çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…