- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
Bazı kadınlar kendilerini erkeklere sunulacak varlıklar olarak görüyorlar galiba. Yazık görüyorsunuz dime kafalar ne kadar hastalıklı çalışıyor.
Yazık ki ne yazık. O kadar aşağılanıp hor görülüp hala böyle düşünmek. Bazen diyorum ki gidip avrupalı bir adamın koynuna girsem bunlar kadar caz yapmazlar. Çünkü o hafif meşrep olmakla itham ettikleri avrupalılar zar mar böyle saçma sapan şeylerle uğraşıp ne kendilerini ne de kadını düşürmezler.adamlara her gün yeni bir bakire vermek lazım, ilk günün heyecanını yaşayıp atsın, kirlendi, çöp oldu çünkü...
yani şunu yazan erkek olsa, fantaziye gel diyeceğim de kadın yazınca bende söz tükeniyor...
Yazık ki ne yazık. O kadar aşağılanıp hor görülüp hala böyle düşünmek. Bazen diyorum ki gidip avrupalı bir adamın koynuna girsem bunlar kadar caz yapmazlar. Çünkü o hafif meşrep olmakla itham ettikleri avrupalılar zar mar böyle saçma sapan şeylerle uğraşıp ne kendilerini ne de kadını düşürmezler.
Ne karaktersiz ne haysiyetsiz bi adammış o ya ! Yatın kalkın dua edin böyle bir pislikten kurtulduğunuza, Allah karşınıza vicdan sahibi insanlar çıkarsın, canım üzüleceksin ama şöyle düşün bir tek sen değilsin bunu yaşayan, hakkında hayırlısı olmuş bence, kendini suçlama hiç, sonuçta sen sevmişisn güvenmişsin en masum duygularınla yaşamışsın ilişkini, o an onun yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış bitti, böyle düşünBi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Önemli çoğunluğundan nefret ediyorum. Ve güvenmiyorum. Sevme becerileri de yok. Sadece yatıp kalkmak becerileri var. Kadınıyla erkeğiyle tuhafız işte..türkiyede de erkekler bu kadınlar gibi düşünmüyor emin ol,
yoksa ilk gece aldım alacağımı diyip kapıya koyarlardı zaten :)
bizde kadını en çok aşağılayan yine kadının kendisi.
Herşey ne kadar basit yaşanılır hale geldi toplumda ya zihniyet değişmedikçe yetiştirilen çocuklarda aynı olacak maalesefbu durumda ilk gün heyecanını yaşadıktan sonra da boşanmak lazım, artık hiçbir özeli adabı kalmamış, heyacan da yaşanmış bitmiş.
Herşey ne kadar basit yaşanılır hale geldi toplumda ya zihniyet değişmedikçe yetiştirilen çocuklarda aynı olacak maalesef
Bakire olmak senin icin cok onemli olsaydi emin olmadigin adamla birlikte olmazdin..evlilik falan hic konusmadik zaten..tarzinda yazdigin icin boyle soyluyorum.."".o halde olan olmus yasadigin seyin arkasinda duracaksin...""
Adam sana evlilik vaati vermemis zaten bu durumda yapacak birsey yok..istersen tekrar sevgili olmayi tekrar denemeyi istedigini soyle. Belki sonu evlilige gider. Kabul etmezse yapacak birsey yok.unutup yoluna bakacaksin
Ne alakası var arkadaşım benm bahsettiğim ilk heyecan olayı evliliğin kutsal bi boyutu var yaşanması gereken zamam bana göre odur bekarken yaşanılan eşdeğer olabilir mi bunun önemi ? Biz yanlıslarımızı normal görmeye basladıgımız zaman asıl sıkıntılar çıkıyor bir bayan olarakta böyle düşünüyorm erkek olsam neden evleneyim ki bekarken tamamen teslim olmuş biriyle bu sonuçta yanlışlıkla olan bişey değil. Konu sahibinin durumu yarı yolda bırakıldığı için tabiki üzücü maalesef ataerkil toplumumuzda olan sadece kadına oluyor erkeğe yaptırım yok ..ama siz diyorsunuz ki ilk gün heyecanı geçtikten sonra evlenmem,
e o zaman adam ilk gün heyecanı geçtikten sonra karısını ne yapacak,
ben hevesimi aldım diyip iade mi etsin,
yoksa ilk gün heyecanı geçti ama evlendik artık mecbur idare edeceğiz diyip devam mı etsin?
Belki biraz agir olacak belki bana kizacaksin ama en buyuk hatali sensin. Insanlar evlenmeden sevisebilir buna asla karsi degilim ki bu doganin kanunu iki insan birbirini seviyorsa birbirine dokunmak bir butun olmak tabi ki ister ama ;
Benimle evlenecegini soylemisti ( hissettirmisti ) ona bu yuzden guvendim birlikte oldum ama beni kandirdi demek cok yanlis ! Sen bir insanla birlikte oluyorsan onu sevdiginden olmalisin ve pisman olmamalisin. Benimle evlenecekti ondan birlikte oldum demen bana biraz cocukca geldi.
Yahu hangi devirdeyiz benimle evleneceksin diye adama sozlesme bile imzalatsan asla guvenmemen lazimdi kocaman kizsin nasil inandin boyle bir yalana ? Aklim almiyor gercekten. Insan artik babasinin ogluna bile guvenmiyor elin herifi gelip seni seviyorum evlencem hadi birlikte olalim diyor kizlarimiz da benimle evlenecek diye inaniyor.
Erkekler iste bu yuzden bu kadar ac gozluler. Iki cicek bir tatli soze kanan kizlarimiz hala o kadar cok ki !
Yok oyle bir dunya kizlar !
33 yasindayim bu yasima kadar gordugum tek sey erkekler kendi yaptiklari namussuzluklari gormeyip evlenecekleri kizda bakirelik ariyorlar. Cunku dogalarinda okuzluk var !
Bu yuzden inanmayin nolursunuz seven adam asla sevdiginin kilina zarar vermek istemez. Sevgi ask evlenmek onemli degil onemli olan sadece sizsiniz.
Oldu olan yapacak bisey yok kendine saygini yitirmeden lutfen onune bak. Eger imkanin varsa o is yerinden ayrilip baska bir bolume gec. Imkanin yoksa da o insanla karsi karsiya gelmemeye calis. Ve ne yaparsan yap asla beni kandirdi deme. Icinden geliyorsa yap gelmiyorsa verilen vaatlere inanip bir yola girme
Pampa derken?afedersin cok mu gizliydi actigin konular? Neden rahatsiz oldun bu kadar? Mantik hatasi gorup sordugumuz icin biz sucluyuz sanirim?
Bi kere "ilkimdi" demissin, bosanmayla alakali konularini hatirlayanlarin en basta burda kafasi karisir, sorulmasi da cok cok olağan.. Dogru duzgun anlatirsan millet sorularla olayı anlamak icin cabalamaz ve daha fazla yardimci olabilir..
Ne alakası var arkadaşım benm bahsettiğim ilk heyecan olayı evliliğin kutsal bi boyutu var yaşanması gereken zamam bana göre odur bekarken yaşanılan eşdeğer olabilir mi bunun önemi ? Biz yanlıslarımızı normal görmeye basladıgımız zaman asıl sıkıntılar çıkıyor bir bayan olarakta böyle düşünüyorm erkek olsam neden evleneyim ki bekarken tamamen teslim olmuş biriyle bu sonuçta yanlışlıkla olan bişey değil. Konu sahibinin durumu yarı yolda bırakıldığı için tabiki üzücü maalesef ataerkil toplumumuzda olan sadece kadına oluyor erkeğe yaptırım yok ..
Bal gibi kandırmış işte.ortada kanacak bir şey yok iki taraf da istemiş cinsellik yaşanmış bu kadar basit. karşı tarafı beni kandırdı/yarı yolda bıraktı diye suçlayarak üzerinizden yük atamazsınız. kimse kimseye istemeden bir şey yapamaz. ben evlenmeden ilişkiye karşı değilim. tam tersine isteyen bunu yaşayabilir. ama dürüst olmamaya karşıyım. tamam artık yaşanmış bitmiş bunu hayatının ajitasyonu haline getirme daha kolay atlatırsın.
Bal gibi kandırmış işte.
Çok ayrı frekanslardayız beni zerre anladığınızı düşünmüyorum ben başka bi yönden bahsediyorum siz bi kalıba girmissiniz ben adamı zaten savunmuyorum keşke bi yaptırımı olsa neyse ki Allah büyük ama kadının acısından bakıncada bana aykırı geliyor .çok alakası var, siz diyorsunuz ki ilk heyecanı yaşadıktan sonra bir özel, adap kalmıyor,
e ben 12 yıllık evliyim, ne özel kalmış ne adap, adam ne yapsın bunun heyecanı bitti, kullanım süresi doldu diye camdan sallandırıp 18 lik mi alsın bi tane, e onun da ilk geceden sonra heyecanı kalmayacak, sonu yok ki bunun.
tek kullanımlık mendil değiliz biz insanız,
tek gecelik heyecan nesnesi de değiliz,
birbirini seven iki insan arasında yaşanan her an özeldir, ilki de, sonuncusu da, evlenmeden önceki de, evlendikten 40 yıl sonraki de.
her gece yeni bakire hayali kuran erkekler de sizin gibilerden cesaret alıp dillendirebiliyorlar işte fantazilerini,
3. dünya ülkelerinde bu fantaziler uğruna satılıyor minicik çocuklar.
azcık değiştirin şu düşünce yapınızı, sapık erkeklerinki değişmiyor, bari kadınlar olarak siz kadına et muamelesi yapmayın.
erkek olsam neden evleneyim ki bekarken tamamen teslim olmuş biriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?