Çok talihsiz şeyler yaşamışsınız ama maalesef sizin yüzünüzden olmuş biraz bunlar da. İlkinde cahillik etmişsiniz haydi, ikincide, bir de bu kadar kötü bir evlilik tecrübesi ve çocuktan sonra çok daha akıllıca davranmanız lazımdı.
bunları kötü hissedin diye söylemiyorum. Sorunun karşınızdaki kötü erkeklerden değil, sizden Kaynaklandığını bilin ve bundan sonra kararlar alırken daha dikkatli olun diye söylüyorum.
henüz biriyle evliyken, başka bir erkek aramak hata. Devamlı bir erkeğin sahiplenmesi altında kalmak zorunda değilsiniz. Sizin küçük bir çocuğunuz var. En başta kendi ayaklarınız üstünde durmanız lazım.
Yoksa, nasıl ilk evliliğinizde maddi imkansızlardan dolayı boşanamadıysanız, ikincide de kendinizi aynı duruma düşürürsünüz.
ilkinde Eşinizin size ne kadar değer vermediğini gördünüz, belki ikinci adam da ileride, evliyken onunla görüşmenizi yüzünüze vuracak? Belki kendinin değil diye, çocuğa kötü davranacak?
onun yerine çalışan, çocuğunu güzelce büyüten , kimseye ihtiyacı olmayan bir kadın olarak yaşayın. hayatın ve üst üste yapılMış hataların sizi böyle sürüklemesine izin vermeyin. Arada çocuğunuzun hayatı da mahvolacak bu şekilde. Kendim ettim, kendim buldum dersiniz kendi hayatınız İçin ama o çocuğun hayatını mahvetmenin günahını alabilecek misiniz?
bence sizin bütün suçunuz, yalnızca bu adamla yanlış zamanda tanışmak değil. Yanlış zamanda, yanlış adamla da tanışmak.
Henüz evli olan bir kadınla görüşen bir erkeğe de güvenmeyin bence. Bırakın, hayatınıza bir müddet erkek girmesin. Bunca yıl çile çektiniz, birazda tek başına nasıl olduğunuzu görün. Çocuğunuzun o berbat evlilikten olan yaralarını tamir edin. Onunla vakit geçirin.
Çocuğun psikolojisini yalnızca size yüklEmek adaletli değil elbette. Ama eşiniz dediğiniz adam berbat biri. Kendi çocuğunun masraflarından kurtulmak İçin sizi tehdit ediyor. Ondan kurtulmak bile çok büyük şans çocuğunuz İçin.
avukat kısımlarını bilmiyorum ama hayatınızı yeni baştan düzenlemeniz lazım. Aileniz destekse, onların yanında çocukla bir müddet kalıp çalışmak daha mantıklı.