• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hatalarla dolu hayat 😔

Haberiniz yoksa öğrenin. İffetsizlik durumunda çocuk velayeti o ebeveyne verilmez. Eşinizin dediği anlaşmalı boşanalım konusu da bu zaten. Anlaşmazsanız evlilik esnasında baskasıyla görüştüğünüzü dava dosyasına eklerse bu durumda Çocugu da alırlar. Benden söylemesi.
Yoo alamazlar. Nerenin kanunu bu pipili köyün mü? Adamın aldatması var şiddeti var kadın sadece konuşmuş biriyle kabahati hemen yüklemişsiniz bakıyorum. Çocuğunu falan alamaz adam. Bi tarafınızdan kanun uydurmayın erkek övücem diye

İspat etmek o kadar kolay ki bunları cunku yan yana yaşamıyoruz ve banka hesaplarından ortaya cıkıyor ailesine bakmadığı ama olay cekısmelıye gidersede tazmınat ödemem gerekecek kusurun coğunluğu bende olduğu icin hangisi daha mantıklı olacak onu bilemiyorum yüksek tazmınat cıkarsa nasıl öderim bilmiyorum
Siz nasıl suçlu oldugunuza ve davayı kocanızın kazanacağına bu kadar inandınız yahu? Kusurun çoğunluğu nasıl sizde oluyor bu adam sizi dövmedi mi aldatmadı mı kendiniz diyorsunuz. Üstelik nasıl ispat edecek arkadaşım dersiniz elimde ne kanıt var sık görüşme aldatılma kanıtı değil ki. Siz adamakıllı bi avukat bulun kendinize bu kadar da korkmayın suçlu psikolojisinden çıkın bir an önce.

Yoo alamazlar. Nerenin kanunu bu pipili köyün mü? Adamın aldatması var şiddeti var kadın sadece konuşmuş biriyle kabahati hemen yüklemişsiniz bakıyorum. Çocuğunu falan alamaz adam. Bi tarafınızdan kanun uydurmayın erkek övücem diye
Neden erkek öveyim hayret birsey. Yanlışsa yanlış deyin erkek övüyorsunuz niye diyorsunuz.

Neden erkek öveyim hayret birsey. Yanlışsa yanlış deyin erkek övüyorsunuz niye diyorsunuz.
Yanlış diyorum işte böyle bir kanun yok. Her aldatana çocuk verilmeseydi ohooo. Ayrıca kendiniz demişsiniz anlaş kabahatinle otur diye. Konu sahibinin bi damla kabahati varsa kocasının deniz. Bu erkek övücülüğü değil de ne mesela?

Merhaba kızlar kafayı yemek üzereyim size derdimi anlatacağım fikirlerinize ihtiyacım var neolur yardımcı olun. .
ailemin istememesi üzerine eşime inanıp guvenıp aileme zorlaa kabullendırerek eşim ile evlendim. Tabiki her sey evlendikten sonra değişti hiç bir sözünü tutmadı beni hep aşağıladı kendıne düşman belledi dayak küfür hakaret iş dolayısıyla hep sehir dısındaydı her izne geldiğinde döver siddet uygular hakaret ederdi ve ailesinden ayrı hiç kalmazdı mesela yılda 10 gün izni var gelse 9 bucuk gun ailesiyleydık evimizde yada biz onlarda... ararlardı sürekli yalnız bırakmazlardı . Eşimde benimle yalnız kalmak ıstemezdi zaten , bu sekılde 4 yıl geçti sadece bu sekıldede değildi şiddeti beni yok sayarakta pskolojık siddet uyguluyordu gerçekten geriye baktığımda sakin kafayla ailesini sevememekten başka bir hatam yoktu kadınlık görevlerimden tutun aklınıza evlılıkte ne geliyorsa, herkeste cok taktir ederdi genelde . Ailesinede bakmazdı ihtiyaclarımı genelde ailem görürdü , nereden bakarsanız vasat zaarar ziyan bir evlilikti hatalarının ardından özür diler değişeceğini soylerdı ben zaten cok surundurmeyı başaramayan bi insanım yapı itibariyle ne kadar kötüde olsa affederim ki kaç defa beni ailemn kapısına bıraktı ailesi dolayısıyla kavgalarımızdan ötürü, sürekli seni boşayacağım git sevmiyorum istemıyorum diyordu ve annemede bunları söylüyordu telefon edip. Neden nasıl katlanmısım bilmiyorum gerçekten dayaklarıda basit dayaklar değildi 5 aylıkken dove dove bayıltmıstı darp raporum var. Yani zor seyler yaşadım tabıkı aldatmasıda vardı içki kumar harıcı butun her seyını gördüm. Çok sınırlı bır ınsandı zaten bide evladımız var bundan bi 6 ay oncesınde biz evliliğimizi bitirmeye karar verdik artık ıcımde ne sevgı kalmıştı zaten saygı yoktu beni çağırış şekli afedersiniz şerefsiz ibne orospu . Yazarken bile ağır geldi nasıl yaşamışım bilmiyorum... neyse evliliğimizi bitirmeye karar verdik fakat hiç bir sekılde dava açmadık benim maddı durumum yetersizdi , vede ailemde istemıyordu bebekten sonra boşanmamı. Ama eşimle bir iletişimimiz kalmamıstı ne telefon ne mesajlasma . Kağıt üzerinde bir evlılıktı daha sonra istemesemde çok sanırım yaralarıma iyi geldiği için hayatıma kabul ettiğim bir adamla tanıstım zaman geçtikçe konusmamız sıklaştı ama hala evliydim ben ona nasıl bir evliliğim olduğunu anlattım hep anlattım anlattıkca rahatlıyordum sürekli eski eşimden bahsedıyordm beni sabırla dinledi günlerce her konuda yanımda oldu. Daha sonra konusmamız sıklaştı yalnız telefondaydı hat eşimin ustuneydı . Eşim olacak insan daha sonra konusmamızı öğrendi ve bildikleriyle dava açtı hemen bana. Ve bu durumu herkese söyledi . Düşünmeden hareket etmem üzerine çektiklerim birde yanıma kâr kaldı gerçekten dunyam başıma yıkıldı. Bana açtığı dava karsısında maddi bir sey talep etme anlaşmalı bitirelim dedi . Çocuğada nafaka vermeyi reddetti . Mecburen kabul ettim . Suçluydum çünkü 😓 yani o insanı hayatıma yanlış zamanda almamdan baska biR suçum yok .simdi nasıl bir yol izlemeliyim bilemiyorum... pskolojım bozulmuş durumda bir evladım var yanımda olmak istiyor o görüştüğüm adam ailem kabullenmıyor ne yapmalıyım. Bilmiyorum 😔
Kesinlikle zaman. Hiçbir şey için sakın acele etmeyin. Uzun bir sure herseyı zamana bırakın kendınızı toparlayın.

İnsan bazen içerisindeyken olayın dışardan göremiyor nasıl bı hatadasın bılemiyor 😏 katlanmam dediğin seylere katlanıyor kabullenememm dediğin seylerle yaşıyorsun . Hayat asla dediğiini yaşatıyor insana

Bence silkelenip kendine gel önce bir kendine 2-3 yıl şans ver. Çok cesaretlisiniz başka türlü söylemeye terbiyem müsade etmiyor davranışınızı. Ne olursa olsun çocuğum için hayatıma 2.bir insanı çok zor kabul ederim kiki kabul etsem dâhi bu insana eski evliliğimi ezildiğimi filan asla anlatmam. Evladım için yapardım herşeyi. Üzüldüm adınıza.

Eğer fiziksel olarak aldattiginiza ya da mesajlarda aşkım canım cicim gibi sevgili olduğunuzu belirtecek ibareler yoksa zina davası falan acamaz. Bu kadar cahil olmayin hanfendi kendi bildiginizi okuya okuya ne hale gelmişsiniz. Gidin bı avukata danışın, baroya başvurun, biraz söz dinleyin artık. Ki bu süredir ayrı yaşadığınızı kanitlarsaniz zaten bişey yapamaz diye biliyorum. Soranlara da "ben kötü bişey yapmadım dertlestim sadece" dersiniz. Evladinizin geleceğini düşünün nafakanizdan vazgeçmeyin SAKIN.

Olan olmuş herkez hata yapabilir.bence sonuca odaklan. Ama su da var o adami eşin musallat etmis olabilirmi sana vereceklri tazminattan dolayi .anlasmali bosanma .bosanacaksanda biseyler iste .cocugu istemiyosa baba mesela cocuga bakmicam o zaman de .aldatma bile olsa hakim cocugunn nafakasini veriyo anlaşirsan baba vermez . Mahkemedede inkar edersin sonucda basmamiş sizi .eşin bu durumu kullanmak istiyo avukata bile git sor hemen kabullenme bence

Yok. O hala hayatımda olmak istiyor , ben istemediğimi söyledim ama sürekli arıyor mesaj atıyor zor zamanlar yaşıyorsun yalnız bırakmayım vs tarzında kafam karışır gibi oluyor dışardan bırısınden fıkır almak ıstedım o yüzden 😓
Boyle bir evlilikten sonra en az 2 yil kimseyle beraber olmayin once ruhunuz iyilessin yeni bir insan yeni bir sorumluluk bence cabuk karar tez mutsuzluk getirir.esinizde cocuk icin nafakayi odeyecek siz ne yapmis olursaniz olun. Allah yardimciniz olsun

Bakın size önerim önce hiçbirşey talep etmeden cocuğu dahi karşi tarafa verin anlaşmalı boşanın boşanmayı aradan çıkartın 1 ay sonra hem çocuk hemde çocuğun nafakasını talep edin alırsınız bunun içinde bulunduğunuz şehrin adli yardım bürosundan yardım alın

oturduğum muhitte yaşıyor Tanıdıklar vasıtasıyla sosyal medyadan ulaştı. Cocuk bende. eski eşimde diyor ki anlaşmalıyı kabul et hıc bır sey talep etme bende zinadan dava açmayım
Arkadaşım boşanırken o da ne kendi ne çocuk için nafaka talep etmedi çünkü talep ederse eşi boşanmayacaktı..boşandıktan sonra çocuk için nafaka davası açtı ve kabul edildi. .eşi itiraz etse de kâr etmedi..belki 1_2 yıl çocuk için nafaka almadı sonra açtığı daha ile aldı nafaka..eşi vermek istemedi, icra yolu ile maaşından kesildi

oturduğum muhitte yaşıyor Tanıdıklar vasıtasıyla sosyal medyadan ulaştı. Cocuk bende. eski eşimde diyor ki anlaşmalıyı kabul et hıc bır sey talep etme bende zinadan dava açmayım
Zinadan dava acsa da fatura dokumleri yeterli delil degil. Zinadan acilan davalarda sarilmali opusmeli fotograf gerekli.
Telefon dokumlerinde tekwfonda ne gorustugunuz yer almaz. Sadece gunde kac dakika kiminle gorustugunuz yer alir. Ancak bu zinayi ispatlamaz. Neden bir avukata gitmiuorsunuz. Koru kirune cocuklatin hakkini almadan imza atmayin sakin.

Birincisi su yeni gorustugun adama cok da guvenme. Iyi biri olsa henuz bosanmamis biri ile bu kadar sık gorusmezdi. Zayif tarafindan girmis once. Genelde de once hep dinlerler, abilik babalik yapiyor gibi gorunurler. Eski esinden hic mi ders almadin? Tanimadigin adama neden herseyini anlattin ki?
Ikincisi darp raporun varmis elinde. Eski esine karsi dava ac. Anlasmayi imzalamamissindir umarim. Imzalasan bile hakimin karsisina ciktiginda zoeaki imzaladim anlasmali degil cekismeli bosanmak istiyorum dersen anladmanin hukmu kalmaz. Kendine bir avukat tut ve aglayip zirlamayi birak, haklarin icin savas. Cocugun icin yap. Su dogru durust tanimadigin adama da guvenme. Zayif tarafini kullaniyor olabilir. Iyi bir adam olsa henuz bosanmamis bir kadin ile bu kadar gorusmezdi. Bosan, ise gir calis, hayatini kur, kendi ayaklarinin uzerinde dur.

Back
X