Hatalarla dolu hayatım

Olur mu hic oyle sey
Bu kadar kolay mi yaa hayati kendine zindan etmek
İstemez misiniz bu dusuncelerden kurtulmak mutlu mesut yasamak
Oglunuz da ister hem mutlu bi annesi olsun
Toparlanin silkelenin inanin buna deger:KK200:
hamile kalmaya karar verdiğimde normale yakın Bi insandım sonra hamilelik doğum taşınma sıyırdım iyice

Geçmişte yaşanan kötü anıları boşver şimdi ne güzel bir eşin bir evladın varmış onlara odaklan
Eğer yuvanda eşin sana iyi davranıyorsa, şiddet ya da herhangi bir olumsuzluk yoksa, hayatına bak boşver kim napmış

Göz için iyi bir göz hastanesine, diş için iyi bir dişçiye, kilo için diyetisyene, kaş için artık çözümü var kaş ektirmeye gidin. Bunları sırayla yapın sonuç aldıkça özgüveniniz de artacak. Geçmişim kirli demişsiniz de pardon naptınız kirli olmak için? Bu kirli lafını neden sadece kadınlar kullanıyor erkekler de aynı haltı yapıyor ama mübarekler zemzemle yıkanmış havasındalar. Bence bu düşünceden vazgeçin. Zaten o telde konuştuğunuz kişiyle evlenmişsiniz. Çocuğunuz olmuş iyi bir eşiniz ailesi var. Kendinize dert aramayın lütfen.

Göz için iyi bir göz hastanesine, diş için iyi bir dişçiye, kilo için diyetisyene, kaş için artık çözümü var kaş ektirmeye gidin. Bunları sırayla yapın sonuç aldıkça özgüveniniz de artacak. Geçmişim kirli demişsiniz de pardon naptınız kirli olmak için? Bu kirli lafını neden sadece kadınlar kullanıyor erkekler de aynı haltı yapıyor ama mübarekler zemzemle yıkanmış havasındalar. Bence bu düşünceden vazgeçin. Zaten o telde konuştuğunuz kişiyle evlenmişsiniz. Çocuğunuz olmuş iyi bir eşiniz ailesi var. Kendinize dert aramayın lütfen.
Çok teşekkür ederim

Gözünde sıkıntı olmasa gözlük vermezdi. Gözün gördüğü halde onu kullansan bulanık görürdün zaten kullanamazdın. İkincisi sağlam dişe doktor neden dolgu yapsın. Üçüncüsü o eski erkek arkadaşın bir anda silmiş atmış, olmaması daha hayırlıdır belki düşünüp durma. En sonuncu da artık evlenmişsin ve en önemlisi de bir çocuğun var lütfen psikolojini düzeltmek için adım at.

Gözünde sıkıntı olmasa gözlük vermezdi. Gözün gördüğü halde onu kullansan bulanık görürdün zaten kullanamazdın. İkincisi sağlam dişe doktor neden dolgu yapsın. Üçüncüsü o eski erkek arkadaşın bir anda silmiş atmış, olmaması daha hayırlıdır belki düşünüp durma. En sonuncu da artık evlenmişsin ve en önemlisi de bir çocuğun var lütfen psikolojini düzeltmek için adım at.
İlk gözlüğüm numaralı değildi dinlendiriciydi dişlerim de hiç ağrımıyordu ama demekki benim kaderimde bunları yaşamak varmış

İlk gözlüğüm numaralı değildi dinlendiriciydi dişlerim de hiç ağrımıyordu ama demekki benim kaderimde bunları yaşamak varmış
Dişine dolgu yapıldı, gözün bozuldu gözlük taktın diye kaderin mi değişti... Dişlerim çarpık lise zamanında yaptırmak için doktora gittim sonra üniversite kazanınca önemseyip tekrar gitmedim doktora. Şu anda da yamuk duruyor ama şimdide yaptırmayı istemiyorum. O zaman neden yaptırmadım diye kahretmiyorum da kendime. Kendimle çok barışığım, kendime bakıyorum ve aynaya bakınca görmüyorum bile. Sizde kendinizle barışık olursanız emin olun kusurlarınızı kendiniz de görmezsiniz çevreniz de

Dün ne yaşanmışsa yaşanmış her gün yeni bir başlangıç. Hatalarını düşünüp durursan unutamazsın bugünü yaşayamazsin. Bunu kendine yapmaya hakkın yok. Kendinle uğraşmayı bırak. Herkes hata yapar. Ama unutmak zorundasın yoksa bugün yeni sen olamazsın. Her başlayan gün yeni bir sen olmaya fırsatın var. Yeni bir sen derken kendini suclamayan psikolojisi sağlam biri olman yeterli. Kendini mutlu et. Saçma sapan düşünme. Ben de çok büyük hatalar yaptım en fazla bir yıl üzüldüm şimdi hatırlamiyorum bile çünkü yeni bir hayatım var. Aklıma geldiği zaman direk birakiyorum duşunmeyi. Beynimi yonetmeyi oğrendim. Yeni bi ben olabilmek için kendime şans tanıdım. Sen de öyle yap. Zararın neresinden dönsen kardir. kendine gel.

1. Çocukken herkes gözlüğe özenir. Bunlardan biri benim. Her yıl doktora giderdim belki bozuk çıkar diye. Göz bozma yollarını sorardım çevreme. Tuzlu falan yerdim. Sonunda orta sonda gözlük verdi doktor! Hata mı? Hayır. Çocukluk ve cehalet mi? Evet.
2. Sağlam dişlerine dolgu yapılmış ya, bu yine iyiymiş; annemin sağlam iki dişini çekti doktor yanlışlıkla. Sonra da çürük olanı. Zaten üç dişi de önceden çekilmişti. Şu anda takma diş kullanıyor doktorun hatası yüzünden.
3. Kızkardeşimin kaşının yarısı yok şu an. Kaşının üst tarafına (alın kısmı) ağda yaparken yeğenim koluna çarpmış ve ağda yanlışlıkla kaşına yapışmış. Üç aydır çıkmıyor da. Ama kolayı var, kıl tekniğiyle kaş yaptıracak.
4. Bir arkadaşımın terk ettiği eski sevgilisi şu an çok ünlü ve zengin bir sanatçı oldu. Üstelik arkadaşım da şu an evlendiği kişiyle hiç mutlu değil. Eski sevgilisini tvde kızlarla falan görünce çıldırıyor sinirden!
Peki bunlar hata mı? Hayır. Yaşadığımız an için doğru olduğunu düşündüğümüz tercihleri yapıyoruz ama sonrasında beklemediğimiz sonuçlar olabiliyor. Ya da talihsizlikler, başkalarının hataları vb. de olabiliyor. Peki hatayı biz yapsaydık ne olurdu? E herkes hata yapar, sonuçta her yıl bir önceki yılki aklımızı beğenmeyiz ve çok toy buluruz. Hatalar büyütüyor insanı. Çok da şeetmeyin yani. Rahat olun. Hiç kimse hiçbir zaman mükemmel olamaz. Kendinizi doğrularınızla yanlışlarınızla sevmeyi öğrenin. Bir de psikoloğa mutlaka gidin. Bir seansta bile gözle görülür bir rahatlama ve düzelme hissedersiniz kendinizde.

Dünkü konumda kendimi tam anlatamadığım için hayatımı bütün olarak özet geçmek istedim lütfen kırıcı yorum yapmayın zaten kendimi hiç affedemiyorum öncelikle hasta annemden başka kimsem yok babam vefat etti benim ilk hatam göz doktoruna gittiğimde yazıları yanlış okuyarak gözlüğe bi ömür mahkum olmamla başladı sonra lisede telefonda tanımadığım bi adamla konuştum her konuda konuştuk nefret ediyorum kendimden saçmalık aptallık daha sonra üniversiteye başladım ilk defa aşık oldum ilk o açıldı ben yüzyüze olmadığı için ilk sensin dedim ve bu kişi beni telefonla aradı onun yanında sonrası geçmişim kirli diye terkedildim sonra üçüncü hatam sağlam iki dişime dolgu yaptırdım şimdi 5 dolgum var daha sonraki hatam telefonda konuştuğum kişiyle sırf çok iyi biri diye gurbete gittim evlendim hamile kaldım hamileyken kaşlarım döküldü arasını açtım sürekli cımbızla aldım şu an ayrık duruyo kilo aldım çirkinleştim yaşlandım aşk evliliği yapamadım ilk aşık olduğum adamın şu an gayet iyi bi işi var ve ben oğlum eşim ailesi çok iyi insanlar olduğu halde kendimi onlara layık hissetmiyorum ölmek için hep dua ediyorum çünkü kendimi hiç sevemiyorum

Ben tam anlayamadım telefonda lisedeyken konuştuğunuz kişi mi eşiniz oldu yoksa başka bir telefon görüşmesi miydi? Neyse , profilinize göre henüz 27 yaşındasınız. Benden iki yaş küçüksünüz. Ne demek yaşlandım demeler falan. Kilo aldıysanız verilir gençsiniz daha. Ne güzel çocuğunuz da olmuş Allah sağlık versin.
Geçmişim kirli yok gözlük yok diş diye düşünmemize zaten gerek yok. Burada tek gerekli olan kaşların düzeltilmesi ve kilo verilmesi. Eşinizle hiç yüz yüze görüşmeden mi evlendiniz o kısmı da anlamadım. Eşiniz iyi biri olabilir ama aşk yaşamadan evlendiğiniz için kendinize kızıyor olabilirsiniz, diğer dertlerin temelinde de bu olabilir. Ama eşiniz iyi biriyse artık bunları geride bırakın. Sevmiyorduysanız çocuk konusunu erteleyebilirdiniz belki ama olmuş, evladınız sizin her şeyiniz;daha çok gençsiniz. Öğretmenlik gibi mesleğiniz de varmış mis gibi. Hiç bir şey için geç değil.

Anlattigin şeyler hep cocuklukta yasanabilecek sevimli anilar.Gozluk takmak istemissin takmissin.Dolgu yaptirman gerekmis yaptirmissin.Arayıs içerisine girerek, sevmek ve birine güvenmek istemis, sevip evlenmissin.Birini de insan farzedip cocukluk hatalarını anlatmışsın ama o sana insanca yaklasmamis ve yargilamis.Sen çocukluguna bir sarilsana.Sana çok ihtiyaci var, gülümse ona. Tek hatan var, o da kendini hiç yere yargilayip durmak.

Son düzenleme:
Back
X