Bunlar hep yuksek beklentiden ve insan kavga etmek isterse milyon tane bahane bulur.Bu sefer de karşılıklı soğukluk oluyor işte.
10.30da naptın diye mesaj atmışsın,yemek yiyoruz demiş, o ara gelecekmisin diyebilirdin.1e kadar beklemişsin,kendi-kendini doldurmuşsun.
Annenlerin gelmesini de birkaç gün erteleyebilirsin veya one çekebilirsin.Veya o gideceği yere gitsin sen de ailenle başbaşa kal ne güzel. Yani bunlardan kavga çıkarırsanız çok yıpranırsınız tuketirsiniz
neden aramak yerine haber vermesini beklediniz?
Ozellikle beklemedim, zaten çalışıyordum acaba gelir mi diye düşündüm. Muhtemelen ben yine susayim, konuyu kapatiyım diye gideceğim diyor. Hiç birseyi konuşamamaktan cok yoruldum. Tartışamıyoruz bile düzgünce.Neden saat 1 e kadar oturup beklediniz ki eşinizi? Yada hadi oturdunuz beklediniz. Aaat 10.30 da yemek yiyenin orda kalma ihtimali cok yüksek degil mi heleki ortada rahatsizlanmis biri varken? Iki tarafta boş yere kurmuş. Ha "eşyalarimi topla" kısmına gelince: Madem gitmek istiyor kendisi toplasın. Insan gibi oturup konuşmak yerine Eşyalarını toplayıp çıkıp giden bi zahmet de geri gelmesin. Güya korkutacak mi? Ne bu şimdi. Evlilik çocuk oyuncağı değildir
Kendi işlerini kendisi yapar aslinda, ama burda benim gitme diyecegimi bekledi demedim, artik yoruldum hic tartışamıyoruz ki. Biseyler yapıyor ven kizmaya başlayınca ya susuyor ya bağırıp çağırıp odaya kapanıyor. Çok yoruldum düşüncelerimi doğru düzgün anlatamamaktanHatalı değilsin arkadaşım. Hem ne demek eşyalarımı topla? Gelsin kendisi toplasın. Benimki de öyle der, kitaplarımı bi çantaya koy ben ev arayacağım bilmem ne.. Gel kendin topla derim banane? Ben bu anlamsız triplerden çok sıkıldığım için hiç tahammül edemiyorum, gitmek mi istiyorsun al her şeyini git diyorum, sonra gelip sarılıyor. Dengesizler.
Evet canim eminim gun içinde enistemle görümcemlede ayri ayri konuştuk hep ordaydi. Söylediğine gore acliktan rahatsızlanmış tum gun dukkan toplayip geç yemek yemisler. Telefonu maili herşeyi ortadadır aklima hic o tarz birsey gelmedi o yüzdenAblasina gittigini iyi biliyormusun? Burnuma kötü kokular geliyor açikçasi.
Hani bu neyin rahatsiziligida gelemiyor?
Bu asker törenide, simdide annesinin evinde kalmasida bana asiri tuhaf geliyor.
Bence senin esinin birseyler karistiriyor. O günde kim bilir ablasina ogramis, sonrasinda baska birseyler yapmistir kesin. Yani rahatsizligi acillik olmali tekrar eve gelmemek için. Ki hiç öyle birsey yok. Adam ertesi gün sorun olmadan geldi.
Aynisini sen yapsin, eminim yeri gögü yikmisti o.
Cep telefonunu, herseyini takip et. Kokusu çikar bunun.
Peki ne yapmalıyım, nasil davranmalıyım sizce? O kadar agresif biri ki. Hatasini asla kabul etmez asla. Ailesi hep herşeyine tamam demiş, alttan almış. Şimdi benimde öyle davranmami bekliyorHayır, o hatalı. İçten içe bunu bildiği için üste çıkıyor sizi suçlu çıkarıp. Annemde kalacağım falanda kendince gözünüz korksun diye.
Ozellikle beklemedim, zaten çalışıyordum acaba gelir mi diye düşündüm. Muhtemelen ben yine susayim, konuyu kapatiyım diye gideceğim diyor. Hiç birseyi konuşamamaktan cok yoruldum. Tartışamıyoruz bile düzgünce.
Ben şöyle düşünüyorum ablasının durumu malum muhtemelen konuşmaya dalınmıştır...
telefona bakılmamıştır...
Giden o okey ama bekleyen de sizsiniz gelecek misin? yazısınıj yazılması bu kadar zor olmamalı...
ben tam tersini düşünüyorum eğer ben evde teksem ve onu Bekliyorsam adam da rahatsızsa ,ben yazarım...
hem de ailesiyle yani aklından çıkmış olabilir bu durum...
Eşiniz istediğiniz gibi biri değil malesef ne diyelim...Hep ben yazıyorum, hep ben arıyorum. Bir kerede o arayip haber versin istedim. Çünkü bir yere gittigimde haber veririm tahmini ne zaman geleceğimi. Evet ailesiyle ama evde de onu karisi bekliyor, ben boyle birsey yapsam mutlaka kizardi.
5 yıldır kendimizi hazır hissettiğimiz için çocuk düşünmedik. Birseye üzülürüm teselli etmez, ağlarım gelip sarılmaz. Takdir etme huyuda yok. Kendi kendime tartışıp, kendi kendime barisirim. Ozur dileme gibi bi huyu yok. Bu yaşananlarda tuz biber oldu.Ben eşlerin birbirlerine böyle duygusal santaj yapmalarını kesinlikle yalnis buluyorum. Esiniz böyle yaparak evliliğinize asıl zarar veriyor. İletişim evlilikte herseydir. Hicbirseyi konuşamıyorsaniz bu ciddi bir sorun. Madem gitmekle tehdit ediyor bunun evliliğe verdigi zarara da katlanmak zorunda. Böyle şeyler evliliği temelinden sarsar. Siz onu gitmekle tehdit etseniz ve kafaniz estiğinde gitseniz o ne hisseder? Insallah arada çocuk yoktur henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?