- 21 Aralık 2014
- 68
- 16
- 13
- 32
- Konu Sahibi laylaylom12
-
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Her zaman takip ediyorum bu formu severek bazen burda kendi hayatımdan örneklerle karşılaşıp nasıl ne yapmam gerektiğini sizlerden okuduklarımla düzenliyorum. Ama artık ben de sizlerden bi fikir almak istiyorum lütfen en kısa zamanda destek ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.;
Ben illkez ilk görüste aşk yaşadım ve oda aynı şeyleri hissetmiş. 3 ay oldu sevgiliyiz ama sevgili demeye bin şahit gerek. Çünkü benim ondan önce 3 yıllık bi iliskim oldu ve onu tamamen hayatimdan cikartmama ragmen surekli bana onunla ilgili sorular sordu ve soyledigim cevaplara inanmadi '3 yil boyunca nasil bisey yasamazsin ya sacma hic inandirici degil' dedi. Ben yapmadim dedim herseyin uzerine yemin ettim ama inanmadi hergun bu yuzden tartistik. En az 15 kere terketti gitti beni ben kopek gibi yalvardim sevdigim icin aşik oldugum icin. Gecenlerde yeni numarami bulmus eski erkek arkadasim aradi ve bende inatlasmadan bi daha aramamasini ve nisanlandigimi soyledim onun buna inanip da anlamasi uzun surdu cunku donmesin diye yalan soyledigime inaniyodu bi sekilde inandirdim ve bidaha aramadi.. daha sonra sevgilim bunu ogrendigi ve bana o konusmalarda baska bisey oldugunu onunla bulustugumu yada onunla sex muhabbeti kurabilcegimi falan iddia etti. Cunku uzun sure konusmusum. Neyse yapmadigim birsey yuzunden beni suclayip resmen benim karakterime hakaretler savurdu. Hergun bu konuyu aciyo ve tartisiyoruz. Ayni zamanda vodafonedan benim numarami takip ediyo arayan aranan internet mesaj ne varsa. Telefonumu da takip ediyor. Hic bisey olmamasina ragmen bana inanmiyo ki bn 5 vakit namazimi kilip dinime inancima hakim birisiyimdir. Allahtan korkarim. Buna ragmen guvensiz sinirli, asabi, soguk, bana her zaman sktr gt der gider, kufur eder, surekli kisitlar, disari cikarmaz bile bende sozunden cikmam yine ayni guvensiz. Bugunde artik yeter dedim. Bana babam bi kere bile bagrmadi sen onunla konustum diye gelecegimizi mahvediyosun hatali oldugumu biliyorum belki hic konusmamaliydim ama inat etmesini istemedim duzgunce anlattim ve atlattim artik onu dedim bak bidahada rahatsiz etmedi ama sen yinede bana boyle davraniyosun ben bu kadar buyuk hic bisey yapmadim sen hep gittin ve ben hep ayaklarina kapandim ama artik yeter bana yakistirdigin o hakareti ben kaldiramiyorum dedim. Ve artik gidiceksen durdurmicam dedim o da bidaha donersem ... dedi ve gitti donmedi normalde hemen donerdi. Aradim ve bana diyorki eger eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme cunku ben bi omur bunun yuzunden senle kavga edicem unutmicam dedi. Ve sevgilimin kalp hastaligi var benleyken hep sinir stres yaptigi icin rahatsizligi ilerliyo hizla kotu oluyo benden ayrilirsa da daha kotu olcagini soyluyor ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi alabilirmiyim simdiden cok tesekkur ederim..
27 kalbinde dogustan delik varKalp hastaligi mi var? Kac yasinda ki sevgilin?
Kalp hastaligi senden ayrilinca mi ilerliyormus
Ya onun hastaligi ilerler ya da birlikte olmaya devam eder, siz kalp hastasi olursunuz.
Surekli basiniza eski iliskinizi kakacak biriyle zor.
köle mi arıyor kendine bu cincon. töbe töbee.Aradim ve bana diyorki eger eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme
21 yasindayim cokmu fazla deger veriyorumYazının yarısında okumayı bıraktım ve %100 sen hatalısın. Elin herifi için kimseyle bir şey yaşamadığını kanıtlamak zorunda olduğun için hatalısın, sana sarfettiği küfür ve hakaretlerine katlandığın için hatalısın. 20'li yaşlarındaysan hayatın çok başındasın benim gibi. Böyle erkeklerin peşinde köpek olmaya gerek yok.
Tesekkur ederim ama ben o kadar doluyum ki beynimi yiyorum resmen bunu dusunemedimmerhaba, yeni üyesin benden sana ufak bir hatırlatma. Böyle uzun mesajlarda paragraf kullanırsan daha iyi olur keza ben okurken yoruldum. Konuna gelince arkana bakmadan kaç. Çekilir mi böyle adam?
Kafan rahat olsun vicdanin da rahat eder, hem onun bu davranislari her seyi hakediyor.Bende oyle dusunuyorum ama sanki bisey olursa vicdanim rahatsiz olucak
Tesekkur ederim gercekten suan kendime gelmeye basliyorum sizin sayenizdeEvet, bana göre hatalisin. Ortada bir ilişki göremedim. Adam sana zerre güvenmiyor, ağzına gelen ağır hakaretleri ediyor ve hala hatalı miyim diye sorduğun için bana göre hatalisin. Kendini bu kadar değersizlestirme nolur ya ..
Geliyorum yavas yavas kendime sayenizde inanin onun yuzunden butun arkadaslarimla iliskimi kestim yalniz kaldim dertlesemiyorum kimseyleeSen kendinde değilsin
şu yazdıklarını yarın sakin bi kafayla oku derim
Arkana bakmadan kaç
21 yasindayim cokmu fazla deger veriyorum
Tesekkur ederim umarim hayirli olur gercektenNe olursa olsun küfür filn çekmk zorunda değilsin .mecburiytn yok ilerde çok sorun olarak karışına çıkar bitmesi daha hayırlı .geçmişini neden çok kurcalıyor olmş bitmiş kendisi ile olan zamanına baksın cnm tecrübe ile sınırlı ayrılman en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?