Hatalı mıyım

Haklisin gercekten tesekkur ederim ben hemen karsimdaki kisiye teslim olan biriyim guzel gitsin diye hersey tum ipleri karsi tarafa veriyorum hata yapiyorum

Haklisin gercekten tesekkur ederim ben hemen karsimdaki kisiye teslim olan biriyim guzel gitsin diye hersey tum ipleri karsi tarafa veriyorum hata yapiyorum

Tabi biz olaya dışarıdan baktığımız için sadece mantık yönünden düşünüyoruz. Şuan o adamla oturup çay bile içilmez tatlım sen tek mesajla bitir en iyisi hiç seviyesine inmeden.

Geliyorum yavas yavas kendime sayenizde inanin onun yuzunden butun arkadaslarimla iliskimi kestim yalniz kaldim dertlesemiyorum kimseylee

Bir an önce hayatından çıkarmalisin
oh ne ala memleket adam kendine
stres topu arıyor ne demek yahu bunları kabul ediyorsan gel saygısız şey
Ben aranızda sevgi göremedim

onun rahatsız olmasının sebebi sen değilin vicddan yapacak bişi yok ayrıca sen rahatsız olmasına takımıyorsunki senın rahatsızlığın sana değer vermemesi cabası duygu sömürüsü yapması

baya bi gençken :) buna benzer bı durum yaşamıştım ilişkimiz bukadar ileri değildi ama beynımde tümör var bak sınırlendırdın hastayım acıldeyim deyip deyip vicdan azabından öldürüyordu benı tabı bıraz buyuyunce anlamıştım hepsi eziyetten başka bişi değil diye gerçekten hayatımız birine feda edecek kadar değersiz olmammalı

Vicdanın rahatsız olacak diye onurundan,şerefinden geçeceksen buyur ol o adamla! Emin ol onursuz, haysiyetsiz, kişiliksiz bir karater sıfatı yemektense vicdansız sıfatı yemek çok daha efdal. Karar senin kendi değerini sen belirle..

Haklisin gercekten ben hastaligina bisey yapamam diye dusunuyorum artik zaten devam etmem

yazdıgını sanki baskasının hayatı gibi okursan ne yapılması gerektiginide bilirsin..adam resmen sen gel ben senin hayatını zindana ceviricem demiş

Bende yazının yarısında okumayı bıraktım kusura bakmayın ama baştan aşağı saçma bir birliktelik bu.daha 3 ayda bu tarz karşılıklı konusmalar davranışlar çok garip.3 aydır tanıdığınız biri için kendininizi neden bukadar parcaliyorsunuz?ayrıca adam size kurgulayip roller giydiriyor psikolojik sorunları var gibi.siz hala geleceğimiz diyorsunuz. Ayrıca 3 yılda bende eski sevgilinizle bişey yasamadiginiza inanmazdim.hicmi opusmediniz elini tutmadıniz? Hadi yapmadınız diyelim böyle bir adam icinmi sakladiniz yani kendinizi.sizi assagiliyor resmen hakaret ediyor rencide ediyor ve sorunlu.

Donmicem donmem bu saatten snra sizin sayenizde daha net gordum gercekleri

ya bazı konuları okurken dalga mı geçiyorlar bizimle diye düşünüyorum.

evden çıkarmamak ne demek? nereye gittiğini, nerde olduğunu bilmek isterse haklıdır ama yasaklayacak sıfatı nerden buluyor?
telefon dökümünü incelemek ne demek? evet ben de sevgilimin telefonunu karıştırıyorum nolmuş ne bitmiş diye ama döküm takip etmek ne ya? bu direk güvensizlik.

bi de ne var biliyor musun konu sahibi? "köpek gibi" yalvarmaktan bahsediyorsun sürekli. adamın sana ne muamelesi yaptığının farkındasın aslında, sadece onaylanmak istiyorsun.
ve evet, bence haklısın.

Hayr opusme falan degil onun bahsettigi sey daha da otesi ben opusmekten bahsetmedim o yatak mevzusunu dusunerek soruyor ve kurcaliyor

Gercekten haklisin suan bisey diyemiyorum ama bence artik insan gibi yasamanin zamani geldi

Kafan rahat olsun vicdanin da rahat eder, hem onun bu davranislari her seyi hakediyor.
Onun 6 yillik iliskisi olmus benden once ve kiz hep alttan almis en sonunda terkedip gidip baskasiyla evlenmis ona nispet olsun diyede nikah davetiyesini yollamis ve suan kiz en iyisini yapmis diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…