Hatalı mıyım

Hayr opusme falan degil onun bahsettigi sey daha da otesi ben opusmekten bahsetmedim o yatak mevzusunu dusunerek soruyor ve kurcaliyor
Ozaman takıntılı ve saçma düşüncelerle dolu sorunlu biri bu yok telde sex konuştun filan diyor ya.evlensen yarın öbür gün bakkal tüpcü Sütçü suphelenir bu adam senden iftira da atar 3.sayfa haberide olursun.belliki manyak bu adam kafayı bu tür sex olaylarına takmış anormal. Herşeyi oraya bağlıyor

Adam senin üzerinde psikolojik baskı kuruyor resmen ; eğer diğer aşkınla birşeyler yapmadıysan onunla yapıp kanıtlamanı isteyecek ilerleyen zamanlarda aman ha uzak dur

Buna sevindim çünkü hiç ama hiç birşey ve hiç kimse senin onurundan ve duruşundan daha kıyemetli ve değerli değil..

Kocan değil bişeyin değil niye çekeceksin ki kocan olsa bile ki yuva kurmadan kurtar kendini. Biraz kendine değer ver ve arama dönme ona. Kendin için yap bunu. Ruhum daraldı bu adamla mı geçecek bir ömür. ..

yazdıgını sanki baskasının hayatı gibi okursan ne yapılması gerektiginide bilirsin..adam resmen sen gel ben senin hayatını zindana ceviricem demiş
Ve ben artik gitmicemm artik gorebiliyorum herseyi gercekten net bi sekilde cunku bu sefer kalbimi degil aklimi kullanmaya basladim

Kendisinin gecmisi oyleymis cunku her solugu yatakta alirmis falan en sonunda herseyden elini ayagini cekmis ve artik ciddi olmak istemis ve beni gormus benimde oyle oldugumu saniyor

akilli ve kibar bi kiza benziyosun da, su soru olmadi be kardesim, ne demek ne yapayim? tabiki cikar hayatindan.. kim ki o, sana hakaret edebiliyo, sen omur boyu ona laf mi anlatacaksin, veya neyi kanitlayacaksin? takintili bi psiko iste anlasilan.. lutfen, cok rica ediyorum, au acitelere inanma ve hayatini rezil etme..

Kendinize bunu yapmayın. Sizi sürekli aşağılayan biriyle bir ömür geçirebilir misiniz? Diyelim barıştınız devam etti bu ilişki; kendisi söylemiş zaten ben sürekli bu yüzden kavga edeceğim diye, siz buna katlanabilir misiniz? SAYGI her şeyden önce gelir ve bu ilişkide saygı olmadığı size karşı tutumundan belli. Lütfen kendinize olan saygınızı yitirmeyin ve size karşı bu tür tutum sergilemesine izin vermeyin daha fazla. Hakkınızda hayırlısı olsun.

yav bir de basligina bak kardesim ya!
şaka yapiyorsun degil mi?
onun sana karsi butun terbiyesizliklerinde de bi hakli taraf buldun, sustun, iyice kudurdu dmi?
kim o ya, ciddi soruyorum, kim??
ve sen, bu kadar mi ona muhtac ve caresizsin?

Hımmmm guvensiz bir ilişki ve bir odun daha.kız osanna ınanmıyorda sen neden ınanıyorsun ona bırak kalbını bobregını kurtar kendını boyleleri evlenınce kendı yazıp herkese oynatıyor haberin olsun canım

Küfür,bağırma,sinirini kabul edersen mi dönecekmissin. Çok kalas gördüm bunun gibisini görmedim kusura bakma. O nasıl bi Özgüven öyle. Maşallah iyi kaldırmıssınız adamın totosunu. Eğer bu adama dönersen ömür boyu yaşayacaklarını haketmiş olursun

ay ayrıl gitsin ne çekiceksin onu ya bırak annesi babası uğraşsın. benim de lisede sevgilim vardı epilepsi hastasıydı ben de ondan ayrılmadan önce çok düşündüm acaba bişey olur mu diye, ayrıldıktan bi hafta sonra başkasını buldu ben de vicdan azabımla kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…