- 22 Aralık 2011
- 1.574
- 1.647
- 358
- 42
- Konu Sahibi laylaylom12
-
Ozaman takıntılı ve saçma düşüncelerle dolu sorunlu biri bu yok telde sex konuştun filan diyor ya.evlensen yarın öbür gün bakkal tüpcü Sütçü suphelenir bu adam senden iftira da atar 3.sayfa haberide olursun.belliki manyak bu adam kafayı bu tür sex olaylarına takmış anormal. Herşeyi oraya bağlıyorHayr opusme falan degil onun bahsettigi sey daha da otesi ben opusmekten bahsetmedim o yatak mevzusunu dusunerek soruyor ve kurcaliyor
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Her zaman takip ediyorum bu formu severek bazen burda kendi hayatımdan örneklerle karşılaşıp nasıl ne yapmam gerektiğini sizlerden okuduklarımla düzenliyorum. Ama artık ben de sizlerden bi fikir almak istiyorum lütfen en kısa zamanda destek ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.;
Ben illkez ilk görüste aşk yaşadım ve oda aynı şeyleri hissetmiş. 3 ay oldu sevgiliyiz ama sevgili demeye bin şahit gerek. Çünkü benim ondan önce 3 yıllık bi iliskim oldu ve onu tamamen hayatimdan cikartmama ragmen surekli bana onunla ilgili sorular sordu ve soyledigim cevaplara inanmadi '3 yil boyunca nasil bisey yasamazsin ya sacma hic inandirici degil' dedi. Ben yapmadim dedim herseyin uzerine yemin ettim ama inanmadi hergun bu yuzden tartistik. En az 15 kere terketti gitti beni ben kopek gibi yalvardim sevdigim icin aşik oldugum icin. Gecenlerde yeni numarami bulmus eski erkek arkadasim aradi ve bende inatlasmadan bi daha aramamasini ve nisanlandigimi soyledim onun buna inanip da anlamasi uzun surdu cunku donmesin diye yalan soyledigime inaniyodu bi sekilde inandirdim ve bidaha aramadi.. daha sonra sevgilim bunu ogrendigi ve bana o konusmalarda baska bisey oldugunu onunla bulustugumu yada onunla sex muhabbeti kurabilcegimi falan iddia etti. Cunku uzun sure konusmusum. Neyse yapmadigim birsey yuzunden beni suclayip resmen benim karakterime hakaretler savurdu. Hergun bu konuyu aciyo ve tartisiyoruz. Ayni zamanda vodafonedan benim numarami takip ediyo arayan aranan internet mesaj ne varsa. Telefonumu da takip ediyor. Hic bisey olmamasina ragmen bana inanmiyo ki bn 5 vakit namazimi kilip dinime inancima hakim birisiyimdir. Allahtan korkarim. Buna ragmen guvensiz sinirli, asabi, soguk, bana her zaman sktr gt der gider, kufur eder, surekli kisitlar, disari cikarmaz bile bende sozunden cikmam yine ayni guvensiz. Bugunde artik yeter dedim. Bana babam bi kere bile bagrmadi sen onunla konustum diye gelecegimizi mahvediyosun hatali oldugumu biliyorum belki hic konusmamaliydim ama inat etmesini istemedim duzgunce anlattim ve atlattim artik onu dedim bak bidahada rahatsiz etmedi ama sen yinede bana boyle davraniyosun ben bu kadar buyuk hic bisey yapmadim sen hep gittin ve ben hep ayaklarina kapandim ama artik yeter bana yakistirdigin o hakareti ben kaldiramiyorum dedim. Ve artik gidiceksen durdurmicam dedim o da bidaha donersem ... dedi ve gitti donmedi normalde hemen donerdi. Aradim ve bana diyorki eger eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme cunku ben bi omur bunun yuzunden senle kavga edicem unutmicam dedi. Ve sevgilimin kalp hastaligi var benleyken hep sinir stres yaptigi icin rahatsizligi ilerliyo hizla kotu oluyo benden ayrilirsa da daha kotu olcagini soyluyor ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi alabilirmiyim simdiden cok tesekkur ederim..
Ve ben artik gitmicemm artik gorebiliyorum herseyi gercekten net bi sekilde cunku bu sefer kalbimi degil aklimi kullanmaya basladimyazdıgını sanki baskasının hayatı gibi okursan ne yapılması gerektiginide bilirsin..adam resmen sen gel ben senin hayatını zindana ceviricem demiş
Tabiki oyle yani oyleymisss sayenizdeBuna sevindim çünkü hiç ama hiç birşey ve hiç kimse senin onurundan ve duruşundan daha kıyemetli ve değerli değil..
Gecmiceginin farkindayim artik ve gecmemesi icinde elimden geleni yapicamKocan değil bişeyin değil niye çekeceksin ki kocan olsa bile ki yuva kurmadan kurtar kendini. Biraz kendine değer ver ve arama dönme ona. Kendin için yap bunu. Ruhum daraldı bu adamla mı geçecek bir ömür. ..
Kendisinin gecmisi oyleymis cunku her solugu yatakta alirmis falan en sonunda herseyden elini ayagini cekmis ve artik ciddi olmak istemis ve beni gormus benimde oyle oldugumu saniyorOzaman takıntılı ve saçma düşüncelerle dolu sorunlu biri bu yok telde sex konuştun filan diyor ya.evlensen yarın öbür gün bakkal tüpcü Sütçü suphelenir bu adam senden iftira da atar 3.sayfa haberide olursun.belliki manyak bu adam kafayı bu tür sex olaylarına takmış anormal. Herşeyi oraya bağlıyor
Bana uzak allaha yakin olsun artikkAdam senin üzerinde psikolojik baskı kuruyor resmen ; eğer diğer aşkınla birşeyler yapmadıysan onunla yapıp kanıtlamanı isteyecek ilerleyen zamanlarda aman ha uzak dur
Kendisinin gecmisi oyleymis cunku her solugu yatakta alirmis falan en sonunda herseyden elini ayagini cekmis ve artik ciddi olmak istemis ve beni gormus benimde oyle oldugumu saniyor
Ozaman o herkesi kendi gibi sanmaya devam etsin her ne kadar elini ayagini ceksede bu kafayla gittigi surece elini ayagini geri koyacak o durumlara banada kolay gelsin demek duser bu saatten snra ben artik donmem"Kişi kendinden bilir işi" deyimini fazlasıyla yaşıyor.
Hic dogru adam cikmadi ki karsima bunlari da gordukce erken yasta nefret ediyorum erkeklerdenBöyle adamlara boyun eğmeyin ömrünüzü harcatmayın kısa ve net
akilli ve kibar bi kiza benziyosun da, su soru olmadi be kardesim, ne demek ne yapayim? tabiki cikar hayatindan.. kim ki o, sana hakaret edebiliyo, sen omur boyu ona laf mi anlatacaksin, veya neyi kanitlayacaksin? takintili bi psiko iste anlasilan.. lutfen, cok rica ediyorum, au acitelere inanma ve hayatini rezil etme..Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Her zaman takip ediyorum bu formu severek bazen burda kendi hayatımdan örneklerle karşılaşıp nasıl ne yapmam gerektiğini sizlerden okuduklarımla düzenliyorum. Ama artık ben de sizlerden bi fikir almak istiyorum lütfen en kısa zamanda destek ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.;
Ben illkez ilk görüste aşk yaşadım ve oda aynı şeyleri hissetmiş. 3 ay oldu sevgiliyiz ama sevgili demeye bin şahit gerek. Çünkü benim ondan önce 3 yıllık bi iliskim oldu ve onu tamamen hayatimdan cikartmama ragmen surekli bana onunla ilgili sorular sordu ve soyledigim cevaplara inanmadi '3 yil boyunca nasil bisey yasamazsin ya sacma hic inandirici degil' dedi. Ben yapmadim dedim herseyin uzerine yemin ettim ama inanmadi hergun bu yuzden tartistik. En az 15 kere terketti gitti beni ben kopek gibi yalvardim sevdigim icin aşik oldugum icin. Gecenlerde yeni numarami bulmus eski erkek arkadasim aradi ve bende inatlasmadan bi daha aramamasini ve nisanlandigimi soyledim onun buna inanip da anlamasi uzun surdu cunku donmesin diye yalan soyledigime inaniyodu bi sekilde inandirdim ve bidaha aramadi.. daha sonra sevgilim bunu ogrendigi ve bana o konusmalarda baska bisey oldugunu onunla bulustugumu yada onunla sex muhabbeti kurabilcegimi falan iddia etti. Cunku uzun sure konusmusum. Neyse yapmadigim birsey yuzunden beni suclayip resmen benim karakterime hakaretler savurdu. Hergun bu konuyu aciyo ve tartisiyoruz. Ayni zamanda vodafonedan benim numarami takip ediyo arayan aranan internet mesaj ne varsa. Telefonumu da takip ediyor. Hic bisey olmamasina ragmen bana inanmiyo ki bn 5 vakit namazimi kilip dinime inancima hakim birisiyimdir. Allahtan korkarim. Buna ragmen guvensiz sinirli, asabi, soguk, bana her zaman sktr gt der gider, kufur eder, surekli kisitlar, disari cikarmaz bile bende sozunden cikmam yine ayni guvensiz. Bugunde artik yeter dedim. Bana babam bi kere bile bagrmadi sen onunla konustum diye gelecegimizi mahvediyosun hatali oldugumu biliyorum belki hic konusmamaliydim ama inat etmesini istemedim duzgunce anlattim ve atlattim artik onu dedim bak bidahada rahatsiz etmedi ama sen yinede bana boyle davraniyosun ben bu kadar buyuk hic bisey yapmadim sen hep gittin ve ben hep ayaklarina kapandim ama artik yeter bana yakistirdigin o hakareti ben kaldiramiyorum dedim. Ve artik gidiceksen durdurmicam dedim o da bidaha donersem ... dedi ve gitti donmedi normalde hemen donerdi. Aradim ve bana diyorki eger eskisi gibi herseyi alttan alip kufurlerimi sinirimi kaldirabilceksen gel ama kaldiramicaksan gelme cunku ben bi omur bunun yuzunden senle kavga edicem unutmicam dedi. Ve sevgilimin kalp hastaligi var benleyken hep sinir stres yaptigi icin rahatsizligi ilerliyo hizla kotu oluyo benden ayrilirsa da daha kotu olcagini soyluyor ne yapmaliyim lutfen fikirlerinizi alabilirmiyim simdiden cok tesekkur ederim..
Ben de öyleyim, ve çok memnunum. Kimse kafamı karıştıramıyor, sevecek olan adam elbet gelecek deyip önüme bakıyorumHic dogru adam cikmadi ki karsima bunlari da gordukce erken yasta nefret ediyorum erkeklerden
Küfür,bağırma,sinirini kabul edersen mi dönecekmissin. Çok kalas gördüm bunun gibisini görmedim kusura bakma. O nasıl bi Özgüven öyle. Maşallah iyi kaldırmıssınız adamın totosunu. Eğer bu adama dönersen ömür boyu yaşayacaklarını haketmiş olursunMerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim. Her zaman takip ediyorum bu formu severek bazen burda kendi hayatımdan örneklerle karşılaşıp nasıl ne yapmam gerektiğini sizlerden okuduklarımla düzenliyorum. Ama artık ben de sizlerden bi fikir almak istiyorum lütfen en kısa zamanda destek ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?