Hatalı olan kim sizce ?

annenize bence hiç bi şekilde anlatamazsınız.
sanırım o bir erkek evlat delisi. ameliyat olmasıda üstüne tuz biber olmuş...
ben eşinizin yerinde olsam o eve bidaha ayak basmazdım.
bende anneme tavır alırdım. hatasını anlayana kadar...
buarda kızkardeşinizin eşinin karısının dayak yediğinden haberi var mı??

hayır yok ,Bu olay olduğunda babam da evde yoktu ve ona da anlatmadık olay büyümesin diye ..hangi yüzle söyleyeceğiz ki allah aşkına

Suçlu apaçık ortada.
Erkek kardeşiniz hasta.
Çok ciddi problemleri var.
Anneniz zaten ona en büyük destek,o yüzden yardımınıza ihtiyacıda yok.
Yerinizde olsam bir daha o eve gitmezdim.

senin kardeşin ruh hastası manyak ... başka açıklaması yok insan eniştesininin yanında utanır kızkardeşine laf sölemeye ( dayak olayını sölemiyorum bile ) uzak durun uzakkkk

şu durumda kızkardeşinize gerçekten acıdım.. ki ben olsam asla altta kalmazdım annenizde nasıl bu durumu böyle anlar inanamıyorum bence siz artık ailenizle pek muhatap olmayın eşinizede karşı aileniz yüzünden yeterince mahcup olmuşsunuz zaten.!

Kusura bakma ama ben eşinin yerinde olsam tekme tokat dövmüştüm.
Sorunlu kardeşin bi hasteneye yatırın zarar verir cevresine.

Kusura bakmayın ama hala böyle odunlar var mı hayatta. Annenize ne demeli sanki oğlu dayak yemiş de o haklıymış diğerleri suçluymuş. Ben de arkadaşlarıma katılıyorum eşinizin yerinde olsam o eve gitmezdim daha

Eşiniz gerçekten iyi sabretmiş. Ben sizin yerinizde olsam bir daha o eve adımımı atmazdım. Ta ki annem ve erkek kardeşim olcak insanlar ayağıma gelip benden eşimden ve de ablamdan özür dileyene kadar.

Terbiyesizlik ikisininki de. Ne demek dövmek yaa. Evli barklı insan,senin ablan kemerinin yerini bilmek zorunda mı? Ne terbiyesizler var dünyada. İnsan olmay öğrenememiş kardeşiniz kusura bakmayın. Eşinizde çok erdemliymiş

hayır yok ,Bu olay olduğunda babam da evde yoktu ve ona da anlatmadık olay büyümesin diye ..hangi yüzle söyleyeceğiz ki allah aşkına

Babanız erkek kardesinize yardım etmiyor muydu?Hangi ara evden dısarı cıktı.bilmiyorumkismile

suç anne ve babanızda..

ve erkek kardeşinizin de tedavi görmesi gerekiyor.

ben olsam anneme.. senin korkuların yüzünden psikopat oldu bu çocuk gidin ailece tedavi görün eşimi kız kardeşimi suçlayıcağına dön bir aynaya bak derdim.
eşimin gözü önünde ailemin böyle yapması beni delirtirdi...

asker psikolojisi dicem ama bu kadar da olmaz kardeşiniz sapıtmış olmalı......

kusura bakma ama annen gerizekalımı. kendi görmüyormu olanları. hem ne hakla döver kardeşini terbiyesiz evli barklı kadın. kemerini nerde çıakrdıysa bulsun giysin. hep annelerimizde suç aslında. erkek çocukalrını o kadar şımartıyorlarki. ben olsam bu durumda eşim haklıyken suçlu duruma düşüren kişiler annemde olsa gitmezdim. asıl özür dilemesi gereken erkek kardeşin ve bir an önce özrünü dilesin hatasını anlasın diye elimden gelenide yapardım açıkcası. şımarık şey oda evlenir fettan bir kadına denkgelir sizi mumla arar ama sizi üzdüğüyle kalır.

yuuuhhhhh :1shok:
ohhhaaaa felan oldum yanii yasakkelime
hakkaten ne gerizekalıca bi durum şakkıdı
asıl tuhaf olanı senin bööyle bi soru sorman??

bunu yazan arkadaşı şiddetle kınıyorum inanmıyorsan inşallah aynı şeyleri de sen de yaşarsın sana da kimse inanmaz işte ancak o şekilde anlarsın

resmen beddua etmişsin bacııı
unutmaki beddua dönüp dolaşıp beduua eden kişiye gelirmiş

resmen beddua etmişsin bacııı
unutmaki beddua dönüp dolaşıp beduua eden kişiye gelirmiş

valla hiç de beddua değil o arkadaş benim yaşadığım bu ağır olayla dalga geçiyorsa bu lafları da duymak zoruna gitmemeli unutma istediğini söyleyen istemediği şeyler işitir

kınamamak gerek aile içinde tartışmalar farklı şekilde olabilir halen ataerkil toplumuz baba erkek çocuğu kemer ile döver bu erkekte evlendïğindede hanımı ve çocukları döver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…