ben haklıyı bulmaya çalışmıyorum tek suçlu erkek kardeşim ama bunu anneme anlatamıyorum acaba ben mi yanlış duşunüyorum diye buraya yazmak ve sizlerin fikrini almak istedim.aslında apaçık ortada suçlu ama annem o kadar sabit fikirli ki anlatamam annem ve erkek kardeşim eşime ve kız kardeşime kızılorlar her fırsatta.kız kardeşim başlatmış olayı eşim de iki kardeş arasına girmiş ama erkek kardeşim annemin gözünde masum
annenize bence hiç bi şekilde anlatamazsınız.
sanırım o bir erkek evlat delisi. ameliyat olmasıda üstüne tuz biber olmuş...
ben eşinizin yerinde olsam o eve bidaha ayak basmazdım.
bende anneme tavır alırdım. hatasını anlayana kadar...
buarda kızkardeşinizin eşinin karısının dayak yediğinden haberi var mı??
merhaba
bundan 15 gün falan önce.eşimle annemlere gittik.2 saat uzaklıkta bir yerde.kızkardeşim de evli ama 20 gündür annemlerde kalıyor eşi asker tayinleri çıktı daha eşyaları falan taşınmadığı için annemlerde kalıyor.erkek kardeşim de ankarada çalışıyor ameliyat oldu apandisitten.( bir ay önce) o da annemlerde kalıyor.neyse erkek kardeşim banyo yapıyor babam yardım ediyor dikişli olduğu için.o sırada kızkardeşimin de bebeği uyuyor o da ses yapmayın çocuk uyuyor diyor.erkek kardeşim de başlarım senin çocuğuna da sana da diyor .Banyodan çıktıktan sonraKemerim nerde pantolonum nerde diye kızkardeşime soruyor o da bilmediğini söylüyor o sırada eşim de lavaboya giderken erkek kardeşim bana ve eşime siz bu odadan çıkın ben şimdi ona kemerimi buldurmayı bilirim diyor yani döeveck.eşim de anlıyor döveceğini ve sakın öyle bişey yapma diyor ve lavaboya giriyor .o arada erkek kar.kızkardeşimi dövüyor o da bağırıyor.ve eşim ayırmaya çalışıyor ama erkek kardeşim eşimi sen karışma deyip eliyle itiyor.eyim de bu duruma çok bozuldu ve bana hadi gidelim dedi. kavga büyümesin diye çünkü o da çok sinirlendi.tam biz kapıdan çıkarken erkek kardeşim bize nereye nereye diye bağırarak önümüze geçti ve mutfağa giderek bıçak alıyor ve eşimin üstüne yürüyor o sırada annem biz ayırmaya çalışıyoruz.sonra erkek kardeşim yerlere yatıyor bağııyor ağlıyor bayılma numarası yapıyor eşim de bişey olmasın diye tamam sen haklısın özür dierim diyor.akşama kadar bekleyip çıktık ondan sonra.Şimdi annem eşimi ve kız kardeşimi suçluyor.Eşim iki kardeş arasına girdiği için kız kardeşim de dayak yiyince bağırdığı çin suçluymuş erkek kardeşimin hiç bir suçu yok yanisizce kim hatalı
hayır yok ,Bu olay olduğunda babam da evde yoktu ve ona da anlatmadık olay büyümesin diye ..hangi yüzle söyleyeceğiz ki allah aşkına
Babanız erkek kardesinize yardım etmiyor muydu?Hangi ara evden dısarı cıktı.bilmiyorumkismile
Babanız erkek kardesinize yardım etmiyor muydu?Hangi ara evden dısarı cıktı.bilmiyorumkismile
Erkek kardeşimi banyo yaptırıp hemen çıkmıştı camiye gitimişti
Konu sahibi nasıl kıvıracak merak ettim bak :hulya:
bunu yazan arkadaşı şiddetle kınıyorum inanmıyorsan inşallah aynı şeyleri de sen de yaşarsın sana da kimse inanmaz işte ancak o şekilde anlarsın
resmen beddua etmişsin bacııı
unutmaki beddua dönüp dolaşıp beduua eden kişiye gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?