tutarlı bir şekilde anlatın ki insanlar size inansın...kimseye size inanmadığı için kızmaya hakkınız yok
"babam banyoda yardım ediyordu " sonra da "babam evde yoktu" kim olsa inanmaz...
insanlar arada babanızın camiye gittiğini nereden bilebilir ki??
olayları herkes de sizinle birlikte yaşamış gibi düşünüp anlatırsanız haklı olarak tepki görürsünüz...
ve bence tek suçlu öyle bir evlat yetiştiren, avukat olmuş ( ki hukuk fakültesini bitirecek akıl ve mantığa sahip bir insan için inanılır davranışlar değil burasıda biraz tutarsız...öyle ise acil tedavi olsun) işi gücü olan bir insanı, kendisi yapabilecekken çocuk gibi yıkayan anne babadır...
benim kardeşim de apandisit ameliyatı oldu 1 haftada dikişleri alındı ve banyo yaptı (tek başına kimse yıkamadı)
işte sorun da bu zaten anne ve babamın erkek kardeşimi çocuk gibi germesi küçüklüğünden beri şımartması.biz de öyle söyledik apandisit basit ameliyatlardan biri diye .ve kızkardeşim de ben de sezeryanla doğum yaptık aynı ilgiyi görmedik.beni ve kızkardeşimi üzen de bu zaten.ama ister inanın ister inanmayın o size kalmış bizim böyle bir erkek kardeşimiz var.anneme babama sürekli bağırır çağırır ama yine onun peşinde koşulur.herkesten olayları benimle yaşamış gibi anlamasını bekleyemem zaten ama eğer tam anlamadılarsı ve inanmıyorlarsa hiç yorum yapsasınlar okuyup geçsinler
konu sahibine sesleniyorum....
bunu tek siz değil çoğu kişi hep yapıyor ortaya bir dert yazıyosunuz kimisi yorum yapıyor kimisi fake diyor siz yorum yapanlara değilde daha çok konuya inanmayanlara cevap veriyosunuzlmaz:
dikkatli bakarsanız yorum yapanlara da cevap yazdım soru soranlara özellikle .İnanmayanlara da elbette cevap yazacağım beni yalancı durumuna düşürüyorlar çünkü.Kusurua bakmayın ama kimse durup dururken kafasından birşeyler uydurup da burda konu açmaz.ben şahsen bir kişinin derdin okuduğum zaman fikrimi yazıp yolluyorum.hiç birine de yalancı gözüyle bakmadım.
konu sahibine sesleniyorum....
bunu tek siz değil çoğu kişi hep yapıyor ortaya bir dert yazıyosunuz kimisi yorum yapıyor kimisi fake diyor siz yorum yapanlara değilde daha çok konuya inanmayanlara cevap veriyosunuzlmaz:
dikkatli bakarsanız yorum yapanlara da cevap yazdım soru soranlara özellikle .İnanmayanlara da elbette cevap yazacağım beni yalancı durumuna düşürüyorlar çünkü.Kusurua bakmayın ama kimse durup dururken kafasından birşeyler uydurup da burda konu açmaz.ben şahsen bir kişinin derdin okuduğum zaman fikrimi yazıp yolluyorum.hiç birine de yalancı gözüyle bakmadım.
iyi de ben size yorum yapanlara hiç cvp yazmıosunuz demedim ki daha çok onlara cvp yazıosunuz dedim.
ayrıca ben size yalan yanlış şeyler uyduruyosunuz demedim ki böyle bir düşüncem olsa burda kimseyle polemiğe girmem yani yalansa yalan banane başka konularınızda var genelde yorum yapmışım farkındaysanız yalan konu açtınız dedimmi hiç siz de dikkatli bakarsanız görürsünüz :umursamaz:
erkek kardeşim kızkardeşimi dövüyor o da bağırıyor.
eşim ayırmaya çalışıyor ama erkek kardeşim eşimi sen karışma deyip eliyle itiyor
tam biz kapıdan çıkarken erkek kardeşim bize nereye nereye diye bağırarak önümüze geçti ve mutfağa giderek bıçak alıyor ve eşimin üstüne yürüyor
sonra erkek kardeşim yerlere yatıyor bağııyor ağlıyor bayılma numarası yapıyor
Şimdi annem eşimi ve kız kardeşimi suçluyor.Eşim iki kardeş arasına girdiği için kız kardeşim de dayak yiyince bağırdığı çin suçluymuş erkek kardeşimin hiç bir suçu yok yanisizce kim hatalı
ben haklıyı bulmaya çalışmıyorum tek suçlu erkek kardeşim ama bunu anneme anlatamıyorum acaba ben mi yanlış duşunüyorum diye buraya yazmak ve sizlerin fikrini almak istedim.aslında apaçık ortada suçlu ama annem o kadar sabit fikirli ki anlatamam annem ve erkek kardeşim eşime ve kız kardeşime kızılorlar her fırsatta.kız kardeşim başlatmış olayı eşim de iki kardeş arasına girmiş ama erkek kardeşim annemin gözünde masum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?