Hatalı olan kim sizce ?

ya bana psikolojik bi sorunmuş gibi geldi kafamçokkarıştı yere yatıp bayılma ağlama numarası filan :1shok:

hatalı tek kişi anneniz..........erkek kardeşinizi bu hale getiren de gördüğüm kadarıyla o böyle bir olayda bile ona arka çıkıp asıl haklı olanları suçluyorsa kusura bakmayın ama böyle annelik olmaz diğeride kızı sizde eşinize rezil olmuşsunuz nasıl iş bu çok ayıp çok eşiniz yine sabırlı insanmış ...

canım kusura bakma ama ben eşin yerinde olsam hayatta o eve adım atmazdım bi daha.çok sabırlıymış gerçekten eşin.sende hala böyle bir anneyle nasıl konuşabiliyorsun anlam veremedim dogrusu tamam et tırnaktan ayrılmaz ama her insanda anne veya baba olamıyor işte ki seninkilerde bunlara örnek benim kardeşim eşime bıçak çekecek yada bagıracak babam kaç yaşında olursa olsun kardeşim kalkar lafını söyler.yada kardeşim bana el kaldıracak olsun annem de babamda önüne atlar.burda senin anlaman gereken şey kim haklı kim haksız degil aileni tanıman eger böyle bir ailen varsa yarın iki gün sonra eşinle sorunlar yaşarsın hatta ileride senin abin şunu yaptı bana bunu yaptı bana diyede yüzüne vurur durur.

tek kelimeyle tabiki erkek kardeşinizzz....kusura bakmayında bende cok sinirlendim böle dengesiz hareketlerine.....:1closedeyes:

annende erkek kardeşinde ne kadar cahil insanlarmış böyle
eşinde iyi sabırlıymış valla.ben onun yerinde olsam bir daha o eve ayak basmam
kızkardeşine de çok üzüldüm
senin yerinde olsam erkek kardeşimle de az görüşürdüm yada hiç görüşmezdim

bu olay arada kalan damat yerine bi gelin olsaydı bir daha o aileyle görüşmezdi ki haklıdır- eşinize hak veriyorsnız ne iyi
hiç bi neden/sebeb evli kadın,ameliyatlı adam yok oğlucu ana bilmem ne şu bu... dengesizlik edip kendini küçük düşürmeye rezil olmaya değmez
yazık ki bu hata karlısında boş bi savunma yapmış anneniz onda yazık keşke tarafsız kalsaydı

Son düzenleme:
Ah canim ya benim annem ve babamda iiiiirrrkkeekkkleri cok sevdikleri icin seni cok iyi anliyorum.
Nedense o iirrkeklerden sadece kek oluyor eri yok oluyor.
Bence birak anneni ogluyla mutlu mutlu yasasin, sen ve kizkardesin cikin aradan.

canım hala suçlu kim mi diyorsunuz.erkek kardeşini bariz hasta.buna benzer bir tanede bizde vartüm aile bunu böyle olduğunu anlamadınız mı?kusuruma bakmayın.benzeri kendi başımda da olduğundan çok gerirdim.heriifin tek başına bayo yapmaya hali yok.kavga ediyor.birini durduruyor,bir bayanı dövüyor.anneniz ve babanızda can acısından öyle konuşuyor.Allah szinde bizimde yardımcımız olsun.hiç bir araya bile gelmeyin.bıçak çekmek ne demek.can güvenliğiniz yok onun yanında.inanın benzerini yaşıyorum dedim ya hiç birşey yaşanmamış olsa bile bu tarz davranışları olan biriyle aynı ortamda bulunmuyorum bile.bizede bu sorunları yaşatan biyolojik erkek kardeşim.sizinki gibi olmasa dahi ben korkuyorum can güvenliğimden aynı şekilde ailemin diğer bireylerininde can güvenliğinden endişe ediyorum.zaten bu gidişle ailem onu zorla hastaneye yatıracak.kusuruma bakmayın ama siz hala kabullenemem aşamasındasınız galiba.

o dikiş 1 ayda kalır.1senede adamın akıl sağlığı yerinde değil.olay dediğiniz gibi uydurma olabilir.ama benzeri yaşadığım için arkadaşın başına gelmemiş dahi olsa olabileceğini biliyorum.çünkü bende hergün hatta günde birkaç kere benzerlerini yaşıyorum.evdeki son parayı kaç kere aldı çalışmadığı halde.kaç kere bende dayak yedim.hatta babama ve anemede el kaldırdı.geçenlerde polis geldi.komşular şikayet etmişler.ne yazık ki hasta denilince poliste birşey yapamadı.size en basittindden bir örnek:eve misafir geliyor.bizi kötülemeler insanlara.neymiş biz onu okutmamışız.kötüymüşüz onu sevmiyormuşuz ama aynı zamanda da bunlar aptal şöyle böyle gerzek diyor.küfürler havada uçuşuyor.bunları bildiğim için bana bu olay gerçek geliyor.değilse bile en azından benzerlerini yaşıyanlar var.1ay o dikiş kalmaz diyırsunuz adamın aklı başında değil ki.dikişim var deyip kendini korumaz ki.gerçi bende apandist ameliyatı olmadım ama kalçamın üstünden kıl dönmesi ameliyatı oldum.ameliyatlı olduğum zamanda değil ama başka birçok zamanda yaşadıklarımdan ötürü dengemi kaybettim.daha işte birkaç saat önce kolumun birazı yanmış ve ister inanın ister inanmayın acısını hissetmedim bile

çok sinirlendim ne yazacağımı bilmiyorum bu nasıl bir olay anlayamadım,kızkardeşinin eşi duysa aile faciası olur heralde kim karısının dövülmesine göz yumar?herşeyi geçtim annen ve baban nasıl müdahale etmez?eşinizde çok sabırlıymış olaylar dahada büyüyebilirdi kızkardeşiniz sizde kalsın bence ve ikinizde çok uzun bir süre ailenizle görüşmeyin aileniz hatasını belki anlar o zaman olacak şey değil bu.

canım sana ayrıca çok üzüldüm allahım yar ve yardımcınız olsun...

Bence anneniz herseyin farkinda yani sorunun kimde oldugunun. Kardesinin bence psikolojik tedavi görmesi lazim sanirim cok sinirli. Annenizde bunu biliyor ve kendine yediremedigi icinde onu koruyor. Ama oglunu koruyarak ona iyilik deil kötülük yapiyor cünkü simdi böyle oglunu korursa ilerdede oglu böyle birsy yaptiginda hersey dahada zora düser..

Olayın üzerinden nerdeyse 1 yıl geçmiş am yorum yapmadan geçmek istemedim.

Yuh ya yuh gerçekten ! hepsini geçtimde anneniz şaka gibi !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…