hatalıyım kabülümdür

çoçugum londrada dil eğitimindeydi evde yalnızdımmm iş ve ev arası mekikteytim aksi şekilde olsa boşanalı yıllar oldu ve her anne gibi hayatımın ben merkezinde kızım var

aynısını bi erkek yapsa topa tutarız burda. yazık olmuş çocuğa. madem aşık değlsin sana ulaşmasını engelle. bi şekilde unutur.

bir dahamı tövbeeeeeeee ama boşveremiyorum çünki vicdanen kötüyüm o çoçuk acısından rabbim beni affetsinnn ben kadınların cidden yüzkarasıyım tşk ederim desteginiz için

Dopingin fazla kaçmış senin bak şimdi de nasıl tutuşsun eğer birazcık ahlakın vicdanın varsa kocanın ve o adamın karşısına çık herşeyi anlat belki huzur bulursun. Bunları oralara gidip yalanlar atmadan önce düşünseydiniz bir zahmet.

Not: Aldatmanın her türlüsü aldatmaktır. Yatmadığın için daha az aldatmış sayılmazsınız.

Ama çok ayıp, bu kadar süre takıldıysanız ve adam size gönülden bağlandıysa en azından bir açıklamayı hakkediyor.

Konuşamıyorsan mesajla yaz bari, böyle sessiz çekip gitmekden daha kırıcı olamaz.

En az 10 yaş küçük gösteriyorsanız da maşallah size.

aynısını bi erkek yapsa topa tutarız burda. yazık olmuş çocuğa. madem aşık değlsin sana ulaşmasını engelle. bi şekilde unutur.
ben buraya niyaz yazdım biliyormusunuz topa tutun diyeeeeeeeeeee hemde öyle böyle degil daha çok kendimden nefret edeyim diye

çoçugum londrada dil eğitimindeydi evde yalnızdımmm iş ve ev arası mekikteytim aksi şekilde olsa boşanalı yıllar oldu ve her anne gibi hayatımın ben merkezinde kızım var
2 yıl önce tam bu zamanlar evliymişsiniz ama.. neyse boşandıysan hayat senin istediğinle görüşürsün gezersin ama karşındaki adamı kandırmak hiç doğru değil. Gerçekleri söylemeye yüzüm yok diyorsan Engelle her yerden bence konuşma bir daha

cevap yazdım ama çoçukta kabul görmedi cvpsız bırakmadım çok üzügünüm çok yıkıgım vicdanen çok çok kötüyüm

Kusura bakmayın boşanmış olduğunuzu yeni okudum.
bir dahamı tövbeeeeeeee ama boşveremiyorum çünki vicdanen kötüyüm o çoçuk acısından rabbim beni affetsinnn ben kadınların cidden yüzkarasıyım tşk ederim desteginiz için

cevap yazdım ama çoçukta kabul görmedi cvpsız bırakmadım çok üzügünüm çok yıkıgım vicdanen çok çok kötüyüm

Gerçekleri olduğu gibi anlattınız ama hala ilişkinize devam etmek mi istiyor, yoksa size inanmadı mı?

emin ol benim başıma gelmeseydi aynı yorumu karşı taraf için yazardım insan boşlukta olunca yannış yapmaya daha cok meyilli oluyo malesefff

Yannış değil yanlış. Yahu ben türkçeyi 12 yaşımdan sonra öğrendim! Düzgün yazın şu kelimeleri.
Konuna gelince abartacak ne var anlamadım olmuş bitmiş. Karşı taraf için vicdan azabı çekiyorsan evlenip boşandığını bitane de kızın olduğunu söyle. Ne var bunda olabilir.

ben buraya niyaz yazdım biliyormusunuz topa tutun diyeeeeeeeeeee hemde öyle böyle degil daha çok kendimden nefret edeyim diye

Yahu sen de... Ne var kendinden nefret edecek... Olabilir yapmissin bir hata bir daha yapmassin. Burada neler okuyoruz. Evli degilsin bisey degilsin. Evlenme vaadinde bulunmamissin. Sadece goruyorum ki senin ruhunda yok fazla vicdanlisin. Sana göre degil böyle isler. Ayrica sanal ortamdan biriyle tanisan biri kandirilmayi göze almali belki onun da sana anlatmadigi seyler yalanlar var.

Medeni halin "BOSANMIS"bile olsa,ozgur bir kadinsin elbet gorusur flort edersin..ama bir insani kandirmak ona yalan soylemek yada gercekleri gizlemek bir insana yakismaz..bir kadina ise asla..durust olun ya..durust..cokmu zor?

Neden sadece o çocuğa vicdan yaptınız eşiniz insan degilmi hepsinden önce ilk onun için vicdan yapın bir zahmet. O çocuk değil başka biri de olurdu farketmiyor anlıyor musunuz.
eşim insandı ve resmiyette evliydik göya ama çapkındı boşanma sebebimde bduur neden yaptıgııma gelince yalanla başladımmm yalanla bana yakışmıyacak olan bişeydi ergenlikte yapmadım 38 yaşında yaptım ve sevdi çoçuk bu ona reva degildi gercegi söylemeye gücüm ve cesaretimde yok hatalıyım coooook hemde buraya yazacak kadar cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…