• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hatalıyım kabülümdür

Niye bu kadar savunmaya geçtiniz, dul=eşi vefat etmiş yada eşinden ayrılmış erkek yada bayan demek (burda hakaret yok zira) . Ayrıca ben kimseye bişey demedim o gelip sataştı bana,
ay bi de korkak bi de kiviran bi tip bu

cidden şunun yüzünden ceza almak kötü olacak çünkü yazdığının bile arkasında duramiyor zavalli

Kimse benim hassas noktama vurmadı haaaa :KK48::KK48: ben burdakilere karşı boşu boşuna tırnaklarımı çıkarmadım yani :KK67::KK48: burda aklına gelebilecek en vicdansız eleştirilere maruz kaldım ben( sen bile, bak bakalim bana neler yazmışsın) . Ama varya hayatın gerçek yüzünü gösterdiler bana; biri benim canımı mı acıtmak istiyor, ben daha fazla acıtıyorum :KK71: . Şimdi masum rollerine girme sende , benim ailem de bu aralar bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadı bende burda paylaştım (Gerçek yüzünüzün ne olduğunu bilmeyerek) sen dahil neler yazıldı bana, o yüzden masumu oynama masum değilsin çünkü :stop:

Ay tam bir kompleks yumağısın elanur. Şurada gelen iki üç yorumu bile, can acıtmak düzleminde değerlendirip hırs yapmışsın. Allah hepimizi gerçek hayatta seninle yüzyüze bakmak zorunda kalmaktan korusun.

Ay tam bir kompleks yumağısın elanur. Şurada gelen iki üç yorumu bile, can acıtmak düzleminde değerlendirip hırs yapmışsın. Allah hepimizi gerçek hayatta seninle yüzyüze bakmak zorunda kalmaktan korusun.
İki üç mesaj, yok yok mesajcık :KK48::KK48: . Hastanedeyim şu anda yakında kurtulursunuz benden merak etmeyın Hoppa

Korkak falan değilim söylediğim lafın arkasındayım ben

biri sana "sen evde kalmıştın dimi :confused:" yazıp
sonra da evde kalmış hakaret değil ki, evlenmemiş insanlara evde kalmış denir filan fıstık gevelese, bu insanın iyi niyetli bir ponçik olduğunu, söylediği lafın arkasında olduğunu düşünür müsün :KK59:

biri sana "sen evde kalmıştın dimi :confused:" yazıp
sonra da evde kalmış hakaret değil ki, evlenmemiş insanlara evde kalmış denir filan fıstık gevelese, bu insanın iyi niyetli bir ponçik olduğunu, söylediği lafın arkasında olduğunu düşünür müsün :KK59:
Lutfen ama mendil duasi okuyor belki evlenir. :KK53:
Dalga gecmedim temennide bulundum:dua:

Evli değilsen anlat durumu. Dönerse senindr ( ki gerçekten seviyorsa vazgeçmez)
Konuyu anlamadım aşık değilsin kurtulmaya mı çalışıyorsun. Ben böyle başımdan atmak istediğim kişilere babamın zoruyla nişanlanıyorum deyip heryerden engellerdim. Numaranızı değiştirin.
Hatanızın farkındasınız önce kurtulunda acısını düşünmeyin bnce.

insanız şeşeriz beşeriz 38 yaşında eşinden yıllar önce ayrılmış kendini kızına ve eşine adamış sosyal mecralarda işi olmayan bir kadındım ta ki trafikten gerilince twitter acana kadar ilk sosyal mecramdı gelzaman git zaman twet attıkca bu mecrayı sevmeye başladım 28 yaşında bi genç mühendis yazmaya başladı antepten ilk haftalarda baz almadım ha konuştuk havadan sudan konuştukca muhabbetimiz arttı ve 3 ay sonra ben antebe gittim yalnız bi yalan vardı ben ona yaşımı söylememiştim medeni halimide acıkcası gitme sebebim ise boşluktaydım ciddi bi boşluktaydım aşık olurum v.s diye gitmedim sadece o an için bi küçük yaz macerası genclik dopingi verir diye gittim ve buluştuk gece hayal kahvesi eglence hop o evine gitti ben otelime ve sonralarda da buluştuk 3 kere antebe gidiyordum aralarda 1 günlüğüne olay ailesine bahsedince ciddi boyuta gecti diyemedim ben 38 yaşındayım diyemedim medeni halimi ben düşünmeden bi hata yaptım anlık bi yaz macerasıydı düşünemedim olayın ailesine aksettirip ciddi boyuta gececegini bilemedim bir bahane attım sacma bi bahane gercegi diyemedim bitmesi için çoçuk hergün arıyor her aradıgında vicdanen kendimi rahatsız hissedip daha da kendimden nefret ediyorum cesaret edemedim hatalımıyımmmmmmmm sonuna kadar aşıkmıyım hayır vicdanen rahatsızım ve evet ilgisine alışmıştım boşluktayım allah aşkına çok eleştirin beni eleştirin ki daha cok kendimden nefret edeyim 38 yaşın hakkını veremedim hayatında çapkın bi kadın olmayan ben sapıttımmmmmmmm hergün daha cok dibe batarak sapıttım
Neden hatalı olduğunu anlamadım. Evli değilsin, nişanlı ya da sözlü değilsin. Sevgilin de yok. Kimseyi aldatmış değilsin. Çocuğu evlenme vaadiyle de kandırmamışsın ki lafın gelişi çocuk yazdım. Aranızda yaş farkı olsa da koca adamdan bahsediyoruz. Yaşını sordu da küçük mu söyledin? Geçmişini sordu da sakladın mi. En fazla orada hatalısin yoksa gerisi senin bileceğin iş.

İki üç mesaj, yok yok mesajcık :KK48::KK48: . Hastanedeyim şu anda yakında kurtulursunuz benden merak etmeyın Hoppa

Kız isterse onyüzbin mesaj olsun ne farkeder. Mesaj altı üstü, bu kadar hırs yapacak birşey yok. Ben zamanında küfür bile yedim burada. Sorsan kimin yazdığını hatırlamam. Geçmiş buarada, dikkat et kendine :KK68:

Hanimefendi burda daha cümlenin ilk başinda esinden bosandigini yazmis. Direkt yargilamalar başlamis. Yok hayat arkadasina anlat sorununu, yok aldattin da bilmem ne. Burda bazilarinin zeka seviyesinden gercekten supheleniyorum. Ya da insanlar sirf egolarini tatmin etmek icin konu sahibini yerden yere vurmaya calistiklarini dusunuyorum.konu sahibi yalan soylemissiniz biraz affedilmesi zor.. ama bence kendinizden sogutmaya calismak yerine yaşinizi soyleyin. Daha onceden evlilik yapip bosandiginizi da.

Kız isterse onyüzbin mesaj olsun ne farkeder. Mesaj altı üstü, bu kadar hırs yapacak birşey yok. Ben zamanında küfür bile yedim burada. Sorsan kimin yazdığını hatırlamam. Geçmiş buarada, dikkat et kendine :KK68:
Tamam benimki de bi mesaj niye takılıyorlar ki, mesaj canım takılacak bi durum yok ;)

Bu mesajı da buraya bırakıyorum.. Tehdit mi denir, ne soylenir, kk'ya bırakıyorum gercekten.. Mune Mune

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-02-22-31-42.webp
    Screenshot_2017-11-02-22-31-42.webp
    18 KB · Görüntüleme: 280
Hanımlar umarım bu topik için yeterince kötü içerik yapılmıştır, yazışmalar özele bile taşındığına göre bu konu epeyce karışmış demek ki.
Kim ki site kurallarına uymamış hakaret, küfür etmişse, polemiğe girmişse, aşağılamış üslubunu bozmuşsa uyarısını alır, ilgilenmem gereken bir sürü konu olduğundan konuyu okumaya imkanım yok, bu sebeple rica ediyorum gözüm kulağım olun ve kötü yorumları kötü içerik yapın, sonra birileri uyarı alıyor diğerleri almıyor kayıran konumuna düşürülüyorum, kel alaka ama deniyor işte.

Evet hanımlar pamuk eller butona lütfen.

Yaralarini kanatirim senin diyor bi de, ne diyecek kimbilir konularımı didik didik edip : ) O lafinin ustune kotu bi temennide bile bulunmamisken üstelik.. Cidden hayretler icindeyim..

herkesi kendisi gibi sandığındandır o tehdit.. ben ilahi adaletin terazisini seviyorum lavanta.. bak kendisine şimdiden gelin olarak dönmüş bile..

Back
X