en başından sonuna kadar katılıyorum sana...ama laf duyarsam bende sayarım demekle olmuyor..bugün kolidorda yine yüksek sesle saydırdılar...öğrenciler veliler var...nasıl cevap vereyim sen söyle..daha da mı rezil kepaze olayım..3-5 kişi duyarken cevap verirsem herkes duyar..bunlar olsun istemiyorum...3 ay 3 yıl olcak...inan artık onları kaybettiğime üzülmüyorum..keşke daha önce bittiğinde devam etmeseydimmm...en azından böyle öğrencilere rezil etmeye kalkışmazlardı..
arkadaşım onlar konuşmaya çekinmiyorlarda sen niye çekiniyorsun. senin korktuğunu anlarlarsa daha çok üstüne gelecekler emin ol. sen onların üstüne git. demişsem dedim. siz hep dedikodu yapıyoprsunuz de. üste çık arkadaşım niye eziliyorsun ezdiriyorsun kendini.
kuzum siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz,söyleyin bana veliyim rahatsızım diye şikayet edeyim
valla ben de dicektim ki siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz, söyleyin de çocuğumuzu oraya göndermeyelim.
gerçekten ben anlam veremiyorum.. sanırım bende problem var..
yazdıklarınızın tümünü okumasam liseli bir grup varmış ve arkadaşlarını dışlamışlar o da burada derdini anlatıyo dicem..
ya lütfen artık mahvoldum bittim kendimi derse veremiyorum vs demeyin
siz öğretmensiniz öyle bir şansınız yok işiniz için para alıyorsunuz bir de hele ki böyle bir konu için
kocaları aldatanlar bile bu şekilde yazmıyo
bu nası bi eğitim sistemi yetiştirdiğimiz öğretmenler ne halde, bunlara çocuk mu emanet edilir yazık gerçekten
en masum kalan sizin yaptığınız dedikodu bu olayda....
Beni yanlis anlamayin ama cok celiskilisiniz psikolojiniz bozulmus sizin.daha dune kadar okuludrgistirmek icin cirpiniyordunuz simdi umarim degismez diyosunuz.cocuk gibi laf atmalar,kusmeler,alayci bakislar...hic bir ogretmene yakisiyormu?sizki ilgun davranislariyla hareketleriyle sozleriyle ornek alinmasi gereken insanlarsiniz.gercekten egitim sistemimiz ogretmen ve ogrenci kalitemiz ortada..ben davranislarinizi kinamiyorum herkesin basina boyle bisey gelebilir ama yaklasiminiz cok sasirtici.olay anlattiginiz gibiyse yapilmasi gereken sey;hakkinda konustugunuz kisilerle yuzlesmek ve ozur dilemek,kotu niyetle soylememistim cok uzgunum dersiniz olay kapanir.egerki konustugunuz seyler yuzkizartici niyelikte degilse tabi.kacmanin bunu aileye yansitmanin ne manasi var?kucucuk cocugunuz var.iste su dilimiz varya bir tutabilsek ah bir tutabilsek....bi giybet cok fena bisey.tum sevaplari goturuyor.
Sirri saklarsan sir SENİN esirindir eger sirri paylasirsan sen sirrin ESiRİSİNDİR
Bence yaptiklarinin bedelini oduyorsun suan gunah cikartamiyorsun. Bu nasil bir dostluk onun bunun dedikodusunu yap ipligini pazara cikartiyorsun. Bak gun oldu devran dondu senin yaptiklarini onlar sana yapiyor. Kendine dusman kazandirmissin. Zaten sizinki dostluk degil dedikodu kardesligiymis bence ki arkadasin paylastiklarinizi obur grup dedigin kisilere anlatmis.
Sen nasil sirlarini verdinki seni tehdit ediyorlar ne acigin varki korkuyorsun surekli. Ders almalisin bu olaylardan. 1- ozel sirlarini kendine sakla 2- insanlari cekistirme 3- sana veilen sirri sakla
Eger gucun yoksa savasmaya. Toparlayamiyacaksan git psikologtan rapor al. Onlar uzun sure rapor yazabilir biliyorsun. Toparlan. Kendinede kiz bence nasil bu hale getirdim seni diye. Sen kendi degerini dusurtmussun.
Yok savasicam diyorsan once tovbe et. Sonra ozur dile yaptigin hatalar varsa yaptim de. Alnin acik gez.
valla ben de dicektim ki siz nerde öğretmenlik yapıyorsunuz, söyleyin de çocuğumuzu oraya göndermeyelim.
gerçekten ben anlam veremiyorum.. sanırım bende problem var..
yazdıklarınızın tümünü okumasam liseli bir grup varmış ve arkadaşlarını dışlamışlar o da burada derdini anlatıyo dicem..
ya lütfen artık mahvoldum bittim kendimi derse veremiyorum vs demeyin
siz öğretmensiniz öyle bir şansınız yok işiniz için para alıyorsunuz bir de hele ki böyle bir konu için
kocaları aldatanlar bile bu şekilde yazmıyo
Dilerim senin gibi isyerinde dedikodu yapan, gruplasmalar yaratan herkes senin gibi surunur, pisman olur .
Tovbe kapisina varmak icin, temiz bir hayat icin bazi bedeller odemek gerekir arkadasim. Bence Allah seni seviyorki sana sebep yaratip bu cirkef dunyadan kopmana vesile olmus. Dahada batabilir ve hic cikamayabilirdin. Allaha sigin hatalarindan ders al.
Neguzel temiz bir hayat seni bekliyor. Seni seven sevgi icinde calisabilecegin ortamlarin olur umarim
kesinlikle haklısın...tövbe ettim ki inanamazsınnn..bu benim cezammm....yine de allahın sevgili kuluyum ki 3 ayım var...ya daha çok olsaydııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?