Hatam gerçekten bu kadar büyük mü?

Şöyle ki sürekli ailesi cevresi birileriyle tanıştıyor hani evlensin diye ama bana bir gün olsun da şöyle oldu ben istemedim veya şöyle biriyle tanıştım demedi.Bende ailemden duyuyordum.
İşin ciddileştiği dönemde de yine kendi yaşadığı şehirdeydi yakınız ama görüştüğümüzde telefonda bile arayıp konutuğmuz cok sık bir görüşmemiz yok ben bir daha ki gelişinde anlatırım diye düşündüm ama olay ailede bomba etkisinde yayıldı.
Sonra sebebinide açıkladım anlattımda hani ilk döndüğümde ünide hiç bir şey net değildi ciddileşince aileme söyledim böyle duymasını istemediğimi gelince konuşuruz diye düşündüğümü ancak kontrolümün dışında geliştiğini söyledim.
Ki sevgilim daha önce yaşadığım şehre bile hiç gelememişti hani gelmiş olsa seni tabi ki tanıştırmak için arardım da dedim sonra geldi geldiğinde de aradım pazar günü denetimim var dedi şaka gibi..

benim kuzenimde böyleydi. benim sevgilim oldugunda kısa zamnda evlilik kararı aldık bunun kardesinede önceden söyledim ona tagmen bana tavır yaptılar. ama eskiye dayalı kıskanclık vardı . bence artık bırak takma . ben de ugrastım baktım olmuyo . bıraktım

İlk olarak aklıma kıskanması geldi. Hiçbir şey anlatmamış belki kıskandığını kendine bile itiraf edememiştir.

Aranızdaki samimiyete güvenip anlatmanı beklemiş ama anlatmak zorunda değilsin senin ilişkin senin kararın istediğine anlatırsın.Tepkisi çok abartılı olmuş o kadar adım atmana rağmen çok uzak soğuk davranmış.Bana da biraz kıskançlık var gibi geldi.Bence sende artık bir şey yapma konuşursa konuşursun konuşmazsa kendisi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…