- 10 Şubat 2024
- 287
- 348
- 23
- 35
- Konu Sahibi kalemtiras
-
Ya çok şey yaşanmış evlilikte müthiş yalan var. Karşı taraf bı tuhaf çözemedim. Yani telefon konuşmalarında bazen çok iyi bazen kavga küfür. İşte bende bu moddayim bir kere benim hayatımda biri var dedi karşı taraf inanmadı. Ama gerçekten hayatında biri olduğunu öğrenirse kıymete binebilir.Peki karşı taraf kabullenmiş gibi görünüyor mu? Adamın hayatına siz girince kıymete binme olmasın. İlişkinizin dinamağini bilemem elbette ama çocuklu eşin artısından çok eksisi olur
Birbirimize iyi geliyoruz ama diğer tarafla iletişim kurana kadar... Sonra mutlaka bir sorun oluyor. Mutlu olalım diye biseyler yapıyorum bir mesaj ya da telefon suratı asılıyor. Çocuklarla konuşurken çok mutlu kadın damarına basacak bişey buluyor.Neden siz hic evlenmemisken evlenmis bosanmis cocuklu biriyle surdurme konusunda israrcisiniz?
Adam "barisirsak da" diye bir cumle kurabiliyor
Yani kadin dese gel tekrar deneyelim, dusunecek gibi
Ben sizi sevdigine hic emin olamadim nedense
Guzel bir yere geziye gitseniz cocuklar da burayi gorse diye ic cekecek modunuz dusecek edecek
Niye bunu cekiyorsunuz?
Boşanma sebeplerini evrakları gördünüz mü uyaptan? Allah bilir eski eşi neden saldırıya geçti? Adam size olayı çok farklı anlatır muhtemelen.Eski eşi saldırıya geçti yalnız:) yani buna sevgilisi olmadan önce şahit oldum.
Fazla kapılmadan ayrıl, aşk değildir o 2 ayda ne aşkı, boşluktandır. Sen bekarsın çocuksuz o iki çocuklu hiç gerek yok.Merhabalar
Bu konuyu açıp acmamayi çok düşündüm. Duyacaklarimdan korkuyorum ama zamanda çok değerli o sebeple bir akıla ihtiyacım var.
Hayatımda iki aydır birisi var. Gülmeye çok hasret kaldığım bir dönem tanıştık. İlk başta çok takmadım takılır geçerim dedim. Sonra aşık oldum. Ben evlendim bosandim çocuğum yok. O da evlenip boşanmış iki çocuğu var. Eski eşiyle sağlıklı bir iliskileri yok. Evlilik müthiş aile sorunlari ve saygisizlik döngüsüne girmiş. Ama tam olarak nasıl bir ilişkileri var onu da çözemiyorum. Çocuklar küçük zaten 5 yıllık bir evlilikte iki çocuk yaşlarını az çok tahmin edersiniz. Velayet annelerinde baba arada gidip görüyor orda dışarı çıkarıyor eve alip gelmiyor çünkü gece kalkıp anne diye tutturacaklarini biliyor. Bu arada benden az az kendi ailesine bahsediyor yani arkadaşım diye bahsetti ama babası anladı zaten durumu. Neyse gelelim benim kafamdaki soruna mesela kadın bir yere gidecek soruyor kalacak misin gibisinden geçen sadece bunu söyledim dedim neden hesap soruyorsun hesap sormadım kalacak mı çocuklar kimde kalacak o kısmı merak ettim diyor. Sorguluyorum sürekli barışma ihtimalleri var mı gibisinden çünkü tuhaf gelebilir ama kendimi bazen metres gibi hissediyorum yani çocuklarıyla aralarinin açılması vs en son isteyeceğim sey yarın oburgun ikimizin arasında kalsa ben zaten hayatlarından çıkar giderim. Bir kere döndü dedi ki barisirsakta iki gün sonra aynı olacak kaldı ki bu saatten sonra ben o kadına dokunamam üzerine gitmedim. Ama dün mesela durdu çocuklar için üzülüyorum anneleri babaları ayrı büyüyorlar moduna giriyor. Anlıyorum üzülüyorum. Bana gelince beni seviyor yani hissediyorum bunu. Bir yanımda yalnızdı bosluktaydi o döneme denk geldin diyor. Dertlesecek kimsem yoktu yazmak istedim. Yani bu durumda olanlar ne olmalı nasıl olmalı nasıl davranmalıyım. Hiç bilmiyorum.
Sorumluluk tek başıma almam bunu söyledim bende. Evlilik gibi bir durum yok şu an bende düşünmüyorum. Bakın mesele çocuklar değil aslında burda mesele gereksiz yoğun ve sağlıksız iletişim.Ha bu arada ben de boşanmış çocuklu bir adamla evlilik yaptım,üstelik çocuğu sadece bir kez evime gelmiştir öyle söyleyim.Çünkü ben o konuda baştan uyardım.Kimsenin çocuğunun sorumlululğunu alıp başıma bela alamam.O iki çocuk senin evinde kaldığında başlarına bir şey gelse muhattap sensin biliyorsun değil mi ?
Eve girmeni istemiyorum çocukları kapıdan bırak git dedi o sebeple. Boşanma kağıtlarını gösterdi ama okumadım. Anlaşmalı boşanma ne yazılabilir:) neyi okuyayım.Boşanma sebeplerini evrakları gördünüz mü uyaptan? Allah bilir eski eşi neden saldırıya geçti? Adam size olayı çok farklı anlatır muhtemelen.
Bu arada bende evlendim bosandimNeden siz hic evlenmemisken evlenmis bosanmis cocuklu biriyle surdurme konusunda israrcisiniz?
Adam "barisirsak da" diye bir cumle kurabiliyor
Yani kadin dese gel tekrar deneyelim, dusunecek gibi
Ben sizi sevdigine hic emin olamadim nedense
Guzel bir yere geziye gitseniz cocuklar da burayi gorse diye ic cekecek modunuz dusecek edecek
Niye bunu cekiyorsunuz?
İki cümlede farklı odak noktaları var . Kalacak misin sorusunda odak kadın . Ama çocuklar nerde kalacak sorusunda odak çocuklar . Bilemedim ben biraz işkilli kuşkucu öküz altında buzağı arayabilen bir tipim . Yine de siz dikkat edin.Evet ben orda tepki koydum sonra aradı hesap sormak için sormadım çocukları düşündüğümden vs dedi dedim bu showa gerek var mıydı?
Ben olsam çoktan okumuştum. Bence bu aşk değil de duygusal boşluktan ve yalnızlık hissinden gelen bir durum diye düşünüyorum. Kendinizi kaptırmadan uzaklaşın. Eski eşiyle ilgili " barışırsak" demiş yani hâlâ aklı onda ve barışma ihtimalini düşünüyor gibi.Eve girmeni istemiyorum çocukları kapıdan bırak git dedi o sebeple. Boşanma kağıtlarını gösterdi ama okumadım. Anlaşmalı boşanma ne yazılabilir:) neyi okuyayım.
Eve girmeni istemiyorum çocukları kapıdan bırak git dedi o sebeple. Boşanma kağıtlarını gösterdi ama okumadım. Anlaşmalı boşanma ne yazılabilir:) neyi okuyayım.
2 ayda zaten evlilik olmaz ama okuduğuma göre ciddi ilişkidesiniz.Sorumluluk tek başıma almam bunu söyledim bende. Evlilik gibi bir durum yok şu an bende düşünmüyorum. Bakın mesele çocuklar değil aslında burda mesele gereksiz yoğun ve sağlıksız iletişim.
Tüm yaşanma ihtimali olan zorluklara ve problemlere karşı kendinizde mücadele edecek gücü buluyorsanız. Sevginizin aranızdaki bağın buna deyeceğine inanıyorsanız ilişkinizin arkasında durun. Ama evlilik için emin olmadan karar vermeyin. Sizi gerçekten hak ettiğine inandırsın.Ya çok şey yaşanmış evlilikte müthiş yalan var. Karşı taraf bı tuhaf çözemedim. Yani telefon konuşmalarında bazen çok iyi bazen kavga küfür. İşte bende bu moddayim bir kere benim hayatımda biri var dedi karşı taraf inanmadı. Ama gerçekten hayatında biri olduğunu öğrenirse kıymete binebilir.
İşte bende bu moddayim bir kere benim hayatımda biri var dedi karşı taraf inanmadı.
Ben çok sorguladım ciddi sorguladım belki 20 kere gundeme getirmisjmdir bu konuyu onu sinirle söyledi ama söyledi inkar edemem sonra o gece uyurken ben seni çok seviyorum şu an çok güzel bir ilişkim var neden sorunlu bir evliligi ozleyeuim falan moduna giriyorBen olsam çoktan okumuştum. Bence bu aşk değil de duygusal boşluktan ve yalnızlık hissinden gelen bir durum diye düşünüyorum. Kendinizi kaptırmadan uzaklaşın. Eski eşiyle ilgili " barışırsak" demiş yani hâlâ aklı onda ve barışma ihtimalini düşünüyor gibi.
Bana eskiyle olanı bitirememiş gibi geldi, zihninde noktayı koymamış. Ben olsam yoluma bakardım, zira yarım kalanlar asla tamamlanmaz. Ne o kişiyle ne de bir başkasıyla.Merhabalar
Bu konuyu açıp acmamayi çok düşündüm. Duyacaklarimdan korkuyorum ama zamanda çok değerli o sebeple bir akıla ihtiyacım var.
Hayatımda iki aydır birisi var. Gülmeye çok hasret kaldığım bir dönem tanıştık. İlk başta çok takmadım takılır geçerim dedim. Sonra aşık oldum. Ben evlendim bosandim çocuğum yok. O da evlenip boşanmış iki çocuğu var. Eski eşiyle sağlıklı bir iliskileri yok. Evlilik müthiş aile sorunlari ve saygisizlik döngüsüne girmiş. Ama tam olarak nasıl bir ilişkileri var onu da çözemiyorum. Çocuklar küçük zaten 5 yıllık bir evlilikte iki çocuk yaşlarını az çok tahmin edersiniz. Velayet annelerinde baba arada gidip görüyor orda dışarı çıkarıyor eve alip gelmiyor çünkü gece kalkıp anne diye tutturacaklarini biliyor. Bu arada benden az az kendi ailesine bahsediyor yani arkadaşım diye bahsetti ama babası anladı zaten durumu. Neyse gelelim benim kafamdaki soruna mesela kadın bir yere gidecek soruyor kalacak misin gibisinden geçen sadece bunu söyledim dedim neden hesap soruyorsun hesap sormadım kalacak mı çocuklar kimde kalacak o kısmı merak ettim diyor. Sorguluyorum sürekli barışma ihtimalleri var mı gibisinden çünkü tuhaf gelebilir ama kendimi bazen metres gibi hissediyorum yani çocuklarıyla aralarinin açılması vs en son isteyeceğim sey yarın oburgun ikimizin arasında kalsa ben zaten hayatlarından çıkar giderim. Bir kere döndü dedi ki barisirsakta iki gün sonra aynı olacak kaldı ki bu saatten sonra ben o kadına dokunamam üzerine gitmedim. Ama dün mesela durdu çocuklar için üzülüyorum anneleri babaları ayrı büyüyorlar moduna giriyor. Anlıyorum üzülüyorum. Bana gelince beni seviyor yani hissediyorum bunu. Bir yanımda yalnızdı bosluktaydi o döneme denk geldin diyor. Dertlesecek kimsem yoktu yazmak istedim. Yani bu durumda olanlar ne olmalı nasıl olmalı nasıl davranmalıyım. Hiç bilmiyorum.
Etmiyorum. Tuhaf gelebilir ama telefon kurcalama, masa üzerine konulan evrakları okuma vs huylarimda yok:)Nasıl merak etmezsin ya hu.
ben o kadına dokunamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?