Hatayı nerde yapıyorum?

Peki karşı taraf kabullenmiş gibi görünüyor mu? Adamın hayatına siz girince kıymete binme olmasın. İlişkinizin dinamağini bilemem elbette ama çocuklu eşin artısından çok eksisi olur
Ya çok şey yaşanmış evlilikte müthiş yalan var. Karşı taraf bı tuhaf çözemedim. Yani telefon konuşmalarında bazen çok iyi bazen kavga küfür. İşte bende bu moddayim bir kere benim hayatımda biri var dedi karşı taraf inanmadı. Ama gerçekten hayatında biri olduğunu öğrenirse kıymete binebilir.

Ha bu arada ben de boşanmış çocuklu bir adamla evlilik yaptım,üstelik çocuğu sadece bir kez evime gelmiştir öyle söyleyim.Çünkü ben o konuda baştan uyardım.Kimsenin çocuğunun sorumlululğunu alıp başıma bela alamam.O iki çocuk senin evinde kaldığında başlarına bir şey gelse muhattap sensin biliyorsun değil mi ?

Birbirimize iyi geliyoruz ama diğer tarafla iletişim kurana kadar... Sonra mutlaka bir sorun oluyor. Mutlu olalım diye biseyler yapıyorum bir mesaj ya da telefon suratı asılıyor. Çocuklarla konuşurken çok mutlu kadın damarına basacak bişey buluyor.

Geliyorum neden çekiyorum kısmına birlikte çok güzel goygoy yapıyoruz espri dilimiz aynı birimiz bir şiire başlayınca diğeri devamını getirebiliyor. Beni sevmediğini düşünmüyorum çünkü ilişki sadece cinsellik üzerine kurulu değil. Bişey yaparken bana soruyor yanımda çocuklarını ararken bile (büyük olanı tabletten arıyor) bunu da istemiyorum aslında. Sadece bu hep böyle mi olacak kestirmeye çalışıyorum.

Fazla kapılmadan ayrıl, aşk değildir o 2 ayda ne aşkı, boşluktandır. Sen bekarsın çocuksuz o iki çocuklu hiç gerek yok.

Sorumluluk tek başıma almam bunu söyledim bende. Evlilik gibi bir durum yok şu an bende düşünmüyorum. Bakın mesele çocuklar değil aslında burda mesele gereksiz yoğun ve sağlıksız iletişim.

Boşanma sebeplerini evrakları gördünüz mü uyaptan? Allah bilir eski eşi neden saldırıya geçti? Adam size olayı çok farklı anlatır muhtemelen.
Eve girmeni istemiyorum çocukları kapıdan bırak git dedi o sebeple. Boşanma kağıtlarını gösterdi ama okumadım. Anlaşmalı boşanma ne yazılabilir:) neyi okuyayım.

Bu arada bende evlendim bosandim

Evet ben orda tepki koydum sonra aradı hesap sormak için sormadım çocukları düşündüğümden vs dedi dedim bu showa gerek var mıydı?
İki cümlede farklı odak noktaları var . Kalacak misin sorusunda odak kadın . Ama çocuklar nerde kalacak sorusunda odak çocuklar . Bilemedim ben biraz işkilli kuşkucu öküz altında buzağı arayabilen bir tipim . Yine de siz dikkat edin.

Eve girmeni istemiyorum çocukları kapıdan bırak git dedi o sebeple. Boşanma kağıtlarını gösterdi ama okumadım. Anlaşmalı boşanma ne yazılabilir:) neyi okuyayım.
Ben olsam çoktan okumuştum. Bence bu aşk değil de duygusal boşluktan ve yalnızlık hissinden gelen bir durum diye düşünüyorum. Kendinizi kaptırmadan uzaklaşın. Eski eşiyle ilgili " barışırsak" demiş yani hâlâ aklı onda ve barışma ihtimalini düşünüyor gibi.

Sorumluluk tek başıma almam bunu söyledim bende. Evlilik gibi bir durum yok şu an bende düşünmüyorum. Bakın mesele çocuklar değil aslında burda mesele gereksiz yoğun ve sağlıksız iletişim.
2 ayda zaten evlilik olmaz ama okuduğuma göre ciddi ilişkidesiniz.
Sen tek başıma sorumluluk almam desende çoğu sorumluluk veya yük sen de olacak.
Ayrıca adamın eski eşine kalacak mısınız diye sorması kıskanmasını gösterir.Kadında adamın hayatında birinin olmadığına inanmıyorsa biraz deştiğinizde kopmamış bir bağ gibi geldi bana,yarabandı olmayın yani. Yarabandı olmsanız bile yine oluru yok çünkü eski eşi sizi evliliğinizde rahat bırakmayacak. İki çocuk zaten en büyük sorun.

Son düzenleme:
Tüm yaşanma ihtimali olan zorluklara ve problemlere karşı kendinizde mücadele edecek gücü buluyorsanız. Sevginizin aranızdaki bağın buna deyeceğine inanıyorsanız ilişkinizin arkasında durun. Ama evlilik için emin olmadan karar vermeyin. Sizi gerçekten hak ettiğine inandırsın.

Ben çok sorguladım ciddi sorguladım belki 20 kere gundeme getirmisjmdir bu konuyu onu sinirle söyledi ama söyledi inkar edemem sonra o gece uyurken ben seni çok seviyorum şu an çok güzel bir ilişkim var neden sorunlu bir evliligi ozleyeuim falan moduna giriyor

Bana eskiyle olanı bitirememiş gibi geldi, zihninde noktayı koymamış. Ben olsam yoluma bakardım, zira yarım kalanlar asla tamamlanmaz. Ne o kişiyle ne de bir başkasıyla.

Ya aslında barissa mutlu olacağını düşünmüyorum. Barisacaklarini da ama o kadar çok çocuklarım anne baba ayrı büyüyecek modunda ki. Birde evliliğini anlatıyor mesela hep şu olay olduğunda boşanmak gerekiyordu falan modunda yani kafamı çok karıştıran durumlar var.

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Şu an ayrılma gibi bir düşüncem yok ama bunları da kafama takmayacagim sözlerinizi de göz ardı etmeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…