Hatayı nerde yapıyorum?

Eski evliliğini niye dinliyorsunuz adamın ya. Ne kadar saçma. Madem devam edeceksiniz eski karısını evliliğini anlatmasın. Siz eski kocanızı anlatıyor musunuz?

Bu ne demek ben onu da merak ettim.
Cinsel olarak. Orda çok fazla şey var ama mesela evlenirken hesaplarına bloke koydurma para yok dışarda kalması hesaplardan bloke kalkmasını bekleme vs. Ben açlıkla sinanirken o benden daha ne kadar kopartabilirimin derdindeydi falan filan. Bu yaşadıklarımı unutmadım zaten son iki sene yatakları ayırmıştık şu saatten sonra sen tekrar nasıl evlenmemi bekliyorsun falan modudna.

Sürekli eski ilişkisini anlatan insandan ne hayır bekliyorsunsunuz ki.Hiç bir kadın iki tane çocuğu varken kolay kolay boşanmaz o adamdan,ciddi bir şeyler olduğuna eminim.Adamda da suçluluk psikolojisi varki sürekli geçmişi konuşuyor sürekli çocuklar babasız büyüyecek diyor.Zaman kaybetmeyin şu adamla ya.Kadın gel barışalım dese koşa koşa gidecek çünkü.

Boşanmak küsmek değildir . Öyle dönmek falan olmuyor .Ya bir taraflı ya iki taraflı biten bitmis giden gitmiş oluyor.Siz olmazsanız başkası olur milyarlarca kadın var .Hayat öyle boşanıp sahilde kumların üzerinde koşarak tekrar aşık olunacak kadar hayali yaşanmıyor.Hayir yani bu hayali kuranların gemileri batıyor .Çocuk da olsa oda olsa buda olsa ölmüşe çare yok .Hayat devam ediyor.İnsanlar ister yas tutsun ister devam etsin yaşamaya.Bi kere bu barisirlarmi fikri falan saçma Bu kadar barışacak olan insanlar bosanmaz başkasınada ilgi duymaz.Onun dışında sizin çocuğunuz yok bu konuda denge sağlamak zor .Çok çok çok değecek biri olacaksa düşünülmeli.Cok çok altını çiziyorum bunun .Yani tabiki bekar biri ile evlenir çocuk yapar mutsuzda olabilir keşke de diyebilirsiniz.Olasılık dahilnde
Kararı siz vermek zorundasınız kimse sizin için doğru kararı alamaz Tek önerim hemen evlenmeye falan kalkmayın uzun süre bu şekilde kalsın.Aile eski eş çocuk konularına dahil olmayın zamanla neyin ne olduğu zaten ortaya çıkar . Anlaşamayan insanların bosanması birbirlerinin gözlerini oyup mutsuz bir hayat yaşayıp sinir hastası tavırlar sergilemesi den iyidir.Surekli bu konuyu açmayın bence sizin tek yapacağınız zaman ve gözünüzü 4 açmak .Boşanmak küsmek değildir Kendini hala o adamla yada o kadınla bağlı sanmakda saglikli insanlarin tarzı değildir . Acı da olsa gerçekler .

Hakkınızda hayırlısı olsun. Kadın çirkefse size de çektirir.

Dinleyecegim soylediginizi.

5 senelik evlilik 2 cocuk boşanalı daha 1 sene olmamış. Bunlara bakınca benim gördüğüm şey peş peşe doğan iki bebeğe bakmakla deliren bir kadın,bu süreci güzel yürütemeyen iki ebeveyn, kocanında karısına pek değer vermemesi(çünkü daha boşanalı 1 sene olmadan sevgilisi olmuş),boşanılmış ve çocuklara artık tek bakan bir kadın kalmış geriye erkekte bekar kıvamda hayatına devam ediyor. O kadının saldırgan hırçın olması cok normal bence. Ben adamın koca olarak iyi biri olduğuna inanmadım sizi de üzer.

Cinsel olarak.

Ya çünkü sevgili olarak başlamadık ben tam tersine duygu yok modundaydim boyumun ölçüsünü aldım.

Büyük konuşmayacaksın işte. Neyse siz zaten daha önce sütten ağzı yanan birisiniz o yüzden daha mantıklı düşüneceğinizi tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun.

Tam tersi çocuklarla sürekli ilgilenen bir baba annede kaldiginda genelde anneannede:) yani herşeye ok ama gerçekten babalığı laf edilmeyecek gibi. Çocukların ne zaman videosunu atsa üstleri başları kirli saçları dağınık bu olay mesela beni çok üzüyor. Bu arada bende öğretmenim yani bakıyorum. İnsanları az çok anlıyorum. Yani kesinlikle sorumluluğu atmıyor.

Kendinde farkindasin olumsuzluk mutsuzluk , daha fazla uzatmanın anlamı yok canım

beni çok üzüyor.

Bence bu bölüm sizi ilgilendirmiyor. Çocuk bunlar. Üstü başı kirlenir. Benim kızım günde 30 kere üst değişiyor çamurdan çıkmıyor. Saçını örsen anında çıkarır. Yani sırf adamı aklamak için kadını kötü görmeyin. Kimse 2 çocukla boşanmak istemez.

Ya aslında şu an düşünüyorum da gerçekten hiç anne baba olmaması gereken iki insan belkide... Offf kafam karışıyor...

Kadını kotulemiyorum. Çünkü ben kadının da fazla fedakarlık ysptigini düşünüyorum.

İki cocuklu bir kadın boşanmaz kolay kolay yani şimdi 6 senelik evliyim 2 cocuğumuz var peş peşe gerçekten cok zor bi süreç o cocukları idare etmek,aldatma,kumar,alkol bağımlılığı,sorumsuz bir eş/koca vs olması gerek boşanmam için. Babalığı aynı evin içindeyken nasıl yaptığını bilemezsiniz şimdi çok güzel ilgilenir tabi kıymete bindi çünkü cocuklar. Diyelim ki adamın babalığı cok güzel peki kadın neden boşanmak istedi çünkü bu süreçte gerçekten bir kadının beklediği tek şey babalık görevini tam yerine getiren bir eş ve çocukların yükünün üstünden biraz alınması. Bence kadın bunaldı usandı bıktı bişeylerden yada ben cok kendi penceremden bakıyorum ama bence cocuksuz birini bulun başınızı ağrıtmayın. Sağlıklı bir şekilde ne evli kalabilmişler ne de ayrı kalabiliyorlar arada siz harcanırsınız.

Sizde daha önce boşanmışsınız. Kendinizi başka bir drama sürüklüyorsunuz. Belirli bir yaşın üstündesiniz zamanınızı boşa harcamayın. Belki daha uygun birisi vardır.
Bir şeyi hissediyorsanız doğrudur. İlişkileri bitmediğinden (en azından kafalarında) çekişme halindeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…