- 3 Mart 2013
- 1.793
- 4.490
- 333
- 33
- Konu Sahibi kalemtiras
-
Ya aslında barissa mutlu olacağını düşünmüyorum. Barisacaklarini da ama o kadar çok çocuklarım anne baba ayrı büyüyecek modunda ki. Birde evliliğini anlatıyor mesela hep şu olay olduğunda boşanmak gerekiyordu falan modunda yani kafamı çok karıştıran durumlar var.
Cinsel olarak. Orda çok fazla şey var ama mesela evlenirken hesaplarına bloke koydurma para yok dışarda kalması hesaplardan bloke kalkmasını bekleme vs. Ben açlıkla sinanirken o benden daha ne kadar kopartabilirimin derdindeydi falan filan. Bu yaşadıklarımı unutmadım zaten son iki sene yatakları ayırmıştık şu saatten sonra sen tekrar nasıl evlenmemi bekliyorsun falan modudna.Bu ne demek ben onu da merak ettim.
Sürekli eski ilişkisini anlatan insandan ne hayır bekliyorsunsunuz ki.Hiç bir kadın iki tane çocuğu varken kolay kolay boşanmaz o adamdan,ciddi bir şeyler olduğuna eminim.Adamda da suçluluk psikolojisi varki sürekli geçmişi konuşuyor sürekli çocuklar babasız büyüyecek diyor.Zaman kaybetmeyin şu adamla ya.Kadın gel barışalım dese koşa koşa gidecek çünkü.Ya aslında barissa mutlu olacağını düşünmüyorum. Barisacaklarini da ama o kadar çok çocuklarım anne baba ayrı büyüyecek modunda ki. Birde evliliğini anlatıyor mesela hep şu olay olduğunda boşanmak gerekiyordu falan modunda yani kafamı çok karıştıran durumlar var.
Cinsel olarak. Orda çok fazla şey var ama mesela evlenirken hesaplarına bloke koydurma para yok dışarda kalması hesaplardan bloke kalkmasını bekleme vs. Ben açlıkla sinanirken o benden daha ne kadar kopartabilirimin derdindeydi falan filan. Bu yaşadıklarımı unutmadım zaten son iki sene yatakları ayırmıştık şu saatten sonra sen tekrar nasıl evlenmemi bekliyorsun falan modudna.
Cinsel olarak.Bu ne demek ben onu da merak ettim.
Ya çünkü sevgili olarak başlamadık ben tam tersine duygu yok modundaydim boyumun ölçüsünü aldım.Eski evliliğini niye dinliyorsunuz adamın ya. Ne kadar saçma. Madem devam edeceksiniz eski karısını evliliğini anlatmasın. Siz eski kocanızı anlatıyor musunuz?
Dinleyecegim soylediginizi.Sürekli eski ilişkisini anlatan insandan ne hayır bekliyorsunsunuz ki.Hiç bir kadın iki tane çocuğu varken kolay kolay boşanmaz o adamdan,ciddi bir şeyler olduğuna eminim.Adamda da suçluluk psikolojisi varki sürekli geçmişi konuşuyor sürekli çocuklar babasız büyüyecek diyor.Zaman kaybetmeyin şu adamla ya.Kadın gel barışalım dese koşa koşa gidecek çünkü.
Cinsel olarak.
Ya çünkü sevgili olarak başlamadık ben tam tersine duygu yok modundaydim boyumun ölçüsünü aldım.
Teşekkür ederim yorumunuz içinBüyük konuşmayacaksın işte. Neyse siz zaten daha önce sütten ağzı yanan birisiniz o yüzden daha mantıklı düşüneceğinizi tahmin ediyorum. Hayırlısı olsun.
Tam tersi çocuklarla sürekli ilgilenen bir baba annede kaldiginda genelde anneannede:) yani herşeye ok ama gerçekten babalığı laf edilmeyecek gibi. Çocukların ne zaman videosunu atsa üstleri başları kirli saçları dağınık bu olay mesela beni çok üzüyor. Bu arada bende öğretmenim yani bakıyorum. İnsanları az çok anlıyorum. Yani kesinlikle sorumluluğu atmıyor.5 senelik evlilik 2 cocuk boşanalı daha 1 sene olmamış. Bunlara bakınca benim gördüğüm şey peş peşe doğan iki bebeğe bakmakla deliren bir kadın,bu süreci güzel yürütemeyen iki ebeveyn, kocanında karısına pek değer vermemesi(çünkü daha boşanalı 1 sene olmadan sevgilisi olmuş),boşanılmış ve çocuklara artık tek bakan bir kadın kalmış geriye erkekte bekar kıvamda hayatına devam ediyor. O kadının saldırgan hırçın olması cok normal bence. Ben adamın koca olarak iyi biri olduğuna inanmadım sizi de üzer.
Kendinde farkindasin olumsuzluk mutsuzluk , daha fazla uzatmanın anlamı yok canımYok bende tamamen akıl akıldan üstündür mantığıyla geldim. Çünkü şöyle bir durum var gülelim gerçekten her şey yolunda gitsin diye uğraşıyorum kadın bir telefonuyla herşeyi mahfediyor. Ya da işte karşı tarafın ailesinin sorunu bitmiyor. Ya diyorum ki bütün bunlar hala bizim hayatımızdaysa bişey bitmedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.
beni çok üzüyor.
Ya aslında şu an düşünüyorum da gerçekten hiç anne baba olmaması gereken iki insan belkide... Offf kafam karışıyor...Tam tersi çocuklarla sürekli ilgilenen bir baba annede kaldiginda genelde anneannede:) yani herşeye ok ama gerçekten babalığı laf edilmeyecek gibi. Çocukların ne zaman videosunu atsa üstleri başları kirli saçları dağınık bu olay mesela beni çok üzüyor. Bu arada bende öğretmenim yani bakıyorum. İnsanları az çok anlıyorum. Yani kesinlikle sorumluluğu atmıyor.
Ben buraya takıldım."Konuştuğum biri var." diyebilirdiBu arada benden az az kendi ailesine bahsediyor yani arkadaşım diye bahsetti ama
Kadını kotulemiyorum. Çünkü ben kadının da fazla fedakarlık ysptigini düşünüyorum.Bence bu bölüm sizi ilgilendirmiyor. Çocuk bunlar. Üstü başı kirlenir. Benim kızım günde 30 kere üst değişiyor çamurdan çıkmıyor. Saçını örsen anında çıkarır. Yani sırf adamı aklamak için kadını kötü görmeyin. Kimse 2 çocukla boşanmak istemez.
Bunu ben istemiyorum. Neden bilmiyorum ama henüz cevremizdekiler duysun da istemiyorum çünkü kafamdaki sorular bittikten sonra... Bence bu bilgide gereksizdi. Ona kalsa hemen söyleyecek.Ben buraya takıldım."Konuştuğum biri var." diyebilirdi
İki cocuklu bir kadın boşanmaz kolay kolay yani şimdi 6 senelik evliyim 2 cocuğumuz var peş peşe gerçekten cok zor bi süreç o cocukları idare etmek,aldatma,kumar,alkol bağımlılığı,sorumsuz bir eş/koca vs olması gerek boşanmam için. Babalığı aynı evin içindeyken nasıl yaptığını bilemezsiniz şimdi çok güzel ilgilenir tabi kıymete bindi çünkü cocuklar. Diyelim ki adamın babalığı cok güzel peki kadın neden boşanmak istedi çünkü bu süreçte gerçekten bir kadının beklediği tek şey babalık görevini tam yerine getiren bir eş ve çocukların yükünün üstünden biraz alınması. Bence kadın bunaldı usandı bıktı bişeylerden yada ben cok kendi penceremden bakıyorum ama bence cocuksuz birini bulun başınızı ağrıtmayın. Sağlıklı bir şekilde ne evli kalabilmişler ne de ayrı kalabiliyorlar arada siz harcanırsınız.Tam tersi çocuklarla sürekli ilgilenen bir baba annede kaldiginda genelde anneannede:) yani herşeye ok ama gerçekten babalığı laf edilmeyecek gibi. Çocukların ne zaman videosunu atsa üstleri başları kirli saçları dağınık bu olay mesela beni çok üzüyor. Bu arada bende öğretmenim yani bakıyorum. İnsanları az çok anlıyorum. Yani kesinlikle sorumluluğu atmıyor.
Sizde daha önce boşanmışsınız. Kendinizi başka bir drama sürüklüyorsunuz. Belirli bir yaşın üstündesiniz zamanınızı boşa harcamayın. Belki daha uygun birisi vardır.Ya çok şey yaşanmış evlilikte müthiş yalan var. Karşı taraf bı tuhaf çözemedim. Yani telefon konuşmalarında bazen çok iyi bazen kavga küfür. İşte bende bu moddayim bir kere benim hayatımda biri var dedi karşı taraf inanmadı. Ama gerçekten hayatında biri olduğunu öğrenirse kıymete binebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?