Hatayı nerde yapıyorum?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için benim için çok degerliydi söyledikleriniz keşke defalarca begenebilsem.

Bu kadar detay vermeyip sadece " ben bir kez evlendim, çocuğum yok. Görüştüğüm kişi de bir evlilik yapmış ama 2 çocuklu" desen burada kimse " ooo harika" yazmazdı. Çünkü böyle konularda yazılan neredeyse tüm yorumlar " çocuksuz biri , çocuklu biriyle evlenmemeli" oluyor.

Üstüne anlattığın detaylarla hiç olmaz. Metres gibi hissedecek bir durum yok, o kadar kendini ezme. Ama tüm bu detaylar tekrar barışma ihtimali olduğunu gösteriyor. Ayrıca adamın eski eşine gideceği yerle ilgili detay sorması hoş değil.

Ben teşekkür ederim hanımefendi inanin boşanan insanlar tu kaka değil hickimse bitmiş evliliğinin faturasını eski eşinin yeni hayatindaki kadın yada adama kesmez Sağlıklı insanlar en azından yoluna bakmayı becerir.Zaten evlilik boşanmadan çok önce bitiyor .En son boşanma oluyor.İnsanlar dışardan bilemez kim kimi aldatmış kim kime ne yapmış.Anlasamayan insanlar için dram yaratmaya gerek yok.Kimse ölmek de istemez vakit gelince ölür vakit doldu ilişki ömrünü tamamladı ise biter.Kadin yada adam çirkefse cürmü kadar yer yakar derler bizde.Yani insan ilişkileri gunumuzde öyle çocuk vardı eski eş cirkefti oydu buydu gibi varsayimlarla gitmez.Hayat kimseyi takmaz çocuklar büyür insan ömrü varsa yaşlanir herşey eskir.İsteyen yas tutar çürür isteyen hayatı herşeye rağmen kucaklar .İnsanlar ve tercihleri.Ben boşanmış erkeği kötü kabul etmem o zaman boşanmış kadın da kötüdür ü kabul etmem gerekir .O adamı kimse sevmeyecekse o zaman boşanmış kadında sevilmeye layik değildir î dogrulamis olurum.Hayat bir kere bu kadar saplantılı olmamak lazim ne olursa olsun geçmiş bitmiş şeyleri kabul edip devam etmeyi beceren insanlar olmak zorundayız . Hayat bunlar için çok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…